Castle

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Post Reply
Killua
Ascendent

Post by Killua » Wed Apr 18, 2012 3:21 pm

Xellos wrote: Абсолютно, епизода е почти чист фенсървис и който не е гледал Светулката губи доста и от Кесъл на моменти. Китайския, а и най-вече кафявото палто вече не знам в колко епизода го спрягат. Ако си играеше в началото на епизода и с кукли динозаври вече щях да се търкалям на пода.
Уф, да бе, това с палтото го видях, че е някаква препратка, но пусто не го помня и това.. Трябва да го гледам пак и тва е!
Това с екшън фигурите беше МЕГА... много се изкефих :mrgreen:
shadow dance nikoga ne luje

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Apr 18, 2012 9:15 pm

Xellos wrote:Покрай подновените брожения за събиране на пари за файърфлай
За какво ги събират тия пари, ако няма шанс да подновят сериала? :(

Иначе 4.21 беше забавен най-вече заради внесената от Адам Болдуин свежест, особено за фенове на Файърфлай.

"Man needs a friend, he gets a dog. A woman like that, you storm the beaches or die trying, come on!" :mrgreen:

Язък, че не се е уредило Касъл да му вика "Капитане". :lol:
(Никич, една от екшън фигурките беше динозавър, общо взето. :mrgreen: )
Тук леко си бяха разменили ролите от Светулката - Адам по-отракан и релакс, Нейтън по-тъпичък и неориентиран (къде му изчезна хлапашката способност да се забавлява и прави изцепки, тук беше егати мижитурката :roll: ).
Last edited by passer-by on Wed Apr 18, 2012 10:10 pm, edited 1 time in total.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Apr 18, 2012 10:09 pm

Е доколкото мернах из нета да съберат пари да откупят сериала от фокс, ама не съм задълбавал в подробости. От една стран асъм скептичен как ще го продължът дори да спечели Нейтън от лотарията.

Килуа - Browncoats е нарицателното за ребелите и Мал се мота само с такова из Светулката :). Епизода с хелоуинския костюм си беше едно време култов заради облеклото.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Apr 18, 2012 10:11 pm

Иначе казано, който дори малко харесва "Касъл", да подхване тутакси Firefly - по-доброто заглавие.

Пък и е само 14 епизода. :cry:

Никич, то откупуването трябваше да стане преди 10 години, за да има смисъл и са правени опити веднага след анулирането да го поеме друга телевизия, ама тогава Фокс са се запънали, кой знае защо.
Сега и да стане, голям праз, екипът и кастът имат други ангажименти, пък и някои от актьорите са видимо по-възрастни (и шишкави - Мал и Джейн как си ги представяш?). :(
The Best of Mozart

Killua
Ascendent

Post by Killua » Wed Apr 18, 2012 10:17 pm

Xellos wrote: Килуа - Browncoats е нарицателното за ребелите и Мал се мота само с такова из Светулката :). Епизода с хелоуинския костюм си беше едно време култов заради облеклото.
А има ли някаква врътка с това, че го даде на Слотър? Мен туй ми беше въпросът по-скоро - дали и във Файърфлай са си разменяли така палтата, а аз просто съм забравила...
А хелоуинския епизод никога няма да бъде забравен :mrgreen:

ПС А относно Файърфлай че бил по-добрата версия на Касъл - не съм много съгласна, не е като да имат много общо освен препратките.. А и преди всичко - Стана я няма там :twisted:

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Apr 18, 2012 10:21 pm

Коригирах - Firefly е по-доброто заглавие.
Стана може да я няма там, ама има Морена Бакарин, Джуъл Стейт и Джина Торес.
( :drool: в този ред, справка - линка в подписа ми)
А Нейтъна е несравнимо по-култов там - телевизионния вариант на Хан Соло, баси.

Иначе не, нямаше размени на палта, просто тук подчертаха момента с brown coat-а май.
Last edited by passer-by on Wed Apr 18, 2012 10:37 pm, edited 1 time in total.
The Best of Mozart

Killua
Ascendent

Post by Killua » Wed Apr 18, 2012 10:37 pm

passer-by wrote:Коригирах - Firefly е по-доброто заглавие.
Стана може да я няма там, ама има Морена Бакарин, Джуъл Стейт и Джина Торес.
( :drool: в този ред)
А Нейтъна е несравнимо по-култов там - телевизионния вариант на Хан Соло, баси.

Иначе не, нямаше размени на палта, просто тук подчертаха момента с brown coat-а май.
Да, така вече може... :mrgreen: Всъщност наистина съм съгласна - Файърфлай е гениален филм по толкова много показатели!! А оупънинга, ох оупънинга!!
Но относно дамите - все пак Стана ми е по на сърце :oops: Въпреки че и изброените от теб ги обожавах де, детектив Бекет много ми влезе под кожата.. (а и като я гледах в Спирит на Милър като полицай Моргенщерн... как да не я обичаш :mrgreen: )

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Apr 18, 2012 11:04 pm

Биваше епизода, но по-малко, отколкото ми се искаше.

А това за събирането на пари - меко казано няма да стане, дори и да съберат парите/някой да спечели от лотарията. Силно ме съмнява следните неща, че Фокс биха продали правата, дори да има купувачи, както и един куп сериали, в които участват сега каста на Файърфлай в момента, да бъдат спрени, за да се заснемат нови серии. И разни такива работи.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Apr 18, 2012 11:07 pm

офтопик... Ице къде оставяш Christina Hendricks :mrgreen:, странно как всички заобикалят Съмър.

Иначе Кесъл няма кой знае какъв материал за развитие като отношения качествени вече... целия тоя теншън увехва като в боунс.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Apr 18, 2012 11:10 pm

Е, аз за главните говорех, иначе двата епизода с Кристината са ми сред баш любимите, точно снощи на нощното дежурство си изгледах пак Trash след Our Mrs. Reynolds. :mrgreen: (Жив и здрав да е човекът, който е качил целите епизоди в Тубата за хората на работа :P ).

Съмърката ми е симпатична, ама не ми става драго като я видя (сещаш се кой е Драго :lol: ).

За "Касъл" - съгласен. Концепцията му е такава, че бързо увяхва, както споменах на предишната страница. Ей на, Фринджа си е все така свеж в четвъртия си сезон, защото има пространство за развитие, а Касъла се изтърка вече.
The Best of Mozart

Killua
Ascendent

Post by Killua » Thu Apr 26, 2012 11:37 pm

Иии честит рожден ден на наша Станка!
Все тъй да ни радва и да пуска от "онези погледи" на Касъла, а по възможност и повече от погледи :mrgreen:

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu May 03, 2012 11:00 am

4.22

Допадна ми, може би и защото вече подхождам с ниски очаквания.

Имаше си забавни моменти, имаше и обещаващо развитие по Главния Въпрос, имаше приятно разследване - като за четвърти сезон съвсем добре.

Um, do you have a police code for
Spoiler: show
"Zombie on the loose?"
:mrgreen:
The Best of Mozart

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 03, 2012 3:08 pm

It's a zombie! :D

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue May 08, 2012 9:02 am

4.23

:yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:

Ето това вече е силен финал на сезон от "Касъл".
Добре, че Бекет е зрял човек като за двама, защото това е точно нужното количество. Касъл реатира като егати егоистичното капризно хлапе - вместо да й помогне, й обърна гръб, кретенът му с кретен, и продължи да се цупи до последно, трябваше тя на крака да му дойде.

Ама предпоследната сцена с речта на Алексис на фон беше силна, както и първата целувка на двамата калпазани, която беше много естествено поднесена и после се хванаха за ръце и камерата културно се отмести, много добре се получи.

А съвсем последната сцена отново ми върна нетърпението да разбера какво ще последва в тоя сериал и сега с удоволствие ще подпукам пети сезон, когато почне
в новата обстановка след оставката на Бекет - дано не се върне на работа още в първия епизод, ще ми е интересно да я видя в извънполицейска среда.
The Best of Mozart

Killua
Ascendent

Post by Killua » Tue May 08, 2012 12:57 pm

Даа, и аз съм много доволна!!!
Малко се оспойлих с някои сцени още преди да излезе епизодът, ма не си развалих кефа.
Абсолютно, за малко да си замине наша Бекет, но мен много ме изкефи, че не беше всъщност Касъл, който я спаси. Само накрая като се събраха, ми се щеше повечко екранно време за сцената :mrgreen:

Ухх, и пети сезон наесен.. Изобщо всички сериали свършват по това време, много тъжно, какво ще се прави цяло лято, мрън.. :?