ice age anyone?
ice age anyone?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
мдам би могло. Само дет нема в кой.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA забрави да се гледа тва на кино
:<
РОЛИТЕ СЕ ОЗВУЧАВАТ НА БЪЛГАРСКИ ОТ:
.....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA забрави да се гледа тва на кино

РОЛИТЕ СЕ ОЗВУЧАВАТ НА БЪЛГАРСКИ ОТ:
.....
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- herairness
- Jaghut Tyrant
- Ambartanen
- Arcanist
Е та кво? За тва ли има прожекци и в 22;00.

wtf бе, да да мрът начи тия дет искат оригиналните майтапи. Да не говорим за творчески преводи от сорта на "тая комбинация 3 в 1...." приемани за върха на забавата. Мерси ма 6 кинта нема ги огреят. Дано има двд с избор некъф. Че из нета пък за са само на руски, матушка им... бляд! Поне катерицата я имало по-често. Тя поне без реплики– на две-три места целокупният животински свят избухва в песен, все едно превключваме на Walt Disney, но все пак на малките зрители това им харесва, а Ледена епоха е абсолютния пример за анимация за всички възрасти. Затова трябва още веднъж да приемем дублажа и да се примирим, че колкото и да се ослушваме за някоя пикантна шегица, най-нецензурното, което чуваме е, че красотата на женския мамут отговаря право пропорционално на ”големината на задницата”.

Last edited by Xellos on Mon Apr 03, 2006 6:31 pm, edited 1 time in total.
Не знам как е у ваше село, но на нашата локалка си има версия с оригинален звук на английски (така де, американски). Май няма субтитри, но не е, като да са особено нужни.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Е, поради щото близнаците ще идват към Софийско село голямо след няколко дни, ако се примолите, току виж ви огряло.
Иначе не мога да се оплача, наистина бързо се появяват.

Иначе не мога да се оплача, наистина бързо се появяват.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!
Ти нема ли да идваш бе?
Е сваля се с мулето ма до събота мое и да не смогне че съм накачулил 50 файла. Та носете го ей.
Е сваля се с мулето ма до събота мое и да не смогне че съм накачулил 50 файла. Та носете го ей.
- herairness
- Jaghut Tyrant
- Lubimetz13
- Mistborn
Още ли не сте го гледали, смъртни? Въй, то пиратството не било чак толкова бързо решение, а? :Р
Е, аз го гледах още като излезе в Мултито(а че озвучаването било кофти, нямам нужда да знам - АЗ БЯХ ТАМ И ЕДВА ОЦЕЛЯХ! Ще си щамповам фланелка с това... За превода - оставям въпроса без коментар, на бъдните поколения не им трябва да разбират), което е и причина да не си спомням особено много, но, като се замисля, беше доста добре. Катерицата най-накрая получи вниманието, което заслужаваше, въпреки че завършекът за нея беше... жесток, буквално. Тя също оцеля.
В общи линии, филмът беше много готин, бъка с лафчета и простотийки, които трябва да се видят, така че - гоу фор ит! Естествено, имаше леко скучна драматична част, както почти всеки среден детски филм, но не мисля, че е болка за умиране. Без ненужни "шеги за възрастни", които сега явно са на мода сред анимационните студия, филмът беше доста по-смешен от измъчените грозновати творения, които напоследък се нароиха с празни претенции да забавляват родителите наравно с децата.
Казах! А сега отивам да спя...
Е, аз го гледах още като излезе в Мултито(а че озвучаването било кофти, нямам нужда да знам - АЗ БЯХ ТАМ И ЕДВА ОЦЕЛЯХ! Ще си щамповам фланелка с това... За превода - оставям въпроса без коментар, на бъдните поколения не им трябва да разбират), което е и причина да не си спомням особено много, но, като се замисля, беше доста добре. Катерицата най-накрая получи вниманието, което заслужаваше, въпреки че завършекът за нея беше... жесток, буквално. Тя също оцеля.
В общи линии, филмът беше много готин, бъка с лафчета и простотийки, които трябва да се видят, така че - гоу фор ит! Естествено, имаше леко скучна драматична част, както почти всеки среден детски филм, но не мисля, че е болка за умиране. Без ненужни "шеги за възрастни", които сега явно са на мода сред анимационните студия, филмът беше доста по-смешен от измъчените грозновати творения, които напоследък се нароиха с празни претенции да забавляват родителите наравно с децата.
Казах! А сега отивам да спя...