Roland of Gilead wrote:Така де, друго си е познатата територия на Холивуд - там изненади няма...
Може да няма изненади напоследък, но има богата и славна история. Архивите са живи, бейби. Живи и пълни с диаманти.
Morgana wrote:Оставам с впечатление, че за теб всеки филм made in Hollywood заслужава само адмирации. Ми нямам какво да си говоря с такъв "кинаджия", сори.
Хахахахахаха... Отдавна не се бях смял така. Първо - не ме познаваш и не знаеш какви филми гледам, за да се хвърляш в такива смели заключения. Второ - малко ми е писнало да дискутирам неща, които се отнасят до вкуса на отделния човек. Колкото и да си чешеш езика с някой, едва ли ще го накараш да приеме твоите вкусове и виждания. През последните няколко години на пръсти се броят холивудските филми, които наистина са ми харесали и са ме развълнували. Затова и не ходя често на кино, предпочитам DVD, защото там избора на заглавия е къде-къде по-голям и качествен (тоя месец излиза колекцията "Грета Гарбо" например

). В интерес на истината, последния филм, който гледах на голям екран беше "Intolerance" от 1916 година.
Обаче ми е забавно - "Холивуд тва, Холивуд онова...". Ами като не ви харесва, гледайте си само японско, европейско и независимо кино, бе! Ама не, като излезе поредния "мегаизумителен натъпкан с ефекти блокбъстър", се юрвате вкупом към Арената и после се почва: "Егати тъпотията беше, тия американци с техния патриотизъм, такава боза с баклава и еклери нема и прочие...". Ми стойте си в къщи и зяпайте аниме като не ви харесва.