Да се похваля: току що се връщам от карт пистата в красна поляна

. Много беше готино, то е една такава голяма и картовете са доста бързи. За 12 обиколки успях да се забия в предпазните гуми, да си изгоря ръката на двигателя и да спукам гума. Това с гумата просто незнам как стана(то уж няма начин да се спука при толко ниска скорост). Както си карах и почнах да чувам някакъв съскащ звук, а на завоя - тракане. Ама контрола на колата въобще не се промени. И зех да си мисля че нещо е станало с двигателя. Обръщам се на правата, да погледна отзад какво става и си допрях ръката до нажежения двигател

. От болката се паникьосах, натиснах спирачката(без да отпусна газта) и се завъртях. Ма сигурно над 360 градуса. Имах чувството че ше се издрайфам вътре в задушната каска. И тъкмо да тръгна и гледам някакъв стюард тича към мене и ми вика нещо. Аз обаче не чувам изпод каската. Та дойде тоя, посочи ми гумата и ме накара да си зема друга кола. Почувствах се като Кими

.
Задължително ше отида пак, ако има желаещи може заедно(има и по маломощни коли, ако някой го е страх). А утре ше пусна снимки.
Аа и направих 4 изпреварвания

.
Look at the darkness...
...around me.