Пълен цирк! :)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Mar 27, 2007 12:20 pm

Ехо - предупреждавай! Изведнъж се почувствах като в 11 клас :( Това да учиш във випуск с цифром и словом 5 красиви жени си е кошмар.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Tue Mar 27, 2007 12:27 pm

Де си учил?
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Mar 27, 2007 12:41 pm

The Dragon wrote:Това да учиш във випуск с цифром и словом 5 красиви жени си е кошмар.
Едва ли в Езикова гимназия, както аз. 8-)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Mar 27, 2007 12:45 pm

shayhiri wrote:
The Dragon wrote:Това да учиш във випуск с цифром и словом 5 красиви жени си е кошмар.
Едва ли в Езикова гимназия, както аз. 8-)
НПМГ очевидно. Математиката беше религия. А првописа и граматиката просто инструмент - въпрос на приоритети :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Mar 27, 2007 1:00 pm

Много си ти е добре правописът. :) Беше просто (бегла) игра на думи. Езикова гимназия означаваше "мястото с голям избор от жени". Защо мислите цял живот съм хуманитарни специалности? 8-)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Mar 27, 2007 7:07 pm

Драгын, разбира се, забравя да спомене, че в НПМГ се приемат равен брой жени и мыже. Така че нехуманитарността на специалностите няма значение.
Освен това той лыже подло! Само в моя клас имаше повече от 4 хубави момичета. Някои от математичките и биоложките от д-клас сыщо бяха много готини. И сред химичките, физичките и географките се срещаха яки мацки. Кат навсякыде.
И готини мыже имаше тук-таме. Жалко, че повечето от тях бяха ебаси простите селяни. Но като цяло - място, пылно с нырдчета си беше. Много правилно даскало! Сыс сигурност могат да се намерят по-големи красавци и красавици по другите училища.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Mar 27, 2007 7:24 pm

Ми дай да го видим нашия випуск - говорим за красиви. Не за хубавки, приятно грозни и поносими.

А клас - няма.
Б клас - Елена и Райна.
В клас - няма.
Г клас - Диди.
Д клас - Ели, Вили и Гери.
Е клас - ми триото Зори, Лори и Цура, така и не ме накефиха. Сори :(
Ж клас - липса.

Общо взето езиковите гимназии къртеха по този параграф. Ся, че IQто от 150 много разхубавява една жена си е тема на друг разговор.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Mar 27, 2007 7:35 pm

Лолллл, даже си им научил имената. Аз така и не запомних нито един от мыжете извын класа си (с малки изключения).
Лора бтв беше много красива без грим. Жалко че рядко се демонстрираше така. И забрави Елизабет :lol:
А в д-клас имаше една Мария - с дылга кестенява коса и сини очи. Мария ли се казваше? Много беше красива в лице.

Иначе, красотата бидейки много субективно понятие, е много труден обект на спор. Повечето хора стааха в общи линии.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Mar 27, 2007 7:39 pm

Особено на тъмно. И аз това се чудя кво толкова обсъждахте в тая тема. Най-красивата жена е момичето, с което си. Толкоз. Какво за бога? те грее Анджелина Джоли? (за Белучи по-добре да не споменавам... :roll: :lol: )

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Mar 27, 2007 8:05 pm

Мария - една с Големи Бомби, дето Жицата ходеше с нея ли? Ставаше.
Коя е пък тази Елизабет? Че не мога да зацепя.
То 10ти клас като падна чаршафа на Зори след пиеската на зеленото, за моменти и тя ставаше. А тричките не е имало случай да ги видя без кофа грим на глава от населението.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 27, 2007 8:08 pm

Ей тва нормални хора от НПМГ не излизат ;)) С конкурс са ви събирали сички дет ви знам от там ;). Е са достъпа е по-важен от луука ма все пак трее сме ценители и на расотота тип корица от списание.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Mar 27, 2007 8:21 pm

Xellos wrote: С конкурс са ви събирали сички дет ви знам от там ;).
2 изпита копеуе!

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Mar 27, 2007 8:32 pm

Амелия - споко, Дракона беше толкова зает с гледането на няколко от списъка, че хич не е обърнал внимание на останалите :)

НПМГ сме голяма Мафия ей
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Mar 27, 2007 8:40 pm

С това, че нормални хора от НПМГ не излизат отдавна се гордеем, няма как да се снижим до нормални...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 27, 2007 8:53 pm

фриикс ;)... in a good sense ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”