Случи ми се нещо интересно...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Nyn
Sorcerer

Post by Nyn » Thu May 15, 2008 1:20 am

Нин, забрави!! Току що умря!!! Първият бързолет който "изгубвам"!!
:cry: Съжалявам, цял ден нямах нет и чак сега почна да идва на пресекулки! Не че знам дали щях от разстояние да мога да помогна много де. Дано наистина да си е умрял от старост поне :? . (Ти сигурно си знаеш, но за всеки случай- много добро почистване на мястото ако си го вадила от кутията и миене на ръцете, че птиците могат да пренасят някои не съвсем безобидни работи.)
To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu May 15, 2008 4:02 pm

Много благодаря, Нин. Макар да не знам как да различавам възрастта при такива по-малки прички!! А и за почистването, няма страшно аз съм бивш соколар, та поне с по-големи "птички" съм си имала доста години вземане-даване.

Валка, добре че е бил само един гълъб. В къщи събирането на всякакви ранени или новородени животинки е направо традиция. Ако има нещо ранено из улиците ще се намерим и ще се съберем със сигурност. И е имало какво ли не в къщи; дори прилепче с бяс гледах, докато си умря. Но това е второто привидно "здраво" животинче което умира в къщи, повечето оживяват и оздравяват или порасват. До сега, за трийсет и доста години ( :oops: ), само с бързолета и с едно много малко бебе фокстериер не съм успяла да се справя. Грамаданският Ото за който говори Ленчето, го намерих на няколко дена , т.е. на Нур баща и го намери и ми го донесе. И стана 12/13 килограмов котарак. :wink:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu May 15, 2008 4:51 pm

Бая шапка ти свалям за това че успяваш да намериш време и сили да се занимаваш с това. Дано има повече хора като теб по света.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu May 15, 2008 4:59 pm

За всеки който спасява има по двама които бесят и избиват животни.
Преди 4- 5 дена минавам покрай реката и гледам някви хлапетии вързали един камък за една котка и я гледат как се дави. :neutral:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu May 15, 2008 6:17 pm

Леле ако бях на твое място какъв бой щях да им хвърля. :evil:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 15, 2008 6:20 pm

И аз, без да се замисля изобщо.

Ма и да се замислям, тва е един от малкото случаи, в които намесата е оправдана и необходима.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Nyn
Sorcerer

Post by Nyn » Thu May 15, 2008 6:22 pm

Честно казано и аз :evil: :evil: ! Или поне щях да се опитам :roll:
To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 15, 2008 6:25 pm

Пък представете си как сме се чувствали ученици 5-6ти клас, когато намерихме изгорена котка в двора на училището от някакви по-големи. Има ги всякакви зли хора, включително като бях малка едни 'приятели' обичаха да им целят главите с камъни (на уличните котки)...

Не разбирам подобен род агресия.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu May 15, 2008 6:32 pm

Олигофренчета, ще станат поредните таксиметрови шофьори, пребиваща жена си след тежка пиянска вечер.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 15, 2008 7:01 pm

Elayne wrote:Не разбирам подобен род агресия.
Хората се възбуждат инстинктивно от насилието. Ако нямаш изградени морални норми, е лесно да се поддадеш - а впоследствие и да свикнеш, че и да се пристрастиш.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 15, 2008 7:03 pm

Не бих го нарекла възбуда. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu May 15, 2008 7:03 pm

Но е точно така всъщност.
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu May 15, 2008 7:04 pm

Да се бият един друг тогава. А не да посягат на безащитните животинки. :evil:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu May 15, 2008 7:07 pm

Абе аз тръгнах към тях ама те избягаха завалиите- то и някаква жена и викаше вече.
За всеки случай мога да ви кажа че изглеждаха много горди от себе- сякаш голямо геройство са направили.
Кой както си възпита децата.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu May 15, 2008 7:08 pm

Димеее, това със заливане на котка с бензин и палване на клечката кибрит после, го има и в семейството!!! :cry: Тенето, за справка. :evil:
Но пък дядо Димо (Лека му пръст!) ми разказа как веднъж докато Тенето се е дуел като пуяк, аз съм се измъкнала до кухната (Била съм на 3/4 години.) и съм хванала някакъв месарски грамаден нож. :wink: Върнала съм се в хола, насочила съм ножа към него и съм му се хвърлила!! :lol: С перфектен стил Psychosis
Та явно, не е здравословно да ми говорят как се измъчват животинки (Или хора.) , когато лесно мога да докопам стабилен нож!! :twisted: И това, от съвсем малка. Знам, че на първото клане (Прасе ли е било, агне ли не знам!) на което съм присъствала, на Гъмзово (Видин), също съм го била погнала с нож или със сътър!! :rofl:
:mrgreen:

RRSunknown, това че има от другите не само не ме разколебава. Напротив, вдъхва ми такова желание да ги одера живи, че е по-здравословно за тях да не знам кои са, къде са кво са и що са!! :twisted:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!