Frank Miller's 300

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Wed Mar 28, 2007 11:49 am

от висотата на 120-те си кг страст отказвам новата мода на кожените спидо. :D А иначе, филма смуче според мен!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Mar 28, 2007 12:23 pm

http://kino.dir.bg/material.php?id=5849 да видим кой ше поведе в крайна сметка ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Mar 28, 2007 2:03 pm

Беги, бе! :lol: Къде ги слагаш тия земноводни?! ("Влечуги, всъщност!" би възкликнала костенурката от "През плета" тук.) Имат късмет, че не са на загуба - и това е щото много евтино им е излязъл филма, 30мил. Което е добре, всъщност.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Mar 28, 2007 2:28 pm

Interpreter wrote:ОК, филмът може и да е забавен, зрелищен, а и съвсем не е задължително една история винаги да се предава "достоверно". И все пак Ксеркс като мърдраал с пиърсинг и мрежичка на главата на мен би ми дошло в повече :roll: Но за всеки влак - пътници, дето се вика.
Yess, право в десетката, колега :P Чудех се на какво ми прилича въпросният, ама вече мога да спя спокойно след това изказване. Факт е, че Ксеркс беше мега отвратителен :roll:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Mar 28, 2007 2:46 pm

Може ли някой джорданит да ме светне как се очаква да изглежда един мърдраал? (Само не казвайте "като Ксеркс".) Аз си спомням смътно някакви безоки назгули. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Mar 28, 2007 3:28 pm

Мда, безоки бяха и май белезникави. Не виждам НИЩО мърдраалско в Ксеркс.

Рольо, слънце, от позицията на човек учил биология и биохимия, мога да ти кажа, че и мутациите не правят хората да управляват времето, ма ти явно нямаш проблем с тези инспирации конкретно. Не ставай нелеп, плз!

тайгърмастър, слушала съм Меноуор повече от тебе и те продължават да са ми една от любимите групи. Което не променя факта, че сценичното им поведение и житейската им философия са просто смешни. Ненам Джерард Бътлър къв армейски опит има, но спартанците конкретно (за които говорех) са имали доста. Не ми дреме дали са умряли точно по тоя гъзарски начин с обяснения за свобода и прочее шитз. Факт е, че некфи 300 човека са паднали на Термопилите и след като са отишли да си дават живота за родината, значи имат онова, което аз наричам дух. Меноуор не са дали и едно доказателство в подкрепа на вечните си дрънканици колко са тру. Всъщност текстовете им никога не са били причината да ги харесвам. Дори на 15 ги намирах за малоумни...

Емо, Толкин и на война е ходил...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Mar 28, 2007 3:38 pm

Ъъъъм, къде, пате, твърдя, че мутациите водят до управляване на времето? :shock:
And you can't dance with a devil on your back...

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Mar 28, 2007 3:41 pm

Няма коса и по размери го докарва на Шайдар Харан Ксерксът. Проблемът е само в цвета и очите, по-скоро наличието на такива, само че цветът се еполучил от злопутотреба с бразилско слънце, а очите са следствие на мутация. Ако се изключи т'ва си е точно мърдраал. С пиърсинг. И Мрежичка.
А иначе колко готино момче е бил, преди да мине на страната на Тъмния! :(
На: (не, че не го знаете де)
Spoiler: show
Image
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Mar 28, 2007 3:52 pm

Пич е бе! И във филма е пич!

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Mar 28, 2007 3:54 pm

Лигав е. Точно обратното на Бътлър и "русата жилка" :)
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Mar 28, 2007 3:57 pm

Уау, омг, не подозирах, че има САМО един начин да си куул :roll:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Mar 28, 2007 4:02 pm

Има много начини да си куул, за съжаление тоя пич е просто лигав, а не куул :lol:
This is it. Ground zero.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Mar 28, 2007 4:03 pm

Wrong, Ксеркс е cool и гей и пак кефи максимално :P.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Wed Mar 28, 2007 4:09 pm

shayhiri wrote:Може ли някой джорданит да ме светне как се очаква да изглежда един мърдраал? (Само не казвайте "като Ксеркс".) Аз си спомням смътно някакви безоки назгули. :roll:
Хипербола, Шайхири. Но за такъв хиперпродукшън вярвам е простено :)
Иначе Ксеркс обикновено е космат и брадат, не е 3 м. висок и, както ми припомни наскоро Дилвиша, Персиецът е Царят на царете, тялото му е божествено и той не само че не седи на скала, той не стъпва на земята. Или най-малкото
Spoiler: show
не прилича на пасивен гей като това: http://www.devir.com.br/zero_2006/not_300_santoro.jpg
Но нищо лошо де - фентъзи-хистъри, долби съраунд, хореографско клане, МЪРДА там нещо по екрана...
:roll:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Mar 28, 2007 4:15 pm

Roland wrote:Ъъъъм, къде, пате, твърдя, че мутациите водят до управляване на времето? :shock:
Аналогии правя с не особено смислените ти дрънканици за инспирациите на Милър. :lol:

Иначе Ксеркс е просто разкошен. Санторо ми е твърде сладникав, но те са успели да го направят на нещо страхотно. Изобщо не е женствен или пък гей. Просто е разглезен, самовлюбен аристократ. Който на всичкото отгоре има неограничена власт. Мале как ги обичам такива!
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.