София Филм Фест 2006

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Demandred
Moderator

София Филм Фест 2006

Post by Demandred » Mon Mar 06, 2006 10:31 pm

След няколко дни започва поредното издание на София Филм Фест. Особено добрата новина за мен е, че този път част от него ще се проведе и в Пловдив.

Вече на сайтът на феста я има пълната програма, поне за София, за Пловдив има само имената на филмите, които ще бъдат показани, без дати и часове. Ето ви и линк:

София Филм Фест 2006

Някой да има впечатления от филмите, които са планирани за показване в Пловдив като част от феста (това е списъка)? Всякакви коментари от хора, гледали ги, са добре дошли. Освен за Life of Brian, който съм го гледал и препоръчвам на всички, които не са. :D Велика комедия.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Tue Mar 07, 2006 6:54 am

Ако ти се ходи, те замъквам на всички руски филми, за другите ще си помисля (макар да зависи и от залата, която ще изберат за излъчването). Най-много искам да гледам Турски Гамбит на голям екран (на малък съм го гледала, руснаците си го излъчиха и ми хареса).
Само се надявам излъчванията да не са в някакви безумни часове и на безумни цени. Но ще видим като ги обявят, в programata.bg също още няма инфо.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Mar 07, 2006 9:18 am

Мисля да си купя каталога и да си реша от него какво ми се гледа... То не, че ще мога на кой знае какво да отида де :(
And you can't dance with a devil on your back...

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Mar 07, 2006 12:15 pm

И аз така ще направя явно, дано да стане по-добре от Киноманията миналата есен, когато ми беше толкова натоварено, че не успях да отида на нито един филм, а имаше много добра френска селекция ...

Между другото, довечера отварят отново кино "Одеон", което май преминава под егидата на Стефан Китанов и с-ие, което май е една от малкото добри новини напоследък, поне що се отнася до киносалоните в София.
This signature is not yet rated

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Tue Mar 07, 2006 1:53 pm

От списъка за Пловдив съм гледала само "Пролет, лято, есен, зима... и пролет" - препоръчвам го, на мен много ми хареса.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Vankata
Paragon

Post by Vankata » Tue Mar 07, 2006 1:53 pm

Жалко, че я няма програмата за Пловдив. Поне да бяха написали къде ще бъдат прожекциите, че да може човек да направи справка. А пък остават само два дена до началото... :(
Иначе на първо място ми хвана окото "Статски съветник", новата история за Ераст Фандорин след "Турски гамбит". И разбира се, един от любимите ми филми - "Животът на Брайън". За съжаление повечето от другите заглавия не съм ги и чувал.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Tue Mar 07, 2006 8:49 pm

Според пловдивския 24 часа изданието на феста в Пловдив ще е от 16 до 26 март, в кино Лъки Синема, билетите ще са по 4 лева.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Vankata
Paragon

Post by Vankata » Wed Mar 08, 2006 10:40 am

Мерси за инфото, Дем! :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 09, 2006 3:38 pm

Аре неделята на Life of Brian.

20:30 Кино "Одеон"

Не мое да го пропуснете тва. :mrgreen: :twisted: Некой да знае Ценички?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Mar 09, 2006 11:00 pm

Аз съм навита. Цените за съжаление са 6/4 лева, но предполагам, че поне няма да ни правят проблеми за студенстки билети. Btw, в събота пък е "Монти Пайтън и Свещеният Граал", но може би наистина парите идват малко в повече и за двете:(
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Mar 10, 2006 12:22 am

Ми за мен Грейла винаги е бил многократно по-як от Браян, ако трябва да сме честни... :P Съботата обаче не знам как ше ми е авейлабилитито, а и наистина нещо джобът е тънъъъъък....
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Mar 10, 2006 9:30 am

Аз остро ше ги гледам и двата, ако трябва сам. Както и мийнинг ъв лайф.

Eeeevery sperm is precious! Every sperm is good!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Mar 10, 2006 1:47 pm

Брайън рулз на макс, Моуидине. Другите 2 не ме кефят толкоз мене. А и Meaning-a има доволно тъпи моменти. Дано се върнем неделята да фана вечерта гледането.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Vankata
Paragon

Post by Vankata » Mon Mar 13, 2006 3:51 pm

Вече я има и програмата за Пловдив :D

http://www.cinema.bg/sff/2006/bg/progra ... nemaSid=11

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Mar 15, 2006 9:21 pm

СТРОГО СЕ ЗАБРАНЯВА гледането на "Годеница на мълчанието". Това остро е най-скучният филм, който съм гледал последните 5 години и да, Жоро, бие "Хотел" :x :x :x