Never took one.Amos Trask wrote:Мисля, че е време за хапчетата ти.![]()

Moderator: Moridin
Never took one.Amos Trask wrote:Мисля, че е време за хапчетата ти.![]()
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Рейми... Не мога да си го представя. Може и да свърши работа, но не мисля, че ще е по-добър от Джаксън.Amos Trask wrote:Надявам се някой читав режисьор като Рейми, Сингър или Нолан да се заеме с екранизацията на "Хобит". Омръзна ми от разочарования.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
По първото болднато: http://imdb.com/name/nm0001741/ Тоя коментар е яко липса на кино култура. Говорим си за "Обичайните заподозрени" все пак и за "Apt Pupil".tigermaster wrote:Рейми... Не мога да си го представя. Може и да свърши работа, но не мисля, че ще е по-добър от Джаксън.Amos Trask wrote:Надявам се някой читав режисьор като Рейми, Сингър или Нолан да се заеме с екранизацията на "Хобит". Омръзна ми от разочарования.
Сингър пък изобщо не ми е познат. Гледал съм само "Х Мен" 1 и 2, режисирани от него, но и двата филма са ми доста далеч от понятието "нещо особено".
Нолан е готин, но дали ще може да режисира приказно фентъзи? Някакси не мога да си го представя.
Avary: But it's really going to play in Denmark, let me tell you!
Gaiman: Both of the Danes are going to see it.
Всъщност с това не съм много съгласен. Откъм екшън изпълнения третият е много по-добър. В първия хореограф на битките е Кори Юен, а изобщо не са го оползотворили както трябва. Същият този е създател и на бойните сцени в първия "Спайдър-мен" и там се дъни сериозно. Средното ниво за екшън филм не знам какво е, но по този параграф филмите "Х Мен" не могат да се сравняват с истинските шедьоври в жанра(като "Смъртоносно оръжие", примерно). Средното ниво за комиксов филм пък какво е? Ако приемем за най-ниско ниво "Стомана"(който не го е гледал, да го направи - ще съжалява до края на живота си), а за най-високо - "V като вендета", примерно, "Х Мен" наистина ще да е малко над средното. Ама само малко.Yan wrote:По второто болднато: освен дето са много добре режисирани? Всъщност доста над средното ниво не само за адаптация по комикс, но и за екшън филм по принцип.
Ееее, доживях най-после и с мен да се заядеш! За мен беше чест.Muad_Dib wrote:E значи си от най-тежките случаи - вкусът ти си стои скапан и не иска да се оправи, независимо, че насилствено гледаш гениални филми...Добре, че постваш тук сравнително рядко и 90% от постовете ти са някакви безпочвени плюения по доказани класики, че никой да не те вземе насериозно.(към тайгърмастър-а това).
Аз чистосърдечно си признавам, че със седем-осем месеца не особено интензивни тренировки по айкидо зад гърба си едва ли имам истинска представа за бойните изкуства. Но също тъй чистосърдечно признавам, че имам доооста големичка колекция от бойни филми вкъщи(май са към 80) и на тази база мисля, че точно от бойна хореография разбирам. И да, откриващата сцена в "Х Мен 2" беше наистина перфектна във всяко отношение. Само че следващите не бяха. А можеше да бъдат, което е най-лошото. Определено бяха над средното ниво на западния боен филм по онова време, но не и на нивото на източните филми с бойни сцени. Сега, наясно съм, че не може и не трябва всеки екшън да е с хореографията на Юен Уо Пинг, но... Абе разбирате ме. Бойните сцени в "Умирай трудно 4" бяха абсолютно перфектни. За този тип екшън такива са идеални. Трябва екшън-изпълненията да са съобразени с естеството на филма и т.н. Спирам, че нямам време за по-дълъг коментар.Demandred wrote: Аз чистосърдечно си признавам, че си нямам хал хабер от бойни изкуства, бойна хореография и т.н., но като кинозрител мога да кажа, че много се радвах на екшънсцените във втория X-Men. Особено откриващата сцена е един от еталоните в жанра най-вече като режисура и монтаж. Далеч не всичко за цялостния ефект на екшъна в киното зависи от хореографа на бойните сцени, поне за средностатистическия зрител, който няма черен колан по карате or something
http://www.inthenameoftheking.com/"This is a passionate, epic, fantasy adventure with non-stop action, vividly drawn characters, and a story line that will drawn you in with every passing, magical minute. Just as "Lord of the Rings" transported us to another world and time, IN THE NAME OF THE KING will lift your heart, mind and spirit. It will make you believe in magic, nobility, and the power of love, as Farmer's dеvotion to his family knows no boundaries..."
Тва си го сложи на подпис, Уве Бол фен такъвshayhiri wrote:http://www.inthenameoftheking.com/"This is a passionate, epic, fantasy adventure with non-stop action, vividly drawn characters, and a story line that will drawn you in with every passing, magical minute. Just as "Lord of the Rings" transported us to another world and time, IN THE NAME OF THE KING will lift your heart, mind and spirit. It will make you believe in magic, nobility, and the power of love, as Farmer's dеvotion to his family knows no boundaries..."
Поредният абсолютно необоснован заядък.Darkling wrote:Wake up. Вече не сме 2005. Сам в тъмното и Бладрейн не са нищо повече от тъмен фон, на който качествата на Данджън Сийдж да блеснат още по-ярко.Вечната ти сляпа защита на всеки попаднал ти оплют от всички шит, тип "вижте ме колко съм различен" е меко казано инфантилна.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests