Ахахахахахахаха това е брутално, ако паснеш линк ще е супер.Mushu wrote:В интерес на истината откакто прочетох в една статистика, че всеки човек изяжда средно 8 паяка през живота си докато спи и съвсем са ми противни
Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
Разхождай се и ти по тях, не ги убивайMushu wrote:Убивам ги като стой и гледайМразим паяци, щото като се разхождат по мен се обривам цялата на много симпатични пъпки

Look at the darkness...
...around me.
...around me.
Моридин и Бая - мерси! Късметът, типично за мен го нямаше никакъв, но съм го взела изпита поне
...
Аз знам, че ако те полази паяк е на пари и не трябва да го убиваш

Аз знам, че ако те полази паяк е на пари и не трябва да го убиваш

To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*
Днес рисувах за първи път от 6 години. По този повод отидох на работа на обяд, безсрамно скипвайки няколко спешни нещица за правене. Засърбя ме ръката и просто реших да порисувам, егаси бях забравила, че става така. Добре, ама се оказа, че почти няма на какво и с какво, тъй като естествено след толкова години липса на интерес, платна и бои в къщи не се намериха. Слава богу, намерих някакви акварелни боички и сега съм горд автор на нова цапаница
. Та така, да се похваля, не че е нещо кой знае какво, но за мен си беше преживяване 

VMITW!
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
И минах през метро да си заредя хладилника правилно
След като изхвърлих досегашното му съдържание.
Та сега е - най-горния рафт - само сирена и суджуци/филета, долните три рафта - гролш и будвайзер
Камерата - лед догоре и 2 бутилки водка ...

Та сега е - най-горния рафт - само сирена и суджуци/филета, долните три рафта - гролш и будвайзер

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
А някакво разредителче за водката?The Dragon wrote:И минах през метро да си заредя хладилника правилноСлед като изхвърлих досегашното му съдържание.
Та сега е - най-горния рафт - само сирена и суджуци/филета, долните три рафта - гролш и будвайзерКамерата - лед догоре и 2 бутилки водка ...

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
- The Dragon
- Elder God
Свърши се! Разгеле!
Вчера беше Ден на японската култура, организиран от нас, японистите. Беше голям зор, пък като видяхме, че е дошъл и посланикът, съвсем потънахме в земята от срам. Имах две !блестящи! роли тази година - на дърво и другата не беше толкова интересна ;р
Бе смяха се хората, забавляваха се (освен дето Посланикът само спеше.. простено му - на бг беше, ама все пак ;р). След сценичната част (общо четири пиески) имаше суши, оригами, стая за обличане на юката и стая с игри.. И аз се облякох, и аз ядох, и аз играх :Д Бе веселко си беше, даа..
Ето и клипчета и снимки, като особено забавно е първото клипче, с бойната сценка
http://91.92.167.185/'taku'vent/2008_05_18_bunkasaiSF/
А да, и ето ме и мен, в юката - http://91.92.167.185/'taku'vent/2008_05 ... G_4380.JPG
Вчера беше Ден на японската култура, организиран от нас, японистите. Беше голям зор, пък като видяхме, че е дошъл и посланикът, съвсем потънахме в земята от срам. Имах две !блестящи! роли тази година - на дърво и другата не беше толкова интересна ;р
Бе смяха се хората, забавляваха се (освен дето Посланикът само спеше.. простено му - на бг беше, ама все пак ;р). След сценичната част (общо четири пиески) имаше суши, оригами, стая за обличане на юката и стая с игри.. И аз се облякох, и аз ядох, и аз играх :Д Бе веселко си беше, даа..
Ето и клипчета и снимки, като особено забавно е първото клипче, с бойната сценка

http://91.92.167.185/'taku'vent/2008_05_18_bunkasaiSF/
А да, и ето ме и мен, в юката - http://91.92.167.185/'taku'vent/2008_05 ... G_4380.JPG
shadow dance nikoga ne luje