July Morning :)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

July Morning :)

Post by Drizzt Do`Urden » Fri Jul 01, 2005 2:05 am

There I was on a july morning
Looking for love
With the strength
Of a new day dawning
And the beautiful sun

At the sound
Of the first bird singing
I was leaving for home
With the storm
And the night behind me
And a road of my own

With the day came the resolution
I’ll be looking for you
La la la la ¡­

I was looking for love
In the strangest places
Wasn’t a stone
That I left unturned
Must have tried more
Than a thousand faces
But not one was aware
Of the fire that burned

In my heart, in my mind, in my soul
La la la la ¡­

There I was on a july morning
I was looking for love
With the strength
Of a new day dawning
And the beautiful sun

And at the sound
Of the first bird singing
I was leaving for home
With the storm
And the night behind me
Yeah, and a road of my own

така де, какво мислите за това? :)
Идеята си е яка, ама като знам в какво се е превърнало сега и направо се отвращавам.. За едното напукване на плажа ходят предимно чалгаджии, селяни и нео-метъли.. Абсурд.. :Р
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

neEd'Le
Sorcerer

Post by neEd'Le » Fri Jul 01, 2005 2:41 am

кво кво?
джулай морнинг?

кво тва?
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Jul 01, 2005 8:44 am

Споко Дризт, истинските хипари сме още живи! :P
Вярно че проспах всичко, но то е от моментна обезвереност!
This is it. Ground zero.

Seagrave
Farmer

Post by Seagrave » Fri Jul 01, 2005 9:23 am

Поздрав за влюбените в морето и лятото.
Идеята си е идея, стига да се научиш да избягваш централните плажове - спестяваш си доста плашещи очите гледки. За препоръчване са малко посещаваните местенца. От друга страна не всеки път успяваш да си на плажа в 5 сутринта...както се оказва годинките си казват думата :P
Ами не знам как са другите, но Радио "Шумен" от 1-ви до 31-ви юли започва деня с тази песен(не се брои и колко пъти я пускат през деня :P )....отваряш очета рано сутрин и.......се кефиш.

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Fri Jul 01, 2005 10:19 am

Imageтази песен е една от 4-те, които никога не са излизали от плейлиста ми :) Другата е Circle of Hands :)
а аз не съм изпуснал да отида, даже ме викаха, обаче като видях, че отива човек, който се опитва да ме обеди, че 50 Cent е много по-сотйностен от Pink Floyd заедно с негови дружки, абсолютно споделящи мненито му се отказах :)
Докато се разхождах из централните улици към 10-11 снощи пък забелязах и поне 3 агитки скейтъри, рапъри, R&B Freaks както и няколко вече почнали с пиенето :)
А преди време като зададох въпроса "Ти пък ква работа имаш на джулай" на една луда LP фенка тя ми отговори:
Аз не отивам, защото съм хипи или слушам такава музика, отивам да си направя шоуто"
Last edited by Drizzt Do`Urden on Fri Jul 01, 2005 11:08 am, edited 1 time in total.
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Jaar
Mistborn

Post by Jaar » Fri Jul 01, 2005 10:59 am

Аз пък дори не се сетих. Но пък четейки темата слънчев лъч проби облаците и ме огря като на плажа... :P
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Fri Jul 01, 2005 12:19 pm

Поздрав: Uriah Heep - July Morning (live) :D

powered by Yangus
:shark:
Feel the summer!

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Fri Jul 01, 2005 3:44 pm

И аз го забравих ...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Jul 01, 2005 5:50 pm

Peace :)
Да живеят децата на цветята:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Fri Jul 01, 2005 9:00 pm

Drizzt Do`Urden wrote:тази песен е една от 4-те, които никога не са излизали от плейлиста ми :) Другата е Circle of Hands :)
И математиката е нещото, което никога не е влизало в главата ти, а, скъпи Дризт? :Р

Както и да е, аз определено не бях на никакъв Джулай Морнинг и няма голяма вероятност да ме видите там в бъдеще.

Поначало възприемам цялото хипарско движение като хамстер с очила, опитващ се да хипнотизира разярен доберман - абсолютно безполезно разхищение на време и място. Чуждо време и чуждо място, разбира се, тъй като аз по никакъв начин няма да се оставя да ме въвлекат в нещо толкова жалко и безсмислено като кибичене върху някакви чукари в обкръжението на токсичните изпарения от питиетата и пушилата на околните, да не говорим да си губя младостта по трънаците на Каварна в очакване слънцето да избълбука измежду две валма отровни изпарения. И въпреки това всеки път, когато някой ми заговори за Джулай Морнинг, Октобър Афтърнуун или някаква подобна глупост, неимоверно се раздразвам от самата идея да си пилея времето по гледане на изгрев на брега на море. Това време винаги може да бъде прекарано в нещо далеч по-конструктивно, като например подготовка за изпит... Както сигурно сте се досетили, утре имам изпит и не съм особено в настроение за хипита, цветя и шарени кърпи за глава... това силно влияе на контактността ми днес... Ще видят те! Шестица! И никакъв Джулай Морнинг... На кого му трябва Джулай Морнинг, когато може да ме гледа как се притеснявам за утре... е, все тая. Казах мнението си, хау.

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Fri Jul 01, 2005 9:01 pm

И математиката е нещото, което никога не е влизало в главата ти, а, скъпи Дризт? :Р
зависи, алгебрата ми куца ама в геометрията съм отличник :РР

едит: аз пък трябва да ходя да копая :roll:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jul 01, 2005 9:16 pm

Любимец, ти си мой човек. Цялото хипи-нещо ми е толкова антипатично, че чак аз не знам що ми е толкова антипатично. Огромна група хора, придаващи смисъл на безцелното си съществуване, участвайки в нещо, което чувстват по-голямо от себе си (и как ли пък няма да е така де), държене за ръце, люлеене в различни посоки по концерти, дълги коси, свободна любов... :suck: :suck: :suck: :suck: :suck: :suck:

... СЪКС БИГ ТАЙМ демек :twisted: :twisted: :twisted:
And you can't dance with a devil on your back...

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Fri Jul 01, 2005 9:32 pm

Именно! Кажи им! Да им кажем! А тъй! Цялата работа с цветята в косите, татуировките по задника, продраните дънки, сълзливите гласове, отнесените жестове с ръка, прегракналото пеене и спането по градинки и полянки просто ми е дошла до гуша - какъв е блъдавият смисъл, бе? Вместо да си живееш живота пълноценно, да напредваш и да се развиваш, да правиш нещо съществено за себе си и близките си, ти се занимаваш с хармонията във Вселената и пушенето на чай и маргаритки. Ай сиктир! Рол, да се обединим и да ги разгромим, аз така казвам... Просто са дразнещи с удивителната си неадекватност и опитите да отрекат законите, по които се движи човешкият прогрес. Не че искам да им развалям изящния въздушен дворец от карти Таро(всъщност искам, но трябваше да го кажа), обаче хората не могат да се прехранват с аудиокасети на Юрая Хийп и индийски ароматизирани свещи... СЪКС БИГ ТАЙМ, точно така.

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Fri Jul 01, 2005 9:36 pm

ами, аз пък съм пробвал да пуша чай и честно да ти кажа- невъзможно гадно е :РРР
За маргаритките ще видим... :Р
А също така хората не могат да живеят, примерно, непрестанно учещи и работещи, нали?

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jul 01, 2005 9:37 pm

Стой и гледай.
Освен тва и да не могат, всемирната любов не е най-добрият, смислен или дори приятен (имхо, естествено) начин да си прекарваш свободното време.
And you can't dance with a devil on your back...