Снимки от РД на Али и Дафи 28 май
Moderator: Moridin
Снимки от РД на Али и Дафи 28 май
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
За снимките ок, ма музиката не ме устройва :/ Ся, извинявам се, ма може да не държа целокупния български народ да ми слуша любителските дрънкания на пианото, а? Или вече ше трябва се пазя освен как изглеждам, че да не ме снима някой, и кво приказвам и т.н? В смисъл, ако ше се гоним и тайно ше се записваме, кажете, да знам да не идвам 

And you can't dance with a devil on your back...
Тточно щях да коментирам че слава богу снимките са без звук па то кво се оказа 
но пък 029 ме води в класацията ;р Алииии качвай твойте да вида ко сам щракал там

Heppy birthday dear ... ;()

но пък 029 ме води в класацията ;р Алииии качвай твойте да вида ко сам щракал там

Heppy birthday dear ... ;()
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Стига сте ме питали мене за снимките на Али беее, НЕ ЗНАМ ДЕ СА И КОГА ЩЕ ГИ КАЧИ! ъкхъм, така. Гат им дойде времето тогава ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Усетих аз че е минала цензурата ;р Ма що бе, изнасилването на пианото от твоя и на Елеин страна не беше толкоз негативно преживяване. Янееее прати ми ги на мейла че тука съседите нещо ме дразнят. 

Ян прати ги деее
.
Айде айде, знам че те е избутал кат фадрома кутия от китайска храна от пианото, ма все пак и ти участваше в тази hard версия "the pianoto"

Айде айде, знам че те е избутал кат фадрома кутия от китайска храна от пианото, ма все пак и ти участваше в тази hard версия "the pianoto"

Тъй като имам проблеми с качването им някъде, ще ги пратя довечера (дано имам нет) на Кселос, да ги накатери :) Много са хубави, бтв:)
Ники, фотографството ти е в кръвта :Р
А подаръците бяха страхотни, миси ви на всички!
Ники, фотографството ти е в кръвта :Р
А подаръците бяха страхотни, миси ви на всички!
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'
Тъй тъй, ама НЕ СА при мене. Аха, талант я, то с толкоз количества се ше се намерат ;р Та кат се заговори за кръв - Следващия който пак ме попита за тях ще му прегриза гърлото на първото събиране дет го вида. Александринооо и тебе ще те ухапя. 
И мп3-та не ми дават. Мразя ви и ще си платите !!!!

И мп3-та не ми дават. Мразя ви и ще си платите !!!!

- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant