Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
Аз гледам заглавията, които дават по кината. Ограничаващо, може би. Нещо станах анти-"тегля и гледам неща", не знам защо.
- But! Now. And this is remarkable. If I change to eight tonal clusters -- [strums violin] Voila. They fly in counter-clockwise, synchronized, concentric circles as though a regimented flock. Watson, this is exceptional. I, using musical theory, have created order out of Chaos.
Мисля, че съм влюбена в Джоузеф Гордън Левит...МОМЕНТ! Не трябваше да започвам с това...Изгледах G.I. Joe: The Rise of Cobra , който е един от най-малоумните екшъни евър! И е толкова драстично и безумно нелеп, че всъщност...понякога работи.
Ужасно е campy, а и Тейтъм е твърде превърнал се в кошмарен подут ръб, но Сиена Милър беше много яка мацка, имаше удивително готино преследване с коли в Париж и...имаше Гордън Левит!!! Та, може да убиете два часа с него, не с Левит, а с филма (всъщност, ако откриете самия Левит и искате да ги убивате с него, препратете ми го да се договорим за цена). Но не влизайте в киносалона с ОЧАКВАНИЯ!!!

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
"He's just not that into you" : Ми кво да кажа, има доста верни неща във филмчето, макар и краят да беше прекалено хепи за мен. Иначе то е ясно че това е един от тея филми които разчитат на разсъблечената Скарлет Йохансон и миминум задълбочен сюжет, ма то май всички нейни филми напоследък почнаха да стават такива.
Иначе за хората които знаят френски препоръчвам "Bienvenue chez les Ch'тес" - но без френски само със субтитри няма смисъл, самите шеги със със езика.
Иначе за хората които знаят френски препоръчвам "Bienvenue chez les Ch'тес" - но без френски само със субтитри няма смисъл, самите шеги със със езика.

"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
"He's just not that into you" изглежда като един от ония боклучави филми с лигава любовна история, но всъщност засяга някои доста чести житейски ситуации и ги разглежда сериозно (доколкото е възможно за нещо, базирано на чиклит), та затова според мен филмът е добър.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Не обичам много да правя така, ама... QFTGhibli wrote:"He's just not that into you" изглежда като един от ония боклучави филми с лигава любовна история, но всъщност засяга някои доста чести житейски ситуации и ги разглежда сериозно (доколкото е възможно за нещо, базирано на чиклит), та затова според мен филмът е добър.

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Този го гледах по препоръка на Тони съвсем скоро. Доста ми харесаGhibli wrote:"He's just not that into you" изглежда като един от ония боклучави филми с лигава любовна история, но всъщност засяга някои доста чести житейски ситуации и ги разглежда сериозно (доколкото е възможно за нещо, базирано на чиклит), та затова според мен филмът е добър.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Е аз не виждам чак толкова целият филм да може да помогне на някои, но мисля че само заглавието може да се запомни като неписано правило един вид... иначе доста реално бяха пресъздали образа на тази Джиджи, направо ми напомняше за някои жени които познавам... 

"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
The Unbearable Lightness of Being -не съм съгласна с всички аспекти от адаптацията, най-вече от самия сценарий, тъй като той не успява да улови голяма част от нюансите и пластовете при различните образи, но като цяло доста чудесен филм, направо доста почти идеален.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
- RRSunknown
- Elder God
"Списъкът на Шиндлер" - предполагам, че няма смисъл да споделям какви са ми впечатленията от филма, защото не ми достигат думите... повечето от вас сигурно са го гледали. И в този дух смятам да продължа с "Животът е прекрасен" на Бенини, "Операция Валкирия" и евентуално "Defiance".
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
- Moridin
- Global Moderator
Гледах някаква играчкова полюция на име G.I. Joe
репликите бяха ПОТРЕСАВАЩИ
такова нещо и по телевизията не може да се види
имаше един (1) свестен лаф, де
повествованието не беше пълната дупка, но доста близо дотам
личната ми палма бе взета от сцената, в която двете нинджи се биеха в евтин рип-офф на изначално евтиния сам по себе си двубой между Вейдър и Кеноби в епизод 4
ефектите не бяха никак зле
има един известен негър актьор, който никога не е бил нещо повече от комик рилийф, но тук наистина беше прекален вече!!!
заспах на най-напрегнатата екшън сцена, но аз имам тоя навик принципно, като стрелянето стане повече от говоренето
4/10 поради факта, че очаквах да е много по-тъп, той беше просто значително тъп
едит: по напомнянка на Пенчев - сори на Тони, не съм видял поста й по-нагоре
едит 2: кои са Тейтъм и Левит? Мързи ме да проверя ;р на преследването с коли заспах, както вече споменах (боже, преследванията с коли трябва да бъдат ЗАЧЕРКНАТИ от кино-творчеството ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ и ГЕНЕРАЛНО), но мацката наистина беше МАСА яка.
"You will call me... Commander!"
...............................................

репликите бяха ПОТРЕСАВАЩИ
такова нещо и по телевизията не може да се види
имаше един (1) свестен лаф, де
повествованието не беше пълната дупка, но доста близо дотам
личната ми палма бе взета от сцената, в която двете нинджи се биеха в евтин рип-офф на изначално евтиния сам по себе си двубой между Вейдър и Кеноби в епизод 4
ефектите не бяха никак зле

има един известен негър актьор, който никога не е бил нещо повече от комик рилийф, но тук наистина беше прекален вече!!!
заспах на най-напрегнатата екшън сцена, но аз имам тоя навик принципно, като стрелянето стане повече от говоренето

4/10 поради факта, че очаквах да е много по-тъп, той беше просто значително тъп
едит: по напомнянка на Пенчев - сори на Тони, не съм видял поста й по-нагоре

едит 2: кои са Тейтъм и Левит? Мързи ме да проверя ;р на преследването с коли заспах, както вече споменах (боже, преследванията с коли трябва да бъдат ЗАЧЕРКНАТИ от кино-творчеството ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ и ГЕНЕРАЛНО), но мацката наистина беше МАСА яка.
"You will call me... Commander!"
...............................................
This is it. Ground zero.
^ Известният негър е един от братята Уейънс дето правят почти всички по-нашумели пародии в последно време (включая Скери Мувитата). Тейтъм е основният пич, оня с разплутата мутра, Левит е the Doctor!!! (ма аз предимно го харесвам заради друг филм, който изгледах наскоро, но тва е друга история
)...И определено не негърът беше дъното, а Денис Куейд...той беше мили под дъното...

- pnv_Creator
- Misting
За този споделям мнението. Болен и безсмислен. Надявах се да е нещо като Shutter. В стила на Audition ми препоръчаха Jisatsu sâkuru aka Suicide Club, но още не съм решил да загубя 90 мин от живота си с него.Vivian wrote:Audition -един много, МНОГО болен филм.болен.
За това пък ги загубих с Undisputed
Един колкото клиширан, толкова предвидим и безсмислен филм. Предполагам може да се хареса на някой боксов фен примерно, но за мен щеше да е равносилно ако бях гледал blank screen 90 min. Така или иначе, не дразни с нищо.
5,5/10
G.I. Joe... Hello? Не бяхте ли наясно каква простотия ще е? Със сигурност гордо ще го пропусна, както Transformers 2 и другите такива пумии. Като излязат с добро качество ще прещракам на сцените с пукотевиците и мацките...
Super M, не споменавай Defiance (че и Операция Валкирия) в контекст с La vita è bella и Списъкът на Шиндлер, заклевам те...
Можеш да изгледаш Пианистът за сметка на това (ако не си).
Чувал съм че руските филми за WW2 са велики и уникални, но съм лаик по въпроса, може би някой тук ще препоръча. Става въпрос за drama oriented.
- tigermaster
- Elder God
Започвам да си мисля, че когато опре до бойни сцени, извън Азия французите са най-добри. Просто...
"Предградие 13: Ултиматум". Умопомрачително тъп филм, но с такива каскади, че... Джеки Чан пасти да яде, сериозно.
"Капитан Фракас" с Жан Маре. Доста приятен филм, всъщност, макар и да не беше точно това, което очаквах. Във всеки случай битките са много хубави, ако и да са леко бавни, а и филмът е доста забавен.
"Предградие 13: Ултиматум". Умопомрачително тъп филм, но с такива каскади, че... Джеки Чан пасти да яде, сериозно.
"Капитан Фракас" с Жан Маре. Доста приятен филм, всъщност, макар и да не беше точно това, което очаквах. Във всеки случай битките са много хубави, ако и да са леко бавни, а и филмът е доста забавен.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Препоръчвам "Иди и смотри"(http://www.imdb.com/title/tt0091251), най-силно въздействащия филм на военна тема, който съм гледал. Нито един холивудски на подобна тема, който съм гледал, дори не се доближава до неговата интензивност и усещането за реалистичност, което предава.pnv_Creator wrote: Чувал съм че руските филми за WW2 са велики и уникални, но съм лаик по въпроса, може би някой тук ще препоръча. Става въпрос за drama oriented.
Last edited by Demandred on Wed Aug 12, 2009 9:27 pm, edited 1 time in total.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!