Пълен цирк! :)
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Едва ли в Езикова гимназия, както аз.The Dragon wrote:Това да учиш във випуск с цифром и словом 5 красиви жени си е кошмар.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- The Dragon
- Elder God
НПМГ очевидно. Математиката беше религия. А првописа и граматиката просто инструмент - въпрос на приоритетиshayhiri wrote:Едва ли в Езикова гимназия, както аз.The Dragon wrote:Това да учиш във випуск с цифром и словом 5 красиви жени си е кошмар.

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Много си ти е добре правописът.
Беше просто (бегла) игра на думи. Езикова гимназия означаваше "мястото с голям избор от жени". Защо мислите цял живот съм хуманитарни специалности? 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Драгын, разбира се, забравя да спомене, че в НПМГ се приемат равен брой жени и мыже. Така че нехуманитарността на специалностите няма значение.
Освен това той лыже подло! Само в моя клас имаше повече от 4 хубави момичета. Някои от математичките и биоложките от д-клас сыщо бяха много готини. И сред химичките, физичките и географките се срещаха яки мацки. Кат навсякыде.
И готини мыже имаше тук-таме. Жалко, че повечето от тях бяха ебаси простите селяни. Но като цяло - място, пылно с нырдчета си беше. Много правилно даскало! Сыс сигурност могат да се намерят по-големи красавци и красавици по другите училища.
Освен това той лыже подло! Само в моя клас имаше повече от 4 хубави момичета. Някои от математичките и биоложките от д-клас сыщо бяха много готини. И сред химичките, физичките и географките се срещаха яки мацки. Кат навсякыде.
И готини мыже имаше тук-таме. Жалко, че повечето от тях бяха ебаси простите селяни. Но като цяло - място, пылно с нырдчета си беше. Много правилно даскало! Сыс сигурност могат да се намерят по-големи красавци и красавици по другите училища.
- The Dragon
- Elder God
Ми дай да го видим нашия випуск - говорим за красиви. Не за хубавки, приятно грозни и поносими.
А клас - няма.
Б клас - Елена и Райна.
В клас - няма.
Г клас - Диди.
Д клас - Ели, Вили и Гери.
Е клас - ми триото Зори, Лори и Цура, така и не ме накефиха. Сори
Ж клас - липса.
Общо взето езиковите гимназии къртеха по този параграф. Ся, че IQто от 150 много разхубавява една жена си е тема на друг разговор.
А клас - няма.
Б клас - Елена и Райна.
В клас - няма.
Г клас - Диди.
Д клас - Ели, Вили и Гери.
Е клас - ми триото Зори, Лори и Цура, така и не ме накефиха. Сори

Ж клас - липса.
Общо взето езиковите гимназии къртеха по този параграф. Ся, че IQто от 150 много разхубавява една жена си е тема на друг разговор.
Лолллл, даже си им научил имената. Аз така и не запомних нито един от мыжете извын класа си (с малки изключения).
Лора бтв беше много красива без грим. Жалко че рядко се демонстрираше така. И забрави Елизабет
А в д-клас имаше една Мария - с дылга кестенява коса и сини очи. Мария ли се казваше? Много беше красива в лице.
Иначе, красотата бидейки много субективно понятие, е много труден обект на спор. Повечето хора стааха в общи линии.
Лора бтв беше много красива без грим. Жалко че рядко се демонстрираше така. И забрави Елизабет

А в д-клас имаше една Мария - с дылга кестенява коса и сини очи. Мария ли се казваше? Много беше красива в лице.
Иначе, красотата бидейки много субективно понятие, е много труден обект на спор. Повечето хора стааха в общи линии.
Особено на тъмно. И аз това се чудя кво толкова обсъждахте в тая тема. Най-красивата жена е момичето, с което си. Толкоз. Какво за бога? те грее Анджелина Джоли? (за Белучи по-добре да не споменавам...
)

- The Dragon
- Elder God
Мария - една с Големи Бомби, дето Жицата ходеше с нея ли? Ставаше.
Коя е пък тази Елизабет? Че не мога да зацепя.
То 10ти клас като падна чаршафа на Зори след пиеската на зеленото, за моменти и тя ставаше. А тричките не е имало случай да ги видя без кофа грим на глава от населението.
Коя е пък тази Елизабет? Че не мога да зацепя.
То 10ти клас като падна чаршафа на Зори след пиеската на зеленото, за моменти и тя ставаше. А тричките не е имало случай да ги видя без кофа грим на глава от населението.
Ей тва нормални хора от НПМГ не излизат
) С конкурс са ви събирали сички дет ви знам от там
. Е са достъпа е по-важен от луука ма все пак трее сме ценители и на расотота тип корица от списание.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
фриикс
... in a good sense 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”