В това само по себе си няма нищо странно. Гледам ги отвреме навреме, де се смея де тъпея, ама снощи ше шашнах! И то защо, ще попитате вие? Ами човек съм, ще ви отговоря:Р
Оказа се, че имало едно предаване по Канал 1, на речено 10/64, сиреч на десет въпроса ако отговориш получаваш 64 000 лъва. Някакъв кавър на Стани богат сиреч. Започва се с по-леснички въпроси, по-нагоре трудността им нараства пропорционално. И, гледайте сега какво става, показват някакъв фен. Изглеждаше нормално, даже симпатяга беше. Дори, бих казала, имаше донейде културно излъчване. Първият му въпрос е: "Кой италиански художник е нарисувал "Мона Лиза"?"
Коментар: Ей, защо ме закопахте с такъв труден въпрос ии то в началото?

Водещ: ...?
Състезател: Пикасо!
В: ... ... ...

С: Ами не я знам тая картина! Много труден първи въпрос!
В: Ами помислете!
С: Не е Монте Карло...
В: Прочетете пак въпроса: "Кой италиански художник е нарисувал "Мона Лиза"?"
С: Данте?
В: Може би ще Ви помогна, ако Ви кажа, че в момента има световен бестселър, в който е забъркано името на тоя художник?
С: Хемингуей? Не, той май беше писател...
В: Точно така!
С: Ми той и Данте май беше писател? Е какво представлява тая картина поне ако знаех...
В: *заема стойката на Мона Лиза от картината и пояснява, че това е една жена, която принципно е много красива, но не е точно негов тип*
С: ...ъъъъъ...
В: Аз ще изляза замалко докато мислите и ще се върна... *отива да се насмее на спокойствие; връща се; не открива напредък, опитва с още един жокер* Има един известен американски актьор, чието малко име съвпада с името на художника!
Братчеда от публиката: Леонардо бе!!! *не го извиква, че да не е много на ачик*
С: Е, отказвам се, не предполагах, че още първият ми въпрос ще е толкова труден:(
Нямам нерви да продължа и с кошутата:))) Женското на кашуто:) Поне май беше животно, ако и да не беше птичка:Р