Пълен цирк! :)
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Едва ли в Езикова гимназия, както аз.The Dragon wrote:Това да учиш във випуск с цифром и словом 5 красиви жени си е кошмар.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- The Dragon
- Elder God
НПМГ очевидно. Математиката беше религия. А првописа и граматиката просто инструмент - въпрос на приоритетиshayhiri wrote:Едва ли в Езикова гимназия, както аз.The Dragon wrote:Това да учиш във випуск с цифром и словом 5 красиви жени си е кошмар.

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Много си ти е добре правописът.
Беше просто (бегла) игра на думи. Езикова гимназия означаваше "мястото с голям избор от жени". Защо мислите цял живот съм хуманитарни специалности? 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Драгын, разбира се, забравя да спомене, че в НПМГ се приемат равен брой жени и мыже. Така че нехуманитарността на специалностите няма значение.
Освен това той лыже подло! Само в моя клас имаше повече от 4 хубави момичета. Някои от математичките и биоложките от д-клас сыщо бяха много готини. И сред химичките, физичките и географките се срещаха яки мацки. Кат навсякыде.
И готини мыже имаше тук-таме. Жалко, че повечето от тях бяха ебаси простите селяни. Но като цяло - място, пылно с нырдчета си беше. Много правилно даскало! Сыс сигурност могат да се намерят по-големи красавци и красавици по другите училища.
Освен това той лыже подло! Само в моя клас имаше повече от 4 хубави момичета. Някои от математичките и биоложките от д-клас сыщо бяха много готини. И сред химичките, физичките и географките се срещаха яки мацки. Кат навсякыде.
И готини мыже имаше тук-таме. Жалко, че повечето от тях бяха ебаси простите селяни. Но като цяло - място, пылно с нырдчета си беше. Много правилно даскало! Сыс сигурност могат да се намерят по-големи красавци и красавици по другите училища.
- The Dragon
- Elder God
Ми дай да го видим нашия випуск - говорим за красиви. Не за хубавки, приятно грозни и поносими.
А клас - няма.
Б клас - Елена и Райна.
В клас - няма.
Г клас - Диди.
Д клас - Ели, Вили и Гери.
Е клас - ми триото Зори, Лори и Цура, така и не ме накефиха. Сори
Ж клас - липса.
Общо взето езиковите гимназии къртеха по този параграф. Ся, че IQто от 150 много разхубавява една жена си е тема на друг разговор.
А клас - няма.
Б клас - Елена и Райна.
В клас - няма.
Г клас - Диди.
Д клас - Ели, Вили и Гери.
Е клас - ми триото Зори, Лори и Цура, така и не ме накефиха. Сори

Ж клас - липса.
Общо взето езиковите гимназии къртеха по този параграф. Ся, че IQто от 150 много разхубавява една жена си е тема на друг разговор.
Лолллл, даже си им научил имената. Аз така и не запомних нито един от мыжете извын класа си (с малки изключения).
Лора бтв беше много красива без грим. Жалко че рядко се демонстрираше така. И забрави Елизабет
А в д-клас имаше една Мария - с дылга кестенява коса и сини очи. Мария ли се казваше? Много беше красива в лице.
Иначе, красотата бидейки много субективно понятие, е много труден обект на спор. Повечето хора стааха в общи линии.
Лора бтв беше много красива без грим. Жалко че рядко се демонстрираше така. И забрави Елизабет

А в д-клас имаше една Мария - с дылга кестенява коса и сини очи. Мария ли се казваше? Много беше красива в лице.
Иначе, красотата бидейки много субективно понятие, е много труден обект на спор. Повечето хора стааха в общи линии.
Особено на тъмно. И аз това се чудя кво толкова обсъждахте в тая тема. Най-красивата жена е момичето, с което си. Толкоз. Какво за бога? те грее Анджелина Джоли? (за Белучи по-добре да не споменавам...
)

- The Dragon
- Elder God
Мария - една с Големи Бомби, дето Жицата ходеше с нея ли? Ставаше.
Коя е пък тази Елизабет? Че не мога да зацепя.
То 10ти клас като падна чаршафа на Зори след пиеската на зеленото, за моменти и тя ставаше. А тричките не е имало случай да ги видя без кофа грим на глава от населението.
Коя е пък тази Елизабет? Че не мога да зацепя.
То 10ти клас като падна чаршафа на Зори след пиеската на зеленото, за моменти и тя ставаше. А тричките не е имало случай да ги видя без кофа грим на глава от населението.
Ей тва нормални хора от НПМГ не излизат
) С конкурс са ви събирали сички дет ви знам от там
. Е са достъпа е по-важен от луука ма все пак трее сме ценители и на расотота тип корица от списание.

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra