Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Super M
Warmage

Post by Super M » Sun Oct 28, 2007 9:58 pm

На мен ми беше крайно интересно изказването тази вечер на Мартин Заимов, който натърти, че НИ-КО-ГА няма да работи с Борисов и ГЕРБ, но винаги можел да работи с общинските съветници на БСП. Изобщо "подкрепата" и "ухажването" в доскорошните му изказвания по отношение на червените общински съветници много ме отвращава.

Радвам се, че в родния ми град Бургас се разби дългогодишният монопол на досегашния кмет.

Колкото по отношение на това, че повечето от нормалните хора не гласували? Ами вярно е, че изборът не е много добър, но не повечето нормални хора не гласуват, а повечето мързеливи хора не гласуват.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Oct 29, 2007 7:58 am

Мен ме хвана яд, че накрая не ми стигна времето да гласувам, тъкмо се бях навил :(
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Oct 29, 2007 8:29 am

Заимов всъщност спомена само Кадиев. Според него Кадиев е единствения автентичен и нормален кандидат, плюс това - професионалист. По-добре наистина да работи с него, отколкото с герберските недоразумения, бих казала.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Oct 29, 2007 10:09 am

Факт е това, което Марфа каза, а и Кадиев си е човек на място.
This is it. Ground zero.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Mon Oct 29, 2007 11:30 am

Монаси публикуваха манастирски рецепти
Рецепти с манастирски гозби издадоха в Русе монаси, съобщи църковният информационен сайт "Двери".
Сборникът "Манастирска магерница" е отпечатан на три езика - български, румънски и английски. Манджите в него са описани от отец Емилиян - игумен на скалния манастир край Русе "Св. Димитър Басарбовски", и от отец Никушор Пуфла - енорийски свещеник в църквата "Св. Георги" в Гюргево.
източник: в-к "Труд"

Марфе, иноците те удариха оземи :lol:
Last edited by Interpreter on Mon Oct 29, 2007 11:35 am, edited 1 time in total.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Oct 29, 2007 1:10 pm

Най-сетне ще видим автентичната рецепта "Боб по манастирски", а? Image
Last edited by Marfa on Mon Oct 29, 2007 3:20 pm, edited 1 time in total.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Oct 29, 2007 2:36 pm

Interpreter wrote:Монаси публикуваха манастирски рецепти
Рецепти с манастирски гозби издадоха в Русе монаси, съобщи църковният информационен сайт "Двери".
Сборникът "Манастирска магерница" е отпечатан на три езика - български, румънски и английски. Манджите в него са описани от отец Емилиян - игумен на скалния манастир край Русе "Св. Димитър Басарбовски", и от отец Никушор Пуфла - енорийски свещеник в църквата "Св. Георги" в Гюргево.
източник: в-к "Труд"

Марфе, иноците те удариха оземи :lol:
:shock: Аууууууууууууууу!! Аз искам. Някой моля да ми вземе един екземпляр. На български. Ще му пратя парите веднага! :mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Oct 29, 2007 7:09 pm

:roll: Културата или бахура?

http://www.ipo.bg/Default2.aspx?Article ... 6c&ref=rss
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Mon Oct 29, 2007 7:58 pm

Учителската стачка продължава.
Месец и половина жена ми трябваше да обслужва капризите на 17 застарели трътли от 65-те си учебен персонал, които и докато работят все едно, че стачкуват. Младото и кадърното не стачкуваше - иска делегиран бюджет и възможности да си докарва до 2000 лв. С кадърност. Има възможности при това - с евро проекти и пр.
Само че от утре тя обявява стачка - срещу стачкуващите.
Сега си *ба мамата 8-)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Oct 29, 2007 8:14 pm

Мдаа тия с деца се видеха в чудо :cry:

Тия дни се убедих КОЛКО Е ПРОСТ НАРОДА И НАЙ-ВЕЧЕ ЖЕНИТЕ.
Абсурдно е, че на такива твари като тоя им се позволява да се показват пред хора и има пълни кретени дет им вярват? С Телевизията и Свободата на словото така сме си го вкарали, че нема на къде.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Oct 29, 2007 8:17 pm

Би ли разяснил за негледащите телевизия, но принципно съгласни с твърденията ти?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Mon Oct 29, 2007 8:28 pm

Иска да каже, че пичът е един от малкото, които се опитват да правят разследваща журналистика у нас.
А това, дето го написах малко по-горе си е съвсем искрено :(
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Oct 29, 2007 8:39 pm

Не е лесно си Директорка на даскало мдаааа. То май всички сивостенци дет бачкаха там избегаха отдавна поне?
Interpreter wrote:Иска да каже, че пичът е един от малкото, които се опитват да правят разследваща журналистика у нас.
А това, дето го написах малко по-горе си е съвсем искрено :(
Не, не искам това да кажа, но мерси за превода.
Валери, тоя отворко е журналист в най-лошия смисъл който може да се вложи в думата, което е множко по принцип.

Мдам, особено ако разследва по нечия поръчка или е фанал някой дребен мошеник дето не може да брои без помощ на пръсти до 10.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Mon Oct 29, 2007 8:48 pm

Xellos wrote:Не е лесно си Директорка на даскало мдаааа. То май всички сивостенци дет бачкаха там избегаха отдавна поне?
Ми избегаха като са тъпи - то трева и зор да се изтрае малко :wink:
Ахам. За джурналиста се сетих - късно загрявам понякога :?
Last edited by Interpreter on Mon Oct 29, 2007 9:02 pm, edited 1 time in total.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Oct 29, 2007 8:58 pm

Ааа е не знам кво що, да се оправят. Бе нема спор, че не е за всеки даскалуването :roll: Ма нещо не се вижда края на тва верно :( :(