Построили са го до нас (близо до Мола) и всеки ден ми проглушават ушите от рекламавтомобила в офиса, който е в другия край на София. И за миг не бях помислял да отида, подминавах го, както се подминава фалшив просяк, и изведнъж... видях плаката.

И си спомних каква магия беше навремето, как по цял ден висях край клетките с животните и не можех да изчакам до първото представление... И си дадох сметка, че не куполът на сегашния е смешно малък, а че на мен предишният ми се е струвал вълшебно голям. И че може би все пак няма всичко да ми се стори фалшиво и тъжно. Или поне, че си заслужава да се опита.

Та отидох, значи, и даже тръгнах да си купувам билет, но се оказа, че първото представление е чак на 30-ти март. (Представления всеки ден от 16.30 и 19.30.) Защо дойдоха две седмици по-рано? Сигурно чакат да се разнесе мълвата и да се продадат билетите. Едва ли има смисъл да се играе, ако не е пълен.
Билетите са по 8, 10 и 12лв. Ако вземем от 8, е само малко по-скъпо от кино. Защо да ходим ли? Има "масова дресура на крокодили" от някакъв с индийско име. (Как се дресира крокодил?