Чалга клип с вампири
- Arhiara_Eronaile
- Smallfolk
Чалга клип с вампири
Такаа, днес попаднах на вледеняваща статийка.
Няква неизвестна ми чалга звязда ще праи клип, в който ще има вампири...не разбирам как е възможно изцепка, носеща интригуващото заглавиице `не ме обичай` или нещо такова да има общо с вампири.
Отгоре на всичко можело да има и джуджета.
Е, тва си е чиста подигравка със света.
Аз само да споделя потреса си... :<
Няква неизвестна ми чалга звязда ще праи клип, в който ще има вампири...не разбирам как е възможно изцепка, носеща интригуващото заглавиице `не ме обичай` или нещо такова да има общо с вампири.
Отгоре на всичко можело да има и джуджета.
Е, тва си е чиста подигравка със света.
Аз само да споделя потреса си... :<
Wish upon a star
No matter who you are
The second star to the right
Harbinger`s gate
Beyond the boundaries
Blossom ballet
In the great wide somewhere
No matter who you are
Harbinger`s gate
Beyond the boundaries
Blossom ballet
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
нз аз винаги съм си представял джуджетата в класическата си форма ковейки нещо в пещерите си под звуците на нацистки маршове или нещо от сорта
а вампирите.. ерм.. всичко друго, но не и чалга. Може би музиката от филмите Интервю с Вампир и Кралицата на Обречение ми допада най-много, ма тва ще да е щото и филмите (ок, поне интервюто :Р) са ми любими

а вампирите.. ерм.. всичко друго, но не и чалга. Може би музиката от филмите Интервю с Вампир и Кралицата на Обречение ми допада най-много, ма тва ще да е щото и филмите (ок, поне интервюто :Р) са ми любими

-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
- armageddon
- Forsaken
Не съм го гледал. Я сподели коя е тая лейка и по кое телевизионно извращения я дават?
Иначе че музика на Кралицата на Прокълнатите е яка, яка е. Особено Super Violin Mix е номер 1. Ама за интервюто или не съм съгласен, или толкова съм се хилил колко нелепо изглежда Том Круз като Лестат, че не е останало време да обърна внимание на музиката.
Иначе че музика на Кралицата на Прокълнатите е яка, яка е. Особено Super Violin Mix е номер 1. Ама за интервюто или не съм съгласен, или толкова съм се хилил колко нелепо изглежда Том Круз като Лестат, че не е останало време да обърна внимание на музиката.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
а то нека не почавме темата за филма, щоту е толкова хубав, колкото почти може да бъде :Р
И докато ги правехте тия забележки за Круз изобщо нямаше да се замисля колко е подходящ.
Ама ха! Развалихте ми кефа от филма!
И докато ги правехте тия забележки за Круз изобщо нямаше да се замисля колко е подходящ.
Ама ха! Развалихте ми кефа от филма!
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
- Arhiara_Eronaile
- Smallfolk
Ми аз прочетох статия в някъв вестник(труд или някой от братчедите му) че скоро ше пускат такъв клип...недай боже да го видя шото тогава съвсем ше се гътна.
Ама ако намеря статията ше я постна тук да можете да й се насладите напълно.
Ама ако намеря статията ше я постна тук да можете да й се насладите напълно.
Wish upon a star
No matter who you are
Harbinger`s gate
Beyond the boundaries
Blossom ballet
No matter who you are
Harbinger`s gate
Beyond the boundaries
Blossom ballet
Хм, а чалгаджийката ще е в розово, така ли? Ха... Това ще е смешно. Но аз вече всичко мога да очаквам от тях. Преди няколко дни попаднах, докато "цъках" каналите, на клип, в който "певицата" беше облечена с тениска на Metallica, с дузина обеци и черен лак по ноктите...
I bruise easily,so be gentle when you handle me.There's a mark you leave, like a love heart carved on a tree.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- armageddon
- Forsaken
И за коя точно става въпрос, другия път като зяпам Планета да не я прескачам по подразбиране, ми да спра и да я видяloshka wrote: Хм, а чалгаджийката ще е в розово, така ли? Ха... Това ще е смешно. Но аз вече всичко мога да очаквам от тях. Преди няколко дни попаднах, докато "цъках" каналите, на клип, в който "певицата" беше облечена с тениска на Metallica, с дузина обеци и черен лак по ноктите...

И що бе, като е готик певица (или пИвица) да не би да не може да издруса едно хорце жената?
Оу, то не беше по "лъскавата Планета". Някаква умряла кабеларка беше. Не ти препоръчвам да го гледаш... Аз още се възстановявам. Пък за хорцето... Тя направо един кючек си му удари, както беше с веригите по нея. Много "фьешън"...armageddon wrote:И за коя точно става въпрос, другия път като зяпам Планета да не я прескачам по подразбиране, ми да спра и да я видя
И що бе, като е готик певица (или пИвица) да не би да не може да издруса едно хорце жената?

I bruise easily,so be gentle when you handle me.There's a mark you leave, like a love heart carved on a tree.
- armageddon
- Forsaken
- armageddon
- Forsaken
Абе поне се стремят да направят нещо различно.
Дали е хубаво "различно" си е друг въпрос. Тия от "Планета" правят 10 клипа на седмица, всичките едни и същи. Само им сменят блузките на певачките.

- armageddon
- Forsaken
Е, какво му е на бюджета... Нали уж имат $. Митьо Пайнира не се шегува той
Виж, изпълнителите, които въртят по кабеларките, нямат много пари, затова дават 20 лева и ги връткат цял месец. Друг е въпросът дали някой ги гледа през този месец