Assassin's Creed
Moderator: AlDim
Assassin's Creed
Пуснах го така дългоочаквания стелт-екшън и съм колкото и накефен, толкова и разочарован. Алтаир наистина е изключително куул и много впечатляващ....докато не трябва да го контролираш. По-безумен контрол в търд-пърсън не бях виждал скоро, а за принс ъф персия-уонаби като това, си е директна смърт....Искам да се изкача по стена...Алтаирчо си изтичва по нея след което СКАЧА НАЗАД уцелвайки пропастта като пич.
Правя я тази тема да видите вие веднъж, че и аз не се оувърхайпвам на всичко:). Свободата на действие си е огромна, макар да почва да се повтаря геймплейно...Историята се оказа бая по-идейна отколкото съм мислел. Няма да спойлвам, ама очаквайте стабилен SCIENCE FICTION (не се шегувам).
Ще пиша повече след стабилно разцъкване.
Правя я тази тема да видите вие веднъж, че и аз не се оувърхайпвам на всичко:). Свободата на действие си е огромна, макар да почва да се повтаря геймплейно...Историята се оказа бая по-идейна отколкото съм мислел. Няма да спойлвам, ама очаквайте стабилен SCIENCE FICTION (не се шегувам).
Ще пиша повече след стабилно разцъкване.
Пиши, пиши.
Точно тази игра беше причината да приема предложението на Юбисофт лани. Това е и единствената тема в тоя подфорум, която не съм игнорнал. Най-малкото е по Моята тема (хашовците).
Значи най-сетне я пуснаха, а? Отдавна не бях проверявал. Ей-сега ше разгледам из нетя. За сайфай врътката се знаеше отдавна, жалко че така са я оставили.
Сякаш история за хашишини има нужда от изгъзици, за да е интересна.
А за контрола - може би не си му свикнал още?

Значи най-сетне я пуснаха, а? Отдавна не бях проверявал. Ей-сега ше разгледам из нетя. За сайфай врътката се знаеше отдавна, жалко че така са я оставили.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ми някак си е първото възможно обяснение, не? 
И не се закачай на геймене. Ше те отвея всеки път на произволна биткаджийница.

И не се закачай на геймене. Ше те отвея всеки път на произволна биткаджийница.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Явно не съм в час по въпроса.

Ше поживеем и ше видим кво си имал предвид.shayhiri wrote:Това е и единствената тема в тоя подфорум, която не съм игнорнал.

Алекс, това беше единствения форум, който (с извинение) не си осрал. Никога не е късно да ме опровергаеш естествено...
Ами да ви го обясня нагледнинко: има поредица от греди, накрая скок и хващане на ръбче в стил ПоП. Изисква се следното: задържате си десния тригър + А + напред веднъж, после натискате А пак преди всяка греда, накрая държейки всички тия три бутона трябва да таймнете правилно и Б, за да хванете ръбчето.
Има трудно за свикване, има и просто малоумно.
Уви Алтаир е прекалено култов визуално като движения, за да се отхвърли съвсем с лека ръка.
Много я чаках, ама играта дето ще Е (дано де), излиза след седмица и определено не е тази.
Ами да ви го обясня нагледнинко: има поредица от греди, накрая скок и хващане на ръбче в стил ПоП. Изисква се следното: задържате си десния тригър + А + напред веднъж, после натискате А пак преди всяка греда, накрая държейки всички тия три бутона трябва да таймнете правилно и Б, за да хванете ръбчето.
Има трудно за свикване, има и просто малоумно.
Уви Алтаир е прекалено култов визуално като движения, за да се отхвърли съвсем с лека ръка.
Много я чаках, ама играта дето ще Е (дано де), излиза след седмица и определено не е тази.
Данни се зачитат само след проверка от женска ръка.
Не мърси темата на Никола.
Никола, чакам с интерес подробните ти коментари занапред.
Не мърси темата на Никола.
Никола, чакам с интерес подробните ти коментари занапред.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator