Frank Miller's 300
- PrivateRaio
- Misting
http://kino.dir.bg/material.php?id=5849 да видим кой ше поведе в крайна сметка 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Беги, бе!
Къде ги слагаш тия земноводни?! ("Влечуги, всъщност!" би възкликнала костенурката от "През плета" тук.) Имат късмет, че не са на загуба - и това е щото много евтино им е излязъл филма, 30мил. Което е добре, всъщност.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Yess, право в десетката, колегаInterpreter wrote:ОК, филмът може и да е забавен, зрелищен, а и съвсем не е задължително една история винаги да се предава "достоверно". И все пак Ксеркс като мърдраал с пиърсинг и мрежичка на главата на мен би ми дошло в повечеНо за всеки влак - пътници, дето се вика.

Може ли някой джорданит да ме светне как се очаква да изглежда един мърдраал? (Само не казвайте "като Ксеркс".) Аз си спомням смътно някакви безоки назгули. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Мда, безоки бяха и май белезникави. Не виждам НИЩО мърдраалско в Ксеркс.
Рольо, слънце, от позицията на човек учил биология и биохимия, мога да ти кажа, че и мутациите не правят хората да управляват времето, ма ти явно нямаш проблем с тези инспирации конкретно. Не ставай нелеп, плз!
тайгърмастър, слушала съм Меноуор повече от тебе и те продължават да са ми една от любимите групи. Което не променя факта, че сценичното им поведение и житейската им философия са просто смешни. Ненам Джерард Бътлър къв армейски опит има, но спартанците конкретно (за които говорех) са имали доста. Не ми дреме дали са умряли точно по тоя гъзарски начин с обяснения за свобода и прочее шитз. Факт е, че некфи 300 човека са паднали на Термопилите и след като са отишли да си дават живота за родината, значи имат онова, което аз наричам дух. Меноуор не са дали и едно доказателство в подкрепа на вечните си дрънканици колко са тру. Всъщност текстовете им никога не са били причината да ги харесвам. Дори на 15 ги намирах за малоумни...
Емо, Толкин и на война е ходил...
Рольо, слънце, от позицията на човек учил биология и биохимия, мога да ти кажа, че и мутациите не правят хората да управляват времето, ма ти явно нямаш проблем с тези инспирации конкретно. Не ставай нелеп, плз!
тайгърмастър, слушала съм Меноуор повече от тебе и те продължават да са ми една от любимите групи. Което не променя факта, че сценичното им поведение и житейската им философия са просто смешни. Ненам Джерард Бътлър къв армейски опит има, но спартанците конкретно (за които говорех) са имали доста. Не ми дреме дали са умряли точно по тоя гъзарски начин с обяснения за свобода и прочее шитз. Факт е, че некфи 300 човека са паднали на Термопилите и след като са отишли да си дават живота за родината, значи имат онова, което аз наричам дух. Меноуор не са дали и едно доказателство в подкрепа на вечните си дрънканици колко са тру. Всъщност текстовете им никога не са били причината да ги харесвам. Дори на 15 ги намирах за малоумни...
Емо, Толкин и на война е ходил...
Няма коса и по размери го докарва на Шайдар Харан Ксерксът. Проблемът е само в цвета и очите, по-скоро наличието на такива, само че цветът се еполучил от злопутотреба с бразилско слънце, а очите са следствие на мутация. Ако се изключи т'ва си е точно мърдраал. С пиърсинг. И Мрежичка.
А иначе колко готино момче е бил, преди да мине на страната на Тъмния!
На: (не, че не го знаете де)
А иначе колко готино момче е бил, преди да мине на страната на Тъмния!

На: (не, че не го знаете де)
- Spoiler: show
- Interpreter
- Forsaken
Хипербола, Шайхири. Но за такъв хиперпродукшън вярвам е простеноshayhiri wrote:Може ли някой джорданит да ме светне как се очаква да изглежда един мърдраал? (Само не казвайте "като Ксеркс".) Аз си спомням смътно някакви безоки назгули.

Иначе Ксеркс обикновено е космат и брадат, не е 3 м. висок и, както ми припомни наскоро Дилвиша, Персиецът е Царят на царете, тялото му е божествено и той не само че не седи на скала, той не стъпва на земята. Или най-малкото
- Spoiler: show

Аналогии правя с не особено смислените ти дрънканици за инспирациите на Милър.Roland wrote:Ъъъъм, къде, пате, твърдя, че мутациите водят до управляване на времето?

Иначе Ксеркс е просто разкошен. Санторо ми е твърде сладникав, но те са успели да го направят на нещо страхотно. Изобщо не е женствен или пък гей. Просто е разглезен, самовлюбен аристократ. Който на всичкото отгоре има неограничена власт. Мале как ги обичам такива!