Formula 1

За най-важните акценти в кърлинга и турнирите по спортно оригване!

Moderator: Moridin

Post Reply
Matrim
Moderator

Post by Matrim » Mon Aug 06, 2007 6:27 pm

Наистина е разочароващо, какво се случва във Формулата този сезон. Тъжно е зрителите да гледат не шампинат и състезания между екипи и състезатели, а между адвокати и устатковци.
Какво пък му е толкова тъжното, поне нещо интересно има, вместо "напрегнати състезания", в които най-интересното нещо са посещенията в бокса. :P
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Aug 06, 2007 6:31 pm

Matrim wrote:Какво пък му е толкова тъжното, поне нещо интересно има, вместо "напрегнати състезания", в които най-интересното нещо са посещенията в бокса. :P
Ами ако искаш постоянни изпреварвания, винаги може да гледаш картинг - просто във Формула 1 има много повече тактика, в което е и красотата му. Това все едно да се оплакваш защо в дадена партия шах не се вземат много фигури ...
This signature is not yet rated

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Aug 06, 2007 6:35 pm

Мат, значи е по добре да не съвпаднем някоя неделя от сезона на Ф1 или Мото Гран При, заедно пред телевизора! :wink: Аз вдигам повече гирлотия от стадо запалянковци по футбол. Особено на моторите. :blush:
:beer:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Mon Aug 06, 2007 6:44 pm

Moto GP е около един милион пъти по-интересно за гледане от F1, между другото.

Живик, аз не искам постоянни изпреварвания, но не искам и три изпреварвания в челото цяло състезание. То и във футбола има много тактика, ама ако средния брой голове на мач беше 0,5 щеше да има в пъти по-малко зрители.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Aug 06, 2007 6:47 pm

Matrim wrote:То и във футбола има много тактика, ама ако средния брой голове на мач беше 0,5 щеше да има в пъти по-малко зрители.
Mat, от твоите усти, в божите уши! а дано!! :twisted:

А за моторите, аз си знам от около 15 години - прав си!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Mon Aug 06, 2007 9:52 pm

Какво пък му е толкова тъжното, поне нещо интересно има, вместо "напрегнати състезания", в които най-интересното нещо са посещенията в бокса. Razz
Освен от ФИА да въведат catchup speed правилото от NFS :D .
(за незапознатите - в НФС на колкото по задна позиция си - толкова по бързо се движиш)
Look at the darkness...
...around me.

inkheart
Paragon

Post by inkheart » Tue Aug 07, 2007 7:30 pm

Унищожиха спорта.
Разрешени ли са раситски изказвания?

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Tue Aug 14, 2007 9:13 am

"It just seems like [Montoya] runs over someone every week."
Това е едно прясно изказване на пилот от НАСКАР, който е бил атентиран от Монтоя (последния не е имал вина, бтв... явно по изключение).

Ех, как ми липсва Монтоя! :) Почти всяко състезание вършеше някаква глупост и после изкарваше всички други виновни. Честно казано, в началото това му поведение много ме нервираше, но още гогато тръгнаха първите слухове, че ще напуска Ф1 установих, че ще ще ми липсва.
Не, че един пилот е в състояние да направи Формулата интересна, но наистина, твърде много пъти съм се забавлявала искрено на детинското му поведение.
(\ /)
(X.x)
(> <)

Reality is an obstacte to halllucination.

Ash
Farmer

Post by Ash » Tue Aug 14, 2007 11:10 pm

Alanna wrote:
"It just seems like [Montoya] runs over someone every week."
Това е едно прясно изказване на пилот от НАСКАР, който е бил атентиран от Монтоя (последния не е имал вина, бтв... явно по изключение).

Ех, как ми липсва Монтоя! :) Почти всяко състезание вършеше някаква глупост и после изкарваше всички други виновни. Честно казано, в началото това му поведение много ме нервираше, но още гогато тръгнаха първите слухове, че ще напуска Ф1 установих, че ще ще ми липсва.
Не, че един пилот е в състояние да направи Формулата интересна, но наистина, твърде много пъти съм се забавлявала искрено на детинското му поведение.
Вярно е :) От известно време дори Сато не е това, което беше ;)

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Wed Aug 15, 2007 8:42 am

Мда, Сато имаше добри атентаторски заложби, но след като поулегна малко, надеждата ми беше Скот Спиид. Жалко, че Торо Росо го изстреляха.
Но, Монтоя... виж, там случая е друг. На него явно не му минава :mrgreen:
(\ /)
(X.x)
(> <)

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Wed Aug 15, 2007 9:26 pm

Да се похваля: току що се връщам от карт пистата в красна поляна :). Много беше готино, то е една такава голяма и картовете са доста бързи. За 12 обиколки успях да се забия в предпазните гуми, да си изгоря ръката на двигателя и да спукам гума. Това с гумата просто незнам как стана(то уж няма начин да се спука при толко ниска скорост). Както си карах и почнах да чувам някакъв съскащ звук, а на завоя - тракане. Ама контрола на колата въобще не се промени. И зех да си мисля че нещо е станало с двигателя. Обръщам се на правата, да погледна отзад какво става и си допрях ръката до нажежения двигател :shock:. От болката се паникьосах, натиснах спирачката(без да отпусна газта) и се завъртях. Ма сигурно над 360 градуса. Имах чувството че ше се издрайфам вътре в задушната каска. И тъкмо да тръгна и гледам някакъв стюард тича към мене и ми вика нещо. Аз обаче не чувам изпод каската. Та дойде тоя, посочи ми гумата и ме накара да си зема друга кола. Почувствах се като Кими :).

Задължително ше отида пак, ако има желаещи може заедно(има и по маломощни коли, ако някой го е страх). А утре ше пусна снимки.

Аа и направих 4 изпреварвания :D.
Look at the darkness...
...around me.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Aug 16, 2007 12:57 am

Баси това е толкова близо до нас и още не съм ходил :)

след пейнтбола може и на такова да отидем :p
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Fri Aug 17, 2007 9:58 am

Може да :) Аз съм ходила само веднъж, при все, че е една от най-хубавите писти за картинг (или поне беше).

И този път ще гледам да ползвам и спирачки от време на време :oops:
Много не ги уважавам тези приспособления аз.
И не съм толкова бърза. Досега от 2 или 3-те пъти, когато съм ходила винаги е имало някакви странични фактори... Първо ми беше първи път и завърших близо зад познатите ми. За втория не си спомням и ако е имало и някой след него, но последния път беше много глупава причината за бавенето ми - бях с пола и половината от вниманието ми беше насочено как тя да не показва твърде много бельо.

Само че, доколкото знам на пистата в Красна поляна има само 2-3 от по бързите картове на разположение. Ще си имам оправдание :) Не е имало бърз карт. Или пък ще дойда с пола. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Хихи, шегувам се ;) Няма да се излагам. Много.
(\ /)
(X.x)
(> <)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Aug 17, 2007 11:52 am

Ше се тества тва :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Mon Aug 27, 2007 1:13 pm

Честита ни двойна победа! Напълно заслужена при това.
Състезанието не беше кой знае колко динамично, но пък достави удоволствие най-малкото заради двойната победа.
Иначе, Хамилтън извади голям късмет да спука гумата точно преди второто си влизане в бокса и не загуби толкова много. Жалко, веднъж и макларън да имат проблем и той да не окаже голямо влияние!
Е, не че съм зла, ама таковата... хайде малко равенство :) Иначе няма да е интересно.

Впрочем, това ми се случва да го видя за първи път - 4-ма пилоти с по равен брой победи в сезона досега (по три)!
(\ /)
(X.x)
(> <)