Underworld: Evolution
- Amos Trask
- Aes Sedai
Underworld: Evolution
Току-що изгледах един горе-долу приличен скрийнър. Супер е филма! По-готин е и от първата част, според мене. 100% екшън-забавление. Вече чакам с нетърпение тройката...

Feel the summer!
- armageddon
- Forsaken
- Amos Trask
- Aes Sedai
- Invisible Child
- E'lir
- Amos Trask
- Aes Sedai
Заинтригува ме.Amos Trask wrote:Има я доволно, при това и в някои горещи сцени.![]()

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- armageddon
- Forsaken
ше го скивна и аз днеска 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Amos Trask
- Aes Sedai
- armageddon
- Forsaken
Еми кво да кажа освен - ми по тъп е от предишния. Но то се очакваше. Хубавото в случая е, че и те са били наясно за сметка на това е доста по ... брутален от предишния. Глупостите са сведени до минимум (отново), тоя път върколаците са поне космати т.е нормални според личните ми представи за един върколак.
Бе като цяло съм доволен.
Бе като цяло съм доволен.
Мдаа, е още от същото ама по така
. Хуу че човек се зазяпва по тия сини очи. Ма за кинце мое дам 5 кинта ако нямам кво да прая в момента по-натам.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”