Upcoming Movies

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Aug 11, 2007 4:19 pm

Amos Trask wrote:Мисля, че е време за хапчетата ти. :lol:
Never took one. 8-) It's all natural.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Aug 11, 2007 4:27 pm

Amos Trask wrote:Надявам се някой читав режисьор като Рейми, Сингър или Нолан да се заеме с екранизацията на "Хобит". Омръзна ми от разочарования.
Рейми... Не мога да си го представя. Може и да свърши работа, но не мисля, че ще е по-добър от Джаксън.
Сингър пък изобщо не ми е познат. Гледал съм само "Х Мен" 1 и 2, режисирани от него, но и двата филма са ми доста далеч от понятието "нещо особено".
Нолан е готин, но дали ще може да режисира приказно фентъзи? Някакси не мога да си го представя.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Aug 11, 2007 4:29 pm

Оставаше и да можеш. :lol: Единствено Райми има някъв шанс с Хобита, но защо да търсиш заместител, когато имаш най-доброто? :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sat Aug 11, 2007 6:55 pm

tigermaster wrote:
Amos Trask wrote:Надявам се някой читав режисьор като Рейми, Сингър или Нолан да се заеме с екранизацията на "Хобит". Омръзна ми от разочарования.
Рейми... Не мога да си го представя. Може и да свърши работа, но не мисля, че ще е по-добър от Джаксън.
Сингър пък изобщо не ми е познат. Гледал съм само "Х Мен" 1 и 2, режисирани от него, но и двата филма са ми доста далеч от понятието "нещо особено".
Нолан е готин, но дали ще може да режисира приказно фентъзи? Някакси не мога да си го представя.
По първото болднато: http://imdb.com/name/nm0001741/ Тоя коментар е яко липса на кино култура. Говорим си за "Обичайните заподозрени" все пак и за "Apt Pupil".

По второто болднато: освен дето са много добре режисирани? Всъщност доста над средното ниво не само за адаптация по комикс, но и за екшън филм по принцип.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Aug 12, 2007 4:32 pm

http://www.apple.com/trailers/paramount ... large.html

С по-добро качество вече здраво кефи. I've a good feeling about this. 8-)

Има и 18+ трейлър с *и*ите на кака Джоли.

пп: Чекнете и интервюто на любимия Геймън:

http://www.chud.com/index.php?type=interviews&id=11232
Avary: But it's really going to play in Denmark, let me tell you!

Gaiman: Both of the Danes are going to see it.

8-)

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun Aug 12, 2007 6:31 pm

Yan wrote:По второто болднато: освен дето са много добре режисирани? Всъщност доста над средното ниво не само за адаптация по комикс, но и за екшън филм по принцип.
Всъщност с това не съм много съгласен. Откъм екшън изпълнения третият е много по-добър. В първия хореограф на битките е Кори Юен, а изобщо не са го оползотворили както трябва. Същият този е създател и на бойните сцени в първия "Спайдър-мен" и там се дъни сериозно. Средното ниво за екшън филм не знам какво е, но по този параграф филмите "Х Мен" не могат да се сравняват с истинските шедьоври в жанра(като "Смъртоносно оръжие", примерно). Средното ниво за комиксов филм пък какво е? Ако приемем за най-ниско ниво "Стомана"(който не го е гледал, да го направи - ще съжалява до края на живота си), а за най-високо - "V като вендета", примерно, "Х Мен" наистина ще да е малко над средното. Ама само малко.

По отношение на кино-културата ми - какво показва това ми изказване не знам. Не съм гледал "Обичайните заподозрени", защото още не съм почувствал необходимост да го гледам. И до там ще се стигне след известно време. Може би. А това да гледам филм, за да си обогатя културата, го намирам за глупаво. Гледам някой филм, защото очаквам забавление или защото очаквам този филм по някакъв начин да нахрани душата ми. Да го гледам, защото всички разправят колко бил велик - това много рядко бих го направил. Последният такъв набеден шедьовър, който гледах, беше "Казабланка" - вече напълно съм го изтрил от съзнанието си. Адски скучен филм - това е единственото, което помня.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sun Aug 12, 2007 7:26 pm

Леле, колко мъка има по тоя свят... :roll:
:shark:
Feel the summer!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Aug 12, 2007 7:28 pm

E значи си от най-тежките случаи - вкусът ти си стои скапан и не иска да се оправи, независимо, че насилствено гледаш гениални филми...Добре, че постваш тук сравнително рядко и 90% от постовете ти са някакви безпочвени плюения по доказани класики, че никой да не те вземе насериозно. :wink: (към тайгърмастър-а това).

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sun Aug 12, 2007 7:33 pm

Аз чистосърдечно си признавам, че си нямам хал хабер от бойни изкуства, бойна хореография и т.н., но като кинозрител мога да кажа, че много се радвах на екшънсцените във втория X-Men. Особено откриващата сцена е един от еталоните в жанра най-вече като режисура и монтаж. Далеч не всичко за цялостния ефект на екшъна в киното зависи от хореографа на бойните сцени, поне за средностатистическия зрител, който няма черен колан по карате or something, . ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun Aug 12, 2007 8:00 pm

Muad_Dib wrote:E значи си от най-тежките случаи - вкусът ти си стои скапан и не иска да се оправи, независимо, че насилствено гледаш гениални филми...Добре, че постваш тук сравнително рядко и 90% от постовете ти са някакви безпочвени плюения по доказани класики, че никой да не те вземе насериозно. :wink: (към тайгърмастър-а това).
Ееее, доживях най-после и с мен да се заядеш! За мен беше чест.
Demandred wrote: Аз чистосърдечно си признавам, че си нямам хал хабер от бойни изкуства, бойна хореография и т.н., но като кинозрител мога да кажа, че много се радвах на екшънсцените във втория X-Men. Особено откриващата сцена е един от еталоните в жанра най-вече като режисура и монтаж. Далеч не всичко за цялостния ефект на екшъна в киното зависи от хореографа на бойните сцени, поне за средностатистическия зрител, който няма черен колан по карате or something
Аз чистосърдечно си признавам, че със седем-осем месеца не особено интензивни тренировки по айкидо зад гърба си едва ли имам истинска представа за бойните изкуства. Но също тъй чистосърдечно признавам, че имам доооста големичка колекция от бойни филми вкъщи(май са към 80) и на тази база мисля, че точно от бойна хореография разбирам. И да, откриващата сцена в "Х Мен 2" беше наистина перфектна във всяко отношение. Само че следващите не бяха. А можеше да бъдат, което е най-лошото. Определено бяха над средното ниво на западния боен филм по онова време, но не и на нивото на източните филми с бойни сцени. Сега, наясно съм, че не може и не трябва всеки екшън да е с хореографията на Юен Уо Пинг, но... Абе разбирате ме. Бойните сцени в "Умирай трудно 4" бяха абсолютно перфектни. За този тип екшън такива са идеални. Трябва екшън-изпълненията да са съобразени с естеството на филма и т.н. Спирам, че нямам време за по-дълъг коментар.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Aug 13, 2007 2:43 am

"This is a passionate, epic, fantasy adventure with non-stop action, vividly drawn characters, and a story line that will drawn you in with every passing, magical minute. Just as "Lord of the Rings" transported us to another world and time, IN THE NAME OF THE KING will lift your heart, mind and spirit. It will make you believe in magic, nobility, and the power of love, as Farmer's dеvotion to his family knows no boundaries..."
http://www.inthenameoftheking.com/

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Mon Aug 13, 2007 9:51 am

shayhiri wrote:
"This is a passionate, epic, fantasy adventure with non-stop action, vividly drawn characters, and a story line that will drawn you in with every passing, magical minute. Just as "Lord of the Rings" transported us to another world and time, IN THE NAME OF THE KING will lift your heart, mind and spirit. It will make you believe in magic, nobility, and the power of love, as Farmer's dеvotion to his family knows no boundaries..."
http://www.inthenameoftheking.com/
Тва си го сложи на подпис, Уве Бол фен такъв :P

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Aug 13, 2007 11:27 am

Двама сме с уважавания Ал Дим. :) Чакам филма и ако отговаря на истината (донякъде), верно си го лепвам в подписа. Макар че Рол може да ми го хакне (подписа). :lol:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Aug 13, 2007 4:46 pm

Darkling wrote:
Wake up. Вече не сме 2005. Сам в тъмното и Бладрейн не са нищо повече от тъмен фон, на който качествата на Данджън Сийдж да блеснат още по-ярко.
:dash: Вечната ти сляпа защита на всеки попаднал ти оплют от всички шит, тип "вижте ме колко съм различен" е меко казано инфантилна.
Поредният абсолютно необоснован заядък. :roll: Случайно да можеш да цитираш някакъв пример в подкрепа? Щото аз, да ти помогна, се сещам само за дийптроута - а и той може междувременно да е станал общоприета практика. След като разяснихме базата.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Aug 13, 2007 5:17 pm

Явно има тотално разминаване в критериите за това кое е добър филм, ама Шайхири има право на своите, в крайна сметка. Аз лично не споделям мнението му, че пазарният успех е сред най-важните критерии (ако съм го разбрал правилно, разбира се), така че за мен филм който е изкарал не много пари в бокс офиса не е непременно провал. От друга страна, финансово успешни филми като тези на Бол не са непременно добри (в тази връзка, Rush Hour 3 е направил $50 милиона този уикенд). Ако искате, мога да отворя отделна тема по въпроса за критериите за добър филм.

Но иначе за всеки влак си има пътници, така че ако Шайхири се е наточил за In the Name of the King, да е жив и здрав :) Аз лично ще пропусна, както и цялото творчество на хер Уве досега :mrgreen:
This signature is not yet rated