One Piece - сапунките могат да са добри
- RRSunknown
- Elder God
Otohime са я озвучили доста брутално (Michiko Neya), ама тия епизоди сега някак ще са ми скучни като знам какво се задава 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- ProxyFantasy
- Paragon
- RRSunknown
- Elder God
- ProxyFantasy
- Paragon
Абе в епизода, в който Ейс умира примерно, пет минути да гледаш Приключенията На Бъги с Ден Ден Мушито на мен ми е доста по-неуместно от цял епизод филър.
Аз честно казано предпочитам една филър арка (с хубав пейсинг) 20 епизода (които в случая на Блийч всъщност са много сполучливи, примерно със Дзанпактотата) и след това мангата да е с добър пейсинг, 2-3-4 чаптъра на епизод, отколкото абсолютно цялото аниме да е с отвратително бавен пейсинг и почти нищо да не се случва... всеки епизод.
ПС. Не от войната, още от Шабонди мисля, че е така, чаптър=епизод. ;/
Аз честно казано предпочитам една филър арка (с хубав пейсинг) 20 епизода (които в случая на Блийч всъщност са много сполучливи, примерно със Дзанпактотата) и след това мангата да е с добър пейсинг, 2-3-4 чаптъра на епизод, отколкото абсолютно цялото аниме да е с отвратително бавен пейсинг и почти нищо да не се случва... всеки епизод.
ПС. Не от войната, още от Шабонди мисля, че е така, чаптър=епизод. ;/
Depending on your request, whether I will laugh or get angry, that will decide your lifespan, boy.
И аз предпочитам филър епизоди и аркове - човек преспокойно може да ги пропусне. Онова другото е скрита лимонка в епизода. ОТКАЧАМ като почнат да ми губят време с тъжен филър хумор (Бъги ениуан?), тежко дишане в продължение на минути, поредица от лица в бавно приближаващ се план, безсъдържателен филър диалог, ретроспекции и рикапи... Убиват всичката инерция на екшъна и ме изнервят до безкрай. Енис Лоби аркът накрая е непоносим по тея причини, а беше толкова як в мангата. И Импел Даун едва се понасяше в аниме вариант. Там Бъги болеше ужасно много.
А Бличът горкият и е разтегнат, и е пълен с филъри, и сорсът му е зле...
А Бличът горкият и е разтегнат, и е пълен с филъри, и сорсът му е зле...