Кино днес?
Кино днес?
Значи, тъй като утре (т.е вече днес) откриват Синеплекса на Хемус (заедно с търговския център и прочие), хората мило са пуснали билети по 3/2 лева, вместо 6/4. Само за утре, разбира се. Има ли някой навит да се възползваме от полуавантата? Някоя от прожекциите след 7 примерно?
Аз принципно мислех за Невъзможна мисия 3 от 19, 30, но ако някой има по-добри идеи, да си казва. Всичко това е хубаво да стане до 2-3 на обяд, обаче.
А ето и какво и кога дават
http://www.programata.bg/index.php?page ... 1&pid=3288
Аз принципно мислех за Невъзможна мисия 3 от 19, 30, но ако някой има по-добри идеи, да си казва. Всичко това е хубаво да стане до 2-3 на обяд, обаче.
А ето и какво и кога дават
http://www.programata.bg/index.php?page ... 1&pid=3288
Last edited by Morwen on Fri May 12, 2006 12:52 am, edited 2 times in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
И на Обещанието, което поне аз бих предпочел.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
О, аз бих гледала китайския с удоволствие(ако и той намален де, иначе два лева бих дала и за Мисията принципно)
Само че Жоро днес на изпит вечерта и ако се навие, вероятно ще е от ро-късно, от 8 там дето беше
ПС Доколкото видях всички филми в определени часове са с намаление, но наистина само Мисията продължава да е намалена, така че по-добре днес да хванем намалението за Обещанието примерно
Само че Жоро днес на изпит вечерта и ако се навие, вероятно ще е от ро-късно, от 8 там дето беше

ПС Доколкото видях всички филми в определени часове са с намаление, но наистина само Мисията продължава да е намалена, така че по-добре днес да хванем намалението за Обещанието примерно

shadow dance nikoga ne luje
- Moridin
- Global Moderator
"Обещанието" от 8.15 ме устройва, би трябвало да може да го хвана, ще имам едно 1.30h за теста 
(ми3 ми се струва малко по-зле от филм на джеки чан, или с други думи, as low as it can get, но пък... а дали и Фактотум не е намален утре, той ми беше доста по-интересен по трейлъри)
ще се разбираме ли за днес?
Примерно 8 на Хемус, пък за билетите ще се разберем.

(ми3 ми се струва малко по-зле от филм на джеки чан, или с други думи, as low as it can get, но пък... а дали и Фактотум не е намален утре, той ми беше доста по-интересен по трейлъри)
ще се разбираме ли за днес?

This is it. Ground zero.
Ок, значи за днес (12.05) идеята е от 20:15ч 'Обещанието', така ли? Дафи искаше и тя за днес, чака да й пратя СМС до 14ч днес, за да й кажа какво ще правим.
Мен ме притеснява, че ако се залетим в 20ч без билети, такива просто няма да има.
Мен ме притеснява, че ако се залетим в 20ч без билети, такива просто няма да има.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Мня, болен съм в нас ;(
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”