Corpse bride, anyone?

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Post Reply
Xellos
Moderator

Corpse bride, anyone?

Post by Xellos » Wed Jan 04, 2006 3:31 pm

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Jan 04, 2006 4:10 pm

Глеам дръпнал го е и брат ми, ма се чудя дали няма да види кино все пак и по наште ширини
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jan 04, 2006 5:12 pm

Според Ян нямало, ма аз ше изчакам още време, преди да се насиля да о гледам ан комп...
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jan 04, 2006 5:12 pm

Ммм под въпрос си е. Ма да видим ако уж излезе на кино пак ше го вида ;) Но пък ДВД-то още не е излязло така че ше почакам и аз да го изгледам целия кат хората.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jan 04, 2006 6:12 pm

Хвърлям му око от доста време насам, не съм го гледала, щото все си мисля, че ще го пуснат по кината. Но имам силното желание да го видя. Изглежда страшно добре.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Wed Jan 04, 2006 8:53 pm

Xellos wrote:Ммм под въпрос си е. Ма да видим ако уж излезе на кино пак ше го вида ;) Но пък ДВД-то още не е излязло така че ше почакам и аз да го изгледам целия кат хората.
Аз го гледах- и ДВД Рип-а беше с повече от задоволително качество, но като цяло не ми допадна филма.. класи под "Кошмара преди Коледа"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Ambartanen
Arcanist

Post by Ambartanen » Wed Jan 04, 2006 9:40 pm

Аз пък не мога да се съглася с Дризт. Преди време го видях на локалния и реших да му хвърля едно око, без да знам кой знае какво за филма. Не е изключителен, но все пак ми се стори много забавен и увлекателен. Сигурно на кино с по-добър звук от този, който моите мизерни колонки докарват, ще е още по-приятен. Иначе месец и нещо след като съм го гледал не помня кой знае какво от самия филм освен, че ми донесе хубави усещания :) .

П.П. "Кошмарът преди Коледа" не съм го гледал и не мога да ги сравня.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jan 04, 2006 10:42 pm

Мдаа тва ме подсеща да си смъкна Кошмарът...

Drigan
Sorcerer

Post by Drigan » Thu Jan 05, 2006 4:55 pm

Филмчето беше симпатично, сюжетно - нищо забележително, но изродски нарисувано и много весело накрая. Според мен си струва.
"Ние сме просто хора и боговете са ни създали за обич. Това е голямото ни величие, това е славата ни и най-голямата ни трагедия."
Емон Таргариен

Killua
Ascendent

Post by Killua » Thu Jan 05, 2006 11:34 pm

Гледала съм "Кошмарът преди Коледа", но не ми хареса особено.. ако този е с класи под него.. но аз все пак мноого искам да го гледам.. заради Джони основно, разбира се.. дано по кината го пуснат все пак :)
shadow dance nikoga ne luje

Ambartanen
Arcanist

Post by Ambartanen » Fri Jan 06, 2006 1:46 am

Сега гледах "Кошмарът преди Коледа" и не ми хареса особено. За мен "Corpse Bride" си е далеч по-добър- и като анимация, и като "актьорска игра", и като музика.

spirit reaver girl
Scholar

Post by spirit reaver girl » Sat Jan 07, 2006 2:50 pm

о.О този филм една моя приятелка ми го препоръча.каза гледай го няма да съжаляваш.и наистина се оказа права.филмчето е страхотно.даже този стил графика ми напомня за една игра medievil.
който не го е гледал веднага да си го дръпне от нета :wink: наистина си заслужава, :wink:
Call of the dragon is the call of the universe,call of the dragon somewhere in your mind...

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Fri Jan 27, 2006 1:13 pm

леко посредствено филмче,но пък заради djonny си струва,пък дори и в рисуван вариант:)))
Image