Споделете пак
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Вчера вечерта тръгнах да търся из шкафовете вкъщи някакъв вид чай. Попаднах на очакваните смрадлика, гръден, ройбос, дори някакъв черен... и в един момент пред очите ми се оказа кутийка, на която пишеше 'Чай "Зверобой"' 
Мдам, с толкова години руски зад гърба си успях да науча нещо ново - как се казва иначе безобидната билка жълт кантарион на руски

Мдам, с толкова години руски зад гърба си успях да науча нещо ново - как се казва иначе безобидната билка жълт кантарион на руски

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Гадно, мислех, че това си е отишло с края на социализма. Бтв, подозирам, че всъщност няма такава разпоредба, само го повтарят по навик.между другото вчера майка ми , ми каза че има разпоредба според коятоучителите чистят двора на училището а учениците правят оборка. Естествено всичко протекло по стария армейски начин - тарикатите скатали, 2-3 изръшкали цялата работа. Това което ми е чудно е защо учителите (доста от които жени пред пенсиониране, доста дебелички или със здравни проблеми) ги карат секат къпини в допълнение към другите им задължиения като се подразбира че това си е в реда на нещата и че няма да се заплаща. Добрата стара военщина в действие.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- RRSunknown
- Elder God
Открих белтъчини в брюкселското си зеле, което варих на пара. Те са под формата на мини-същественца с доста крака...
Исках да хапна нещо вегетарианско, а то...

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
- tigermaster
- Elder God
Преди малко майка ми ме сравни с Ал Ди Меола...
В момента съм без думи...
В момента съм без думи...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
секунда-две след палене на подобна крушка тя почва да си свети на около 70% от възможностите си,тъй че няма страшноMarfa wrote:Добре, ама аз виждам и друг проблем. Така да се каже, набива ми се на очи. Значи, нали им трябвало около минута на тея крушки, за да започнат да светят в цялата си прелест? Ами какво става, когато на човек му се допикае? С фенерчето в клозета ли се ходи в такива случаи или как?

а аз да споделя,че много зверски си отпорих пръста и при това по много тъп начин,но пък нали не ми се беше случвало нещо гадно от два-три дена,нямаше как просто

И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
- Interpreter
- Forsaken
Тествай с Лили Иванова
Аз пък днеска щастливо и необременено си придремах през деня, ядейки разни вкусни неща, зяпайки други неща... основно излегнат блаженно. Това не се беше случвало от месеци.

Аз пък днеска щастливо и необременено си придремах през деня, ядейки разни вкусни неща, зяпайки други неща... основно излегнат блаженно. Това не се беше случвало от месеци.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Тия дни се жертвам да чета разни тренировъчни сайтове на Microsoft и Intel, та да изкарам някоя-друга далаверка покрай службата (от първия вече ми пратиха копие на Win 7 Ultimate, а от втория искам да изцоцам някое процесорче, вместо да се охарча 200 долара). ОБАЧЕ! Да ги еба в маркетинговите лъжци, особено Intel. Айде, на Microsoft Win 7 тренировката им беше супер повтаряща се и нямаше и думичка за много от най-важните неща (за идиоти ли е правена?? Май да...), обаче в Intel всяко трето нещо е пълна лъжа. Изкарват, че Intel Pentium Dual-Core процесорите в момента са едва ли не продължение на "старите" Pentiums, които някак успяват да смажат "новите" AMD... Еми не. Всичко си е брандинг - тия Pentiums са всъщност Core 2 Duo-та с по-малко L2 кеш и във все по-малко случаи - с по-ниско FSB. Т'ва е. Ма не, не ги кръщават "Core 2 Celeron" или уотевър. Пак на техния тренировъчен сайт гледам някаква дружа лъжица, която и на сайта на MS не намерих - че Win 7 зарежда, излиза от слийп и се изключва по-добре от която и да е друга операционна система (айде да предположим на MS). Е да, ама не. Най-бързо стартира XP, после Vista, после 7. При изключването и излизането от слийп е обратното. Това според всеки бенчмарк из списания и нета. Ма за да им отговориш "правилно" на Интелци, трябва да излъжеш. Друг безумен клейм - че Intel процесорите са някак по-"reliable". Дрън та пляс, от край време AMD е поне на същото ниво. Въобще пропагандата е извън всякаква мярка.
Но как да е, още малко мъки и ще вдигна "ниво", та ще видя какво имат да ми дадат за жертвата. Бтв имаше малко доста интересно инфо за новия WiMAX - нова технология а-ла cellphones, ама за broadband нетец. Много кефи!
Но как да е, още малко мъки и ще вдигна "ниво", та ще видя какво имат да ми дадат за жертвата. Бтв имаше малко доста интересно инфо за новия WiMAX - нова технология а-ла cellphones, ама за broadband нетец. Много кефи!
- RRSunknown
- Elder God
За Intel - не познавам сервизен инжинер или сис админ на голям завод с AMD базиран сървър. От процесорите - за една година нито един процесор не са ми върнали дефектирал за разлика от AMD които дефектират горе долу 2 на 10. Същото ми го казват колеги от Most computer през които са минали хиляди процесори. Разбира се предполагам че ще се оспориш тези данни (доказани от практиката) и ще ми извадиш някакви интернет статистики
.
Pentium и Celeron като брандове си ги има - и си го пише на всеки процесор.

Pentium и Celeron като брандове си ги има - и си го пише на всеки процесор.
Мдаа а мене ме притеснява, че за новия комп в офиса драйвери за xp свестни нямат, конкретно от asus. Ясно, че искат да си пробутат новите неща де, ма се пак е тегаво.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God