Март '07
Тъкмо няма да спойлиш.Morwen wrote:Аз май съм чела книгата, но доколкото бях твърде малка не помня почти нищо от нея...

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Мда, можем само да съжаляваме, че са ни лишили от комерсиалната версия - с Брад Пит (сериозно) и купищата ефекти.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
"The painted veil" - independent cinema at its best!
Класическа история вместо съмнителни експерименти. Прекрасна кинематография, която може да засрами всеки "голям" филм. Едно от най-фентъзи местата в Китай. Размазващи актьори. Наоми Уотс за първи път я гледам и ми скри топката. Ако си мислите, че Бланшет изкарваше и най-леката емоция на героинята си на лицето си в "Скандала", вижте този филм. Ако Нортън ви е издразнил в Делюзиониста, същия съвет. Хубава музика. Красота (от първия до последния кадър), истина, простота. Ако можете да отделите два часа и да се загърнете с "воала на мечтите", направете го. (На голям екран би било най-добре.)

Добро начало.
(Понякога съм много зле с лицата.
И в Кинг Конг ми хареса, но там животното, честно казано, я засенчваше.)
Имаше и безкрайно красив трейлър на Банкетът. Ще го чакам другия петък.

Имаше и безкрайно красив трейлър на Банкетът. Ще го чакам другия петък.

Квот съм изпуснал - изпуснал.
Ко мога да наваксам, ще.

Гледах днес "Изворът на живота" и останах възхитен. Прекрасна творба, която ми въздейства много силно. Последните 20-ина минути бяха може би най-добрия отрязък от филм, който съм гледал от дълго време насам.
И въобще не е толкова неразбираем, дълбокомислено-претенциозен и безсюжетен, колкото го изкарахте няколко страници по-назад. Поне по моите стандарти де.
П.С. Мор, поздравления за хубавото ревю на филма в новия брой.
И въобще не е толкова неразбираем, дълбокомислено-претенциозен и безсюжетен, колкото го изкарахте няколко страници по-назад. Поне по моите стандарти де.

П.С. Мор, поздравления за хубавото ревю на филма в новия брой.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
-
- Commoner
Фонтанът и на мен ми хареса, но може би защото не очаквах нищо
Не, филма определено си беше хубав, пък и накрая съм се сбъркала от смях, с ония цветенца и тн, така че изобщо не мога да се оплаквам.
А за воала мисля, че ще е доста добър, тия дни ще го гледам. Просто няма как да го изпусна при Наоми Уотс и Едуард Нортън, много са ми любими и двамата.

А за воала мисля, че ще е доста добър, тия дни ще го гледам. Просто няма как да го изпусна при Наоми Уотс и Едуард Нортън, много са ми любими и двамата.