По(-)каничка

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
kalein
Arcanist

По(-)каничка

Post by kalein » Wed Mar 21, 2007 8:49 am

Понеже не знам кой къде чете (ако се съди по въпросника - почти никой не чете другаде ;)), да ви поканя лично:

Довечера, от 19:00, представяме списание Старлайтър в клуб Ефремов.

Калин, майстор на късата форма
Аз съм мазохист. От грубостта и агресивната глупост ме боли ужасно, но нещо ме кара да продължавам...

Ако не харесваш думите ми, спомни си: винаги можеш да ми спретнеш бан.

Random
Ascendent

Post by Random » Wed Mar 21, 2007 9:24 am

Там съм, ако не мине черна котка път.
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Mar 21, 2007 9:30 am

мнях аз преди 8 нема нчин да се добера, днеска ми е ден за разнасяне на стока ;(
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Mar 21, 2007 9:40 am

И аз тъй :/ Що пък от 19 тоя път?
And you can't dance with a devil on your back...

kalein
Arcanist

Post by kalein » Wed Mar 21, 2007 9:41 am

*придърпва Ксел настрана*
Spoiler: show
То истинското представяне почва към 8-8:15. Преди това е отделен час за по-интимно общуване... размяна на домати и яйца, такива ми ти работи.
*отдръпва се от ухото му и се ухилва невинно*

Нали няма да издаваш пред другите?

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Mar 21, 2007 11:36 am

Хехе, ше мина да ос'фиркам дилвиша вероятно тогава ;ррр
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shannara
Misting

Post by shannara » Wed Mar 21, 2007 12:04 pm

Тцъ-тцъ. :) Кселосе, голям си забраван. Дилвиш е само редовен читател от два месеца насам. Ко ше свиркаш по него като автор си закъснял.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Wed Mar 21, 2007 1:36 pm

И я мое минем покибичим. Развалени домате ке се продават ли наоколо или требе носим от наше село.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

shannara
Misting

Post by shannara » Wed Mar 21, 2007 2:24 pm

Носете си! :P Иначе може да купите и от пицарията долу, ма сигурно няма да е на изгодна цена.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Mar 21, 2007 5:55 pm

shannara wrote:Тцъ-тцъ. :) Кселосе, голям си забраван. Дилвиш е само редовен читател от два месеца насам. Ко ше свиркаш по него като автор си закъснял.
Не мога да забравя нещо което не знам ;р Ми ше скипна днеска, че тука в офиса и извън него ми изпиха соса просто. По-натам, и без тва на подобни мероприятия им харесвам кръчмата след тех само :)

kalein
Arcanist

Post by kalein » Sat Mar 24, 2007 1:19 pm

За невиделите.

(Регистрирайте се спокойно - полезно нещо си е мултиплай за качване на големи файлове, особено докато не са го направили платено. ;))
Аз съм мазохист. От грубостта и агресивната глупост ме боли ужасно, но нещо ме кара да продължавам...

Ако не харесваш думите ми, спомни си: винаги можеш да ми спретнеш бан.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Mar 24, 2007 2:44 pm

хахах, кротко е било мдааа ;)