Споделете пак
Moderator: Moridin
А при нас е тропическа жега в офиса, не се диша нещо. Всички сме по тениски, даже колежките се оплакват, че им е топло (а на тях винаги им е студено). Отваряме един прозорец и пак е жега.
Централно отопление съкс, оплакахме се 20 пъти и уж температурата не трябвало никога да скача на 22 градуса - друг път
Централно отопление съкс, оплакахме се 20 пъти и уж температурата не трябвало никога да скача на 22 градуса - друг път
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
- RRSunknown
- Elder God
И да викна инспекция после пак по нашите глави ще е глобата . Но понякога е голяма тръпка всички покрай теб да са гризпони - и на работа и в къщи а само ти да устояваш и да стискаш палци да не те прихване. Иначе всичко живот изчезнало изчезнало по работа кой по Ловеч кой по Казанлък и само аз вися на студа в момента.
А аз искам да побеснея малко на воля от хорската простотия. Значи, нали във Варна изпозатвориха училищата заради свинския грип? Тъй. И не щеш ли, една даскалица помъкнала днес целия клас из библиотеката, да търсели намсико за някакви войводи. Ама те децата я били потърсили и били настояли, рийшли. Че и упорстват, не щат да си вадят карти! Накрая се навряха всички в Регионална история, дето колежката, която обслужва, е бременна и сега съхна и вехна да не й стане нещо.

- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
40-50 кавадрата е нашето. Сега забелязвам обаче че тарикатите от сервиза си пуснали печките и само аз като по тъп стоя на студено.
Затова си пуснах и аз отоплението. За съжаление тъпаците от местаната топлогикация ни бомбят по 500 лева на месец за някаква тръба която само си минава през склада но не топли нищо.

Затова си пуснах и аз отоплението. За съжаление тъпаците от местаната топлогикация ни бомбят по 500 лева на месец за някаква тръба която само си минава през склада но не топли нищо.
- Maledictus
- Warmage
- Interpreter
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
Понеже ме навиват приятели да гледаме "Възгледите на един народен учител за народното творчество", та се присетих за един новогодишен клип на Камен
http://vbox7.com/play:ce271215&al=1&vid=1116417

http://vbox7.com/play:ce271215&al=1&vid=1116417
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Maledictus
- Warmage