Episode III - TEH premiera
Episode III - TEH premiera
Понеже всичките на тоя форум изглеждате супер точни хора, ви каня да заповядате да ходим на "Голямата среща за билети" (R) в петък или се разберете с Roland да ви вземе, той мисля че ще идва. Срещата е в петък в 9 и 45 на стълбите на Съдебната палата при лъвовете, цената на билетите е 10 лева, прожекцията е в 00.01 часа на 19ти май в кино Арена. Билети ще се продават докато се напълнят всички зали в Арена според хората от киното.
Дам, Роланд ще ходи, само иска да отбележи, че 19-ти май 00:01 означава не четвъртък вечер (19-ти), а сряда (18-ти) в полунощ. Знам, че изглежда очебодно, само че миналия път маса народ не отиде на премиерата, а на следващата вечер.
Оферти приемам до утре вечер, парите можете да оставяте на Волкос (бившата маса на Пешев на Славейков), той евентуално ще ми ги предаде. Ма пишете тук задълже.
Оферти приемам до утре вечер, парите можете да оставяте на Волкос (бившата маса на Пешев на Славейков), той евентуално ще ми ги предаде. Ма пишете тук задълже.
And you can't dance with a devil on your back...
Аз малко не по темата, но не ми се отваря нова такава само за да питам дали случайно някой не би ми правил компания на 27 или 28-ми за гледане на горепосочения филм...
Специално ще се домъкна от Белоградчик и не ми се ходи сама.
Специално ще се домъкна от Белоградчик и не ми се ходи сама.
"Somewhere over the rainbow way up high
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
А аз да питам, Дризт, що реши, че тука е бюро справки? Регс (и които ще й отговаят), ще помоля да се уговаряте след като приключим с уреждането на това ходене, плс. Ако не можете да чакате, пишете си лични. Иначе аз съм навит, ако не ме издразни твърде много първия път
And you can't dance with a devil on your back...
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- Amos Trask
- Aes Sedai