Burton's Batman vs Nolan's Batman Begins

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!

Кой от двата филма/стила предпочитате?

Burton's Batman
18
64%
Nolan's Batman Begins
10
36%

Total votes: 28

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Oct 24, 2007 10:14 am

Малкото педалче подчертава колко са секси постовете ми, ако искаш да знаеш, с тоя поглед, но ще видя дали няма да намеря някакъв мод, който да ти показва форума с уолпейпър на Аято отзад :lol:

And I so knew you'd post something like that now 8-)
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Oct 24, 2007 10:49 am

Симеоне, не виждам защо се хабиш да им (му) отговаряш дори. Нека си седят заблудени все пак, да не говорим, че сашЕто си е на стотици хиляди километри от нас и едва ли ще ни навреди в РЛ:).
Last edited by Muad_Dib on Wed Oct 24, 2007 11:20 pm, edited 1 time in total.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Oct 24, 2007 11:30 am

Do not forget that the Right Hand of He Who Must Not Be Named is very close to you and could bitch slap you at any time. :mrgreen: And He Himself can corrupt your mind with His terrifying puns.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Oct 24, 2007 11:34 am

AlDim wrote:the Right Hand of He Who Must Not Be Named is very close to you
:lol: :lol: :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Oct 26, 2007 2:24 am

За да демонстрирам великодушието на победителите, реших да гледам повторно ББ - тоя път, уви, на компа. Поне тва ми е ползата от цялата работа (че го гледах навремето само веднъж - вместо 4 пъти, за колкото му се точех) - че съм го забравил и сега ше мога да си го гледам пак.

Очаквайте благосклонно включване тия дни.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Oct 26, 2007 10:19 am

Тръпнем в очакване. :mrgreen:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Oct 28, 2007 3:52 am

Ми гледах си го и съжалявам, че се бях прекарал така с досегашното си мнение. Ако не беше разочарованието ми навремето в следствие от излъгани непремерени очаквания, спокойно можех да съм го гледал поне още веднъж. Филмът е поне за 9/10. Затова казах, че смятам темата за до степен излишна. Безсмислено е да се сравняват два добри филма. (Стилове и жанрове, когато вече опира до личен вкус - може.)

Да живее Нолан, вече и аз съм в Лигата на чакащите следващия май. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Oct 28, 2007 12:14 pm

shayhiri wrote:Ми гледах си го и съжалявам, че се бях прекарал така с досегашното си мнение. Ако не беше разочарованието ми навремето в следствие от излъгани непремерени очаквания, спокойно можех да съм го гледал поне още веднъж. Филмът е поне за 9/10. Затова казах, че смятам темата за до степен излишна. Безсмислено е да се сравняват два добри филма. (Стилове и жанрове, когато вече опира до личен вкус - може.)

Да живее Нолан, вече и аз съм в Лигата на чакащите следващия май. :)
Предател. :bigtongue:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Oct 28, 2007 12:19 pm

Аз пак си предпочитам Бъртън (или поне докато си сверя и с него часовника, че не съм го гледал от малък) - но няма да позволявам това да ми разваля кефа с идните Батмани, както уви се случи с ББ. Нито да ми пречи на обективната оценка.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Oct 29, 2007 5:01 pm

Ми аз пък си "сверих" часовника с филма на Бъртън. И в интерес на истината е голяма лиготийка. Дори и Джак Никълсън щях да отпиша, ако имаше някой по-свестен злодей, в някой от отстаналите Батман-и. (Ама - ец!)
Не ми изглежда лош като цяло, филмът. Само ми е малко лигав.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!