Официалният Supernatural топик

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Post Reply
Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Sat Feb 13, 2010 2:09 am

Много як епизод.Искам сериал за Кастиел след като свърши сериала и рейсинг игра с Конниците. :lol:
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Yan
Site Admin

Post by Yan » Mon Mar 01, 2010 2:37 pm

Сам се ожени за Руби 2, а междувременно Supernatural е подновен за шести сезон. Без Крипке, който ще остане само като продуцент на някои епизоди.

Дано това не означава изкуствено разтегляне на историята от 5-ти сезон. Все още има 8 епизода до края и настоящия арк може да приключи добре.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Apr 23, 2010 7:14 am

Докато чаках да ми се свали седмия Dollhouse (че беше прецакана моята версия), изгледах епизода с антихристчето. Беше доста як.
And you can't dance with a devil on your back...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Apr 25, 2010 6:29 pm

Стигнах до епизода с кънвеншъна (КРАЯТ!). Доста яки бяха всички серии дотогава, сериалът определено си поддържа нивото. Кефи ме, че апокалипсиса отиде пак на малко по-заден фон, че много ми беше писнало от него.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sun Apr 25, 2010 6:47 pm

Да, кънвеншъна кефи :) Всъщност на мен идеята за Сам и Дийн в книга и писателя, който всъщност е пророк, страшно ме изкефи и първия път. Добре е, че я включват и по-нататък :mrgreen:
Image

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Apr 30, 2010 9:31 pm

Изгледах десети епизод.
Spoiler: show
Силно ме издразни жертвата на Джо и майка й. Особено предвид, че се оказа за нищо.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun May 16, 2010 2:32 pm

Сезон 5 свърши, а с него и участието на Крипке като водеща фигура.

Аз съм доволен. Даже имаше плот туист, който не беше очакван.
bitter-sweet ending и изненада от това кой си взе както и дали всъщност, а и Бог...
Чакам с нетърпение септември, за да видя как ще се справи Сера Гембъл с воденето на шоуто.

И определено ще си поръчвам боксовете на 4-ти и 5-ти сезон.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun May 16, 2010 2:35 pm

А, свърши ли? Време е да го доизтегля значи и да зазяпвам стабилно. Аз си го събирам на БД, имам 3 и 4 сезон, сега излиза първи, а след няколко месеца и пети. Съмнява ме да мине много време и до втори :)

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sun May 16, 2010 3:45 pm

Почнах го наскоро.Кефи ама малко ме дразни че понякога картината е твърде мрачна и трябва да се взирам.И малко ме дразни че няма много майтапи,ама пак кърти с митологията и градските легенди.Сега изгледах 5 епизод и ми напомни на The Ring :shock:
Roland wrote:Аз си карам кротко и умерено с първи сезон, тъкмо минах 12-ти епизод (Faith - много як!). Засега ме кефи повече от средно, но по-малко от много.

+ Зверски ме радва това, че повечето епизоди са реален хорър. Това винаги ми е липсвало в свръхестествени сериали.
+ Дийн е разкошен образ и ме стряска колко повече има за изиграване като роля при него, отколкото при Сам. То и разликата в класата на актьорите е очевидна де... Баси, само заради двете имитации на Джак Никълсън в Asylum ми идеше да го разцелувам.
+ Намеците за по-сериозна интрига радват.

- За момента сценарият смуче, т.е. откровено слаб е. Яки идеи, но всеки епизод е по модел и тоя модел става яко предвидим още от 2-3 нататък. Липсват реални обрати в края и човек трябва да разчита на актьорска игра и цялостен кеф, които да му компенсират тривиалната история.
Точно така се чувствам и аз,но се надявам историята да се заплете.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Tue May 18, 2010 8:42 pm

Най-накрая го догледах и аз :) Добре свърши, някак очаквах нещо такова, особено ми хареса идеята за Бог :mrgreen: Само се чудя, какво, по дяволите, ще измислят в следващия сезон, че да бие Бог и Луцифер :? Или за пореден път ще се завъртят около фабулата единия брат спасява другия и ще стане сапунка :( Не че няма да го гледам, де, ама мразя като правят така със сериалите :evil:
Image

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Jun 21, 2010 6:14 pm

Изгледах първите четири сезона и сега съм в началото на петия. Сериалът е гениален. Не знам защо не съм го подхванал още преди много време, но определено ме радва. Отношенията между Дийн и Сам са развити перфектно, а и при цялата фантастичност и дори абсурдност на моменти, са рядко истински. Екшънът е убийствен, ефектите са много яки, а и историите са като цяло радващи. Има и изключения, де. Единственото, което ме дразни, са някои от женските персонажи - визирам Руби във всичките й форми и Бела основно.
Последната беше толкова отвратително същество, че просто ми е чудно как така двамата братя не я убиха още в началото, при първата й поява в сериала. Актрисата не ми хареса, а опитите на сценаристите да ме накарат да я разбера и да я съжалявам с разкритието на миналото й бяха дълбоко неуспешни. Може би защото приех останалото в сериала твърде буквално и намирам това да окрадеш хора като Дийн и Сам и по този начин да поставиш десетки в опасност само заради евентуалната добра сделка за нещо твърде близко до подпалването на болница. Пък и създаването на симпатичен готин персонаж от типа, на който не му пука от нищо, би направил всичко, за да постигне целта си, и има твърде високо самочувствие, е трудно и изисква освен сценарий, и актьорски талант. Какъвто тази актриса няма.
Джо и Елън бяха ми доста никакви, всъщност, но поне не дразнят. Елън обаче твърде много ми напомня на кръчмарска кънтри-певица, не знам защо.
Виж, мъжките поддържащи образи са много готини всичките, особено Боби и Кастиел.
Дано Боби проходи скоро, че да се възстанови.
Речта на Боби за семейните ценности е едно от най-готините неща в целия сериал, бтв.
Ясно, де. Кефя се и ще продължа.
Я да питам, само на мен ли ми се струва, че Сам става все по-ОГРОМЕН с всеки следващ епизод?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Mon Jun 21, 2010 6:37 pm

Двамата по едно време ги описаха по следния начин:
One leather jacket, one sasquatch
:mrgreen:
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Mon Jun 21, 2010 6:44 pm

Не ти се струва, Тайгъре, надъхва се момъка, ама е далеч от класата на Дийн, даже и по външен вид :mrgreen:
Image

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun Jul 11, 2010 9:34 am

Догледах го.
Смърт е пич. Мор също, макар и не чак толкова.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sat Sep 25, 2010 1:16 pm

Много добре премерен първи епизод от новия сезон. Успяха да избегнат така любимото клише.
Джаред обаче изглежда все едно е пораснал още, чудя се дали това е възможно???