Официалният Supernatural топик
- Gunslinger
- Warmage
Много як епизод.Искам сериал за Кастиел след като свърши сериала и рейсинг игра с Конниците. 

http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
Сам се ожени за Руби 2, а междувременно Supernatural е подновен за шести сезон. Без Крипке, който ще остане само като продуцент на някои епизоди.
Дано това не означава изкуствено разтегляне на историята от 5-ти сезон. Все още има 8 епизода до края и настоящия арк може да приключи добре.
Дано това не означава изкуствено разтегляне на историята от 5-ти сезон. Все още има 8 епизода до края и настоящия арк може да приключи добре.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
- herairness
- Jaghut Tyrant
Сезон 5 свърши, а с него и участието на Крипке като водеща фигура.
Аз съм доволен. Даже имаше плот туист, който не беше очакван.
И определено ще си поръчвам боксовете на 4-ти и 5-ти сезон.
Аз съм доволен. Даже имаше плот туист, който не беше очакван.
- Spoiler: show
И определено ще си поръчвам боксовете на 4-ти и 5-ти сезон.
Почнах го наскоро.Кефи ама малко ме дразни че понякога картината е твърде мрачна и трябва да се взирам.И малко ме дразни че няма много майтапи,ама пак кърти с митологията и градските легенди.Сега изгледах 5 епизод и ми напомни на The Ring 

Точно така се чувствам и аз,но се надявам историята да се заплете.Roland wrote:Аз си карам кротко и умерено с първи сезон, тъкмо минах 12-ти епизод (Faith - много як!). Засега ме кефи повече от средно, но по-малко от много.
+ Зверски ме радва това, че повечето епизоди са реален хорър. Това винаги ми е липсвало в свръхестествени сериали.
+ Дийн е разкошен образ и ме стряска колко повече има за изиграване като роля при него, отколкото при Сам. То и разликата в класата на актьорите е очевидна де... Баси, само заради двете имитации на Джак Никълсън в Asylum ми идеше да го разцелувам.
+ Намеците за по-сериозна интрига радват.
- За момента сценарият смуче, т.е. откровено слаб е. Яки идеи, но всеки епизод е по модел и тоя модел става яко предвидим още от 2-3 нататък. Липсват реални обрати в края и човек трябва да разчита на актьорска игра и цялостен кеф, които да му компенсират тривиалната история.
- herairness
- Jaghut Tyrant
Най-накрая го догледах и аз
Добре свърши, някак очаквах нещо такова, особено ми хареса идеята за Бог
Само се чудя, какво, по дяволите, ще измислят в следващия сезон, че да бие Бог и Луцифер
Или за пореден път ще се завъртят около фабулата единия брат спасява другия и ще стане сапунка
Не че няма да го гледам, де, ама мразя като правят така със сериалите 

- tigermaster
- Elder God
Изгледах първите четири сезона и сега съм в началото на петия. Сериалът е гениален. Не знам защо не съм го подхванал още преди много време, но определено ме радва. Отношенията между Дийн и Сам са развити перфектно, а и при цялата фантастичност и дори абсурдност на моменти, са рядко истински. Екшънът е убийствен, ефектите са много яки, а и историите са като цяло радващи. Има и изключения, де. Единственото, което ме дразни, са някои от женските персонажи - визирам Руби във всичките й форми и Бела основно.
Виж, мъжките поддържащи образи са много готини всичките, особено Боби и Кастиел.
Ясно, де. Кефя се и ще продължа.
Я да питам, само на мен ли ми се струва, че Сам става все по-ОГРОМЕН с всеки следващ епизод?
Виж, мъжките поддържащи образи са много готини всичките, особено Боби и Кастиел.
Ясно, де. Кефя се и ще продължа.
Я да питам, само на мен ли ми се струва, че Сам става все по-ОГРОМЕН с всеки следващ епизод?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- herairness
- Jaghut Tyrant
- tigermaster
- Elder God
Догледах го.
Смърт е пич. Мор също, макар и не чак толкова.
Смърт е пич. Мор също, макар и не чак толкова.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Много добре премерен първи епизод от новия сезон. Успяха да избегнат така любимото клише.
Джаред обаче изглежда все едно е пораснал още, чудя се дали това е възможно???
Джаред обаче изглежда все едно е пораснал още, чудя се дали това е възможно???