Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!
Moderator: Moridin
На мен ми беше крайно интересно изказването тази вечер на Мартин Заимов, който натърти, че НИ-КО-ГА няма да работи с Борисов и ГЕРБ, но винаги можел да работи с общинските съветници на БСП. Изобщо "подкрепата" и "ухажването" в доскорошните му изказвания по отношение на червените общински съветници много ме отвращава.
Радвам се, че в родния ми град Бургас се разби дългогодишният монопол на досегашния кмет.
Колкото по отношение на това, че повечето от нормалните хора не гласували? Ами вярно е, че изборът не е много добър, но не повечето нормални хора не гласуват, а повечето мързеливи хора не гласуват.
Радвам се, че в родния ми град Бургас се разби дългогодишният монопол на досегашния кмет.
Колкото по отношение на това, че повечето от нормалните хора не гласували? Ами вярно е, че изборът не е много добър, но не повечето нормални хора не гласуват, а повечето мързеливи хора не гласуват.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
- Interpreter
- Forsaken
Монаси публикуваха манастирски рецепти
Рецепти с манастирски гозби издадоха в Русе монаси, съобщи църковният информационен сайт "Двери".
Сборникът "Манастирска магерница" е отпечатан на три езика - български, румънски и английски. Манджите в него са описани от отец Емилиян - игумен на скалния манастир край Русе "Св. Димитър Басарбовски", и от отец Никушор Пуфла - енорийски свещеник в църквата "Св. Георги" в Гюргево.
източник: в-к "Труд"
Марфе, иноците те удариха оземи
Рецепти с манастирски гозби издадоха в Русе монаси, съобщи църковният информационен сайт "Двери".
Сборникът "Манастирска магерница" е отпечатан на три езика - български, румънски и английски. Манджите в него са описани от отец Емилиян - игумен на скалния манастир край Русе "Св. Димитър Басарбовски", и от отец Никушор Пуфла - енорийски свещеник в църквата "Св. Георги" в Гюргево.

Last edited by Interpreter on Mon Oct 29, 2007 11:35 am, edited 1 time in total.
Най-сетне ще видим автентичната рецепта "Боб по манастирски", а? 

Last edited by Marfa on Mon Oct 29, 2007 3:20 pm, edited 1 time in total.
- BaYa
- Forsaken
Interpreter wrote:Монаси публикуваха манастирски рецепти

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- Interpreter
- Forsaken
Учителската стачка продължава.
Месец и половина жена ми трябваше да обслужва капризите на 17 застарели трътли от 65-те си учебен персонал, които и докато работят все едно, че стачкуват. Младото и кадърното не стачкуваше - иска делегиран бюджет и възможности да си докарва до 2000 лв. С кадърност. Има възможности при това - с евро проекти и пр.
Само че от утре тя обявява стачка - срещу стачкуващите.
Сега си *ба мамата
Месец и половина жена ми трябваше да обслужва капризите на 17 застарели трътли от 65-те си учебен персонал, които и докато работят все едно, че стачкуват. Младото и кадърното не стачкуваше - иска делегиран бюджет и възможности да си докарва до 2000 лв. С кадърност. Има възможности при това - с евро проекти и пр.
Само че от утре тя обявява стачка - срещу стачкуващите.
Сега си *ба мамата

Мдаа тия с деца се видеха в чудо
Тия дни се убедих КОЛКО Е ПРОСТ НАРОДА И НАЙ-ВЕЧЕ ЖЕНИТЕ.
Абсурдно е, че на такива твари като тоя им се позволява да се показват пред хора и има пълни кретени дет им вярват? С Телевизията и Свободата на словото така сме си го вкарали, че нема на къде.

Тия дни се убедих КОЛКО Е ПРОСТ НАРОДА И НАЙ-ВЕЧЕ ЖЕНИТЕ.
Абсурдно е, че на такива твари като тоя им се позволява да се показват пред хора и има пълни кретени дет им вярват? С Телевизията и Свободата на словото така сме си го вкарали, че нема на къде.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Би ли разяснил за негледащите телевизия, но принципно съгласни с твърденията ти?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Interpreter
- Forsaken
Не е лесно си Директорка на даскало мдаааа. То май всички сивостенци дет бачкаха там избегаха отдавна поне?
Валери, тоя отворко е журналист в най-лошия смисъл който може да се вложи в думата, което е множко по принцип.
Мдам, особено ако разследва по нечия поръчка или е фанал някой дребен мошеник дето не може да брои без помощ на пръсти до 10.
Не, не искам това да кажа, но мерси за превода.Interpreter wrote:Иска да каже, че пичът е един от малкото, които се опитват да правят разследваща журналистика у нас.
А това, дето го написах малко по-горе си е съвсем искрено
Валери, тоя отворко е журналист в най-лошия смисъл който може да се вложи в думата, което е множко по принцип.
Мдам, особено ако разследва по нечия поръчка или е фанал някой дребен мошеник дето не може да брои без помощ на пръсти до 10.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Interpreter
- Forsaken
Ми избегаха като са тъпи - то трева и зор да се изтрае малкоXellos wrote:Не е лесно си Директорка на даскало мдаааа. То май всички сивостенци дет бачкаха там избегаха отдавна поне?

Ахам. За джурналиста се сетих - късно загрявам понякога

Last edited by Interpreter on Mon Oct 29, 2007 9:02 pm, edited 1 time in total.
Ааа е не знам кво що, да се оправят. Бе нема спор, че не е за всеки даскалуването
Ма нещо не се вижда края на тва верно