Влязохме в НАТО... май...
Moderator: Moridin
Btw, днес видях плакати по случай приемането ни в НАТО. Представляват един едър ротвайлер с армейски медальони на врата, а до него е седнало смешно малко кученце неидентифицирана порода (или много рядка, не знам), препасано с лента с цветовете на българското знаме. Според мен доста двусмислено внушение се постига... Ма не, ако можех от някъде да го намеря сканиран...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Всъщност пътищата се правят от асфалт, бетона не е много подходящ, щот' много бързо ще се напука от вибрацийте, освен това е хигроскопичен и ако зимата се намокри водата ще замръзне, ще промени обема си и ще разруши бетона:)А за танковете е хубаво да има пътща с подсилени бетонни основи
И бтв преди много време бях гледал едно филмче, май танкова полиция се казваше и като минаваха с танковете по улицата оставяха коловози по караищата, някой сеща ли се за какво става дума?
И още нещо, имам проблем пи писането, не мога да допълвам м/у думите...
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
За добро или за лошо - Честито ни НАТО!!:)
Ей, досега бях в местното кръчме и за случая измислихме
НАТО - Кючек:))
Количеството бира + облаци ме възпират да ви обясня в подробности текста, за което се извинявам...
но присъстваха клсики от жанра:
Припев:
Вече сме в НАТО
О, вече сме в НАТО
Садама и Осама
Ще ядат "салама"
...
ит.н., срам ме е да продължа:)
Ей, досега бях в местното кръчме и за случая измислихме
НАТО - Кючек:))
Количеството бира + облаци ме възпират да ви обясня в подробности текста, за което се извинявам...
но присъстваха клсики от жанра:
Припев:
Вече сме в НАТО
О, вече сме в НАТО
Садама и Осама
Ще ядат "салама"
...
ит.н., срам ме е да продължа:)
Либийци: Кадри и специалисти на световно равнище, много търсени по целия свят и предпочитани пред всички други. Но като патриоти те отказват да се продадат като Марадона, дори за по 1000 долара на час.
Муамар Кадафи
Муамар Кадафи
- JaimeLannister
- Forsaken
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant