And I so knew you'd post something like that now
Burton's Batman vs Nolan's Batman Begins
Симеоне, не виждам защо се хабиш да им (му) отговаряш дори. Нека си седят заблудени все пак, да не говорим, че сашЕто си е на стотици хиляди километри от нас и едва ли ще ни навреди в РЛ:).

Last edited by Muad_Dib on Wed Oct 24, 2007 11:20 pm, edited 1 time in total.

За да демонстрирам великодушието на победителите, реших да гледам повторно ББ - тоя път, уви, на компа. Поне тва ми е ползата от цялата работа (че го гледах навремето само веднъж - вместо 4 пъти, за колкото му се точех) - че съм го забравил и сега ше мога да си го гледам пак.
Очаквайте благосклонно включване тия дни.

Очаквайте благосклонно включване тия дни.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ми гледах си го и съжалявам, че се бях прекарал така с досегашното си мнение. Ако не беше разочарованието ми навремето в следствие от излъгани непремерени очаквания, спокойно можех да съм го гледал поне още веднъж. Филмът е поне за 9/10. Затова казах, че смятам темата за до степен излишна. Безсмислено е да се сравняват два добри филма. (Стилове и жанрове, когато вече опира до личен вкус - може.)
Да живее Нолан, вече и аз съм в Лигата на чакащите следващия май.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Предател.shayhiri wrote:Ми гледах си го и съжалявам, че се бях прекарал така с досегашното си мнение. Ако не беше разочарованието ми навремето в следствие от излъгани непремерени очаквания, спокойно можех да съм го гледал поне още веднъж. Филмът е поне за 9/10. Затова казах, че смятам темата за до степен излишна. Безсмислено е да се сравняват два добри филма. (Стилове и жанрове, когато вече опира до личен вкус - може.)
Аз пак си предпочитам Бъртън (или поне докато си сверя и с него часовника, че не съм го гледал от малък) - но няма да позволявам това да ми разваля кефа с идните Батмани, както уви се случи с ББ. Нито да ми пречи на обективната оценка.

- BaYa
 - Forsaken

Ми аз пък си "сверих"  часовника с филма на Бъртън.  И в интерес на истината е голяма лиготийка.  Дори и Джак Никълсън щях да отпиша, ако имаше някой по-свестен злодей, в някой от отстаналите Батман-и.   (Ама - ец!)
Не ми изглежда лош като цяло, филмът. Само ми е малко лигав.

Не ми изглежда лош като цяло, филмът. Само ми е малко лигав.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
						Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!