При регистрация на този сайт имате възможност да пращате безплатни СМСи към ГлоБул, Вивател и адски много други международни GSM оператори. Всеки СМС "струва" определен брой кредити. Кредити получавате като ви пращат рекламни СМСи на телефона. Можете да зададете при регистрацията по колко СМСа да ви пращат (може по 1 на ден, може и по много повече), по кое време да ви пращат (определен часови диапазон или само през уикенда), СМСи на каква тематика и реклами свързани с какво конкретно да ви пращат. В общи линии е доста полезно.
Free SMS to VivaTel and GloBul
Moderator: Moridin
Free SMS to VivaTel and GloBul
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Нещата, които ми се струват съмнителни или просто много нежелателни са две:
1. Номерът ти отива на спам лист. Мисля, че е не е необходимо да изтъквам проблемите, които в момента има с електронната поща. За разлика от пощите, обаче, тук не е толкова просто човек да си вземе отделен телефонен номер само за спам съобщения, а пък и идеята е да се пестят пари.
И за да не се подценява проблема, да спомена че е много е гадно, когато не получиш SMS от приятел, само защото се оказва, че входящата ти папка е запълнена, а поне една трета от съобщенията ти са някакъв спам (това на хората с предплатени карти се случва редовно). Освен това, след стотния SMS така ще ти писне, а пък и се създава рефлекс човек да не си гледа телефона веднага, ако получи SMS.
2. Никъде на въпросния сайт не е упоменато в какво съотношение получаваш кредити, ако се съгласиш да получаваш спам. Логично би било да се предположи, че съотношението е 1:1, но това никъде не е споменато, така че в тази част има голяма възможност за неприятности.
Накратко, няма нищо безплатно, така че според мен тази услуга не си струва това да си дадеш личния номер в спам списък. Разбирам, че ми е лесно да говоря така, но според мен предимствата на тази услуга са по-малко от недостатъците.
1. Номерът ти отива на спам лист. Мисля, че е не е необходимо да изтъквам проблемите, които в момента има с електронната поща. За разлика от пощите, обаче, тук не е толкова просто човек да си вземе отделен телефонен номер само за спам съобщения, а пък и идеята е да се пестят пари.
И за да не се подценява проблема, да спомена че е много е гадно, когато не получиш SMS от приятел, само защото се оказва, че входящата ти папка е запълнена, а поне една трета от съобщенията ти са някакъв спам (това на хората с предплатени карти се случва редовно). Освен това, след стотния SMS така ще ти писне, а пък и се създава рефлекс човек да не си гледа телефона веднага, ако получи SMS.
2. Никъде на въпросния сайт не е упоменато в какво съотношение получаваш кредити, ако се съгласиш да получаваш спам. Логично би било да се предположи, че съотношението е 1:1, но това никъде не е споменато, така че в тази част има голяма възможност за неприятности.
Накратко, няма нищо безплатно, така че според мен тази услуга не си струва това да си дадеш личния номер в спам списък. Разбирам, че ми е лесно да говоря така, но според мен предимствата на тази услуга са по-малко от недостатъците.
This signature is not yet rated
Имаш право, разбира се, но нищо не пречи да чистиш спама веднага след като го получиш, а и като избереш опция за не повече от 2 спам СМСа на ден, не мисля, че има кой знае какъв проблем. Ако започнеш да получаваш повече СМСи можеш да им пратиш имейл и да се оплачеш от 'спам' именно. А и винаги можеш да се откажеш от услугата.
Аз ще тествам, ако имам оплаквания ще ви споделя тук, ако действа системата и всичко е така, както съм задала в настройките би било ок.
P.S. Междувпрочем можеш да избереш опция за 1 спам СМС на ден, можеш да получаваш само през уикендите. Ако тези уточнения не се нарушават, не виждам какъв проблем може да възникне.
Аз ще тествам, ако имам оплаквания ще ви споделя тук, ако действа системата и всичко е така, както съм задала в настройките би било ок.
P.S. Междувпрочем можеш да избереш опция за 1 спам СМС на ден, можеш да получаваш само през уикендите. Ако тези уточнения не се нарушават, не виждам какъв проблем може да възникне.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around