One Piece - сапунките могат да са добри
- RRSunknown
- Elder God
Otohime са я озвучили доста брутално (Michiko Neya), ама тия епизоди сега някак ще са ми скучни като знам какво се задава 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- ProxyFantasy
- Paragon
- RRSunknown
- Elder God
- ProxyFantasy
- Paragon
Абе в епизода, в който Ейс умира примерно, пет минути да гледаш Приключенията На Бъги с Ден Ден Мушито на мен ми е доста по-неуместно от цял епизод филър.
Аз честно казано предпочитам една филър арка (с хубав пейсинг) 20 епизода (които в случая на Блийч всъщност са много сполучливи, примерно със Дзанпактотата) и след това мангата да е с добър пейсинг, 2-3-4 чаптъра на епизод, отколкото абсолютно цялото аниме да е с отвратително бавен пейсинг и почти нищо да не се случва... всеки епизод.
ПС. Не от войната, още от Шабонди мисля, че е така, чаптър=епизод. ;/
Аз честно казано предпочитам една филър арка (с хубав пейсинг) 20 епизода (които в случая на Блийч всъщност са много сполучливи, примерно със Дзанпактотата) и след това мангата да е с добър пейсинг, 2-3-4 чаптъра на епизод, отколкото абсолютно цялото аниме да е с отвратително бавен пейсинг и почти нищо да не се случва... всеки епизод.
ПС. Не от войната, още от Шабонди мисля, че е така, чаптър=епизод. ;/
Depending on your request, whether I will laugh or get angry, that will decide your lifespan, boy.
И аз предпочитам филър епизоди и аркове - човек преспокойно може да ги пропусне. Онова другото е скрита лимонка в епизода. ОТКАЧАМ като почнат да ми губят време с тъжен филър хумор (Бъги ениуан?), тежко дишане в продължение на минути, поредица от лица в бавно приближаващ се план, безсъдържателен филър диалог, ретроспекции и рикапи... Убиват всичката инерция на екшъна и ме изнервят до безкрай. Енис Лоби аркът накрая е непоносим по тея причини, а беше толкова як в мангата. И Импел Даун едва се понасяше в аниме вариант. Там Бъги болеше ужасно много.
А Бличът горкият и е разтегнат, и е пълен с филъри, и сорсът му е зле...
А Бличът горкият и е разтегнат, и е пълен с филъри, и сорсът му е зле...