Иначе другата му поредица е с миксирани отзиви (императорът на илюзиите и другата ква беше), а има и една с Перумов нещо за дракони, която пак май не е първа класа..
Moderator: Moridin
Да, от всички изброени на Лукяненко за мен най-силни са му Патрулите, както и Лабиринтът на отраженията и продължението му Фалшивите огледала (Огледалата по-малко ме грабна от Лабиринта, ама пак е доста добра).Moridin wrote:Хех ти не си ли го чел?Краят си е... Даже е донейде по-як от патрулите.
Иначе другата му поредица е с миксирани отзиви (императорът на илюзиите и другата ква беше), а има и една с Перумов нещо за дракони, която пак май не е първа класа..
Може би имаш предвид "Beggars and Choosers" - http://en.wikipedia.org/wiki/Beggars_an ... 28novel%29 (мдам, нещо phpbb-то на форума не ще да приеме, че една връзка може да съдържа %XX... ша го видим т'ва някой ден може би...) и после "Beggars Ride" - http://en.wikipedia.org/wiki/Beggars_Ride ? Или има и други, които не са излезли съвсем като романи?BaYa wrote:Пристигнаха ми останалите 3 книги от сагата за Хиперион. И две от поредицата за Просяците, на Нанси Крес (не знам точните заглавия в оригинал, затова и не ги пиша).
BaYa wrote:Открих им заглавията!!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ъ... таковата... сигурна ли си за Beggars in Spain?! Това не е ли първата от поредицата, тази, която вече си чела?... не каза ли сега, че си получила продължения?BaYa wrote:Открих им заглавията!!Получих Beggars Ride и Beggars in Spain.
Съвети за ред на четене?!
Тогава пък са на първата или втората четна страница долу. Освен ако не е пиратско издание...Morwen wrote:Не и когато са преведени и се търсят заглавията в оригинал.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests