Хайде на цирк!

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

shayhiri
Elder God

Хайде на цирк!

Post by shayhiri » Sun Mar 25, 2007 10:50 pm

(втори опит :) )

Построили са го до нас (близо до Мола) и всеки ден ми проглушават ушите от рекламавтомобила в офиса, който е в другия край на София. И за миг не бях помислял да отида, подминавах го, както се подминава фалшив просяк, и изведнъж... видях плаката. :o

И си спомних каква магия беше навремето, как по цял ден висях край клетките с животните и не можех да изчакам до първото представление... И си дадох сметка, че не куполът на сегашния е смешно малък, а че на мен предишният ми се е струвал вълшебно голям. И че може би все пак няма всичко да ми се стори фалшиво и тъжно. Или поне, че си заслужава да се опита. :)

Та отидох, значи, и даже тръгнах да си купувам билет, но се оказа, че първото представление е чак на 30-ти март. (Представления всеки ден от 16.30 и 19.30.) Защо дойдоха две седмици по-рано? Сигурно чакат да се разнесе мълвата и да се продадат билетите. Едва ли има смисъл да се играе, ако не е пълен.

Билетите са по 8, 10 и 12лв. Ако вземем от 8, е само малко по-скъпо от кино. Защо да ходим ли? Има "масова дресура на крокодили" от някакъв с индийско име. (Как се дресира крокодил? :shock: ) Вярно, че 8 крокодила не са 1000 слона, но все пак... Ако някой не обича влечуги, има и "масова дресура на сибирски тигри"! :twisted: Както и два щрауса - тях вече ги видях лично, щъкаха наоколо. И няколко двугърби камили - и едно малко камилче, чисто бяло и също двугърбо, подскачаше край майка си. :D А на плакатите имаше китайски акробатки и дракони, също китайски. Пишеше и за още много номера от цял свят. Абе изобщо кво му мислите? Ай да се зареждаме другия уикенд, вместо да ходим пак на "300"... :mrgreen:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Mar 25, 2007 11:00 pm

Пичът с крокодилите беше при Слави, бива си го определено.

Жалко, че аз нямам абс никво желание за цирк:(.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun Mar 25, 2007 11:24 pm

Е, ако са докарали живи китайски дракони, както писа, може би ще си струва тези пари, но твърде ме съмнява...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Mar 25, 2007 11:25 pm

Аз ли нещо не схванах или ти допускаш възможността да има живи китайски дракони в цирка под Руски Паметник в София? :shock:

в смисъл не звучиш кат ЯВЕН сарказъм ;р
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Mar 25, 2007 11:29 pm

По-скоро бяха от тия карнавалните, дето се вият насам-натам умопомрачително. Поне така изглеждаха на големия плакат.

Стига се правихте на важни. 8 лева си заслужава отвсякъде.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Sun Mar 25, 2007 11:32 pm

А дали ако си вземем билети от по 8 лв. ще можем да различим главата на крокодила от опашката му? Това е донякъде като да отидеш на мач в сектор "Б" или "Г".
Не че точно крокодили бих гледала... но някак си се надявам, че от местата за 8 лв. ще се разбере, че гледаме китайки. Така де, колко е голям въпросният цирк?
(\ /)
(X.x)
(> <)

Reality is an obstacte to halllucination.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Mar 25, 2007 11:38 pm

Отвънка - не много. Мини да го видиш, наблизо ти е, и се оглеждай за белия камил. :)

Може и от по-скъпите да вземем, но едва ли има смисъл.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Mar 25, 2007 11:47 pm

Не съм фен, там има клоуни :shock:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Mar 25, 2007 11:50 pm

Те всъщност не са толкова страшни. :?

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Mon Mar 26, 2007 12:01 am

shayhiri wrote:Те всъщност не са толкова страшни. :?
Наистина ли?
"Тук долу ние всички се реем"
(\ /)
(X.x)
(> <)

Reality is an obstacte to halllucination.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Mar 26, 2007 12:05 am

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ми не цирка винаги го свързвам с мизерия. Особено след Carnivale :shock:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Mar 26, 2007 12:08 am

Осем крокодила, дюд... :shock: И сибирски тигри. Надявам се, че ги хранят добре.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Mar 26, 2007 12:10 am

Е преди го разпъваха тука до блока ми, ма ги изгониха дет са построиха билата и ги знам. Ми не не съм фен на крокодилите. Дълги са и са зелени.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Mar 26, 2007 12:17 am

Морви къв е тоя депресарски аватар омг.... :roll:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Mar 26, 2007 12:21 am

Много е як... уф и тая тема отиде на манежа ;)