Нейде към края на месеца...Xellos wrote:кат каза ранно ставане, са как и кога се сменяше времето???
Споделете пак
Moderator: Moridin
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Еех, Сашо, дотам ли опря...AlDim wrote:защото туй ми е основната работа преди заспиване - да оправям принтера.

ЕДИТ:
Явно да.Amelia wrote:любимият ми съпруг пак е наебал техниката без да ми каже.

Комбинацията между двата ви поста е незаменима. Давайте все така.

Ама бързо да ви минава, плиз.

Last edited by passer-by on Tue Oct 13, 2009 10:05 pm, edited 1 time in total.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
АЛДИМ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЗА МЕН!Изнервям се и отивам да питам Сашето, което е кибичило до 3 сутринта да си цъка някоя игрица

Ще се разберете, разводът не е начинът!

Last edited by Muad_Dib on Tue Oct 13, 2009 10:06 pm, edited 1 time in total.
И нека тонерът винаги... не, стига толкова.Xellos wrote:Е да няма да забравяш да принтиш навреме сигурен съм!. Пази се Хрис

The Best of Mozart
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Хахаха, тънкостите на семейният живот. От друга страна днеска 4 пъти чистих с пинсетки дет се вика служебния принтер щото са зели евтина хартия 60г дет се слепва и праи вътре ебати конфетите... та съчувствам.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- herairness
- Jaghut Tyrant
Два часа и нещо се чудих да споделям ли или да не споделям. Така де, ако го споделя, на вас ще ви стане гадно, а ситуацията ще продължи да е още по-същата. След около двеста грама водка реших все пак да споделя, та не ме съдете твърде. На по-трезва глава сигурно нямаше да го споделя. Ами, имаше до преди два часа и нещо значи, едно коте, много сладко едно такова, рижавко, дето с него всяка сутрин се поздравявахме, като отивах на работа. Имаше си местенце за спане точно срещу магазина до работата ми и пр. Е и сега, като се прибирам, хукна към една жена, дето явно пицата й беше дошла в повече и беше решила да я сподели с едно друго коте. Та видя тя въпросното рижо коте, повика го, в това време една кола мина отгоре му.
Точно почнах да набирам номера на ветеринарното ми джи-пи, дет го знам, че ше се отзове, отдолу се задоха поне още три коли... И така. А най-идиотското в случая беше, че тоя, дето първи мина през котето, просто си слезе от колата, докато животното пищеше и се гърчеше на около половин метър от него, и просто не реагира. В смисъл, имам спомен от много ранна възраст как колеха едно прасе в Нови Пазар, ами как да кажа, колячите бяха такива майстори, че туй прасе за миг си отиде. Дори не успях да се уплаша. Вероятно и те щяха да се стреснат, ако някое животно пищи и се гърчи до тях. Това... Не мога да ви опиша колко ме хем уплаши, хем потресе. И... И така. Просто беше някво такова, не мога да обясня колко точно абсурдно.
Точно почнах да набирам номера на ветеринарното ми джи-пи, дет го знам, че ше се отзове, отдолу се задоха поне още три коли... И така. А най-идиотското в случая беше, че тоя, дето първи мина през котето, просто си слезе от колата, докато животното пищеше и се гърчеше на около половин метър от него, и просто не реагира. В смисъл, имам спомен от много ранна възраст как колеха едно прасе в Нови Пазар, ами как да кажа, колячите бяха такива майстори, че туй прасе за миг си отиде. Дори не успях да се уплаша. Вероятно и те щяха да се стреснат, ако някое животно пищи и се гърчи до тях. Това... Не мога да ви опиша колко ме хем уплаши, хем потресе. И... И така. Просто беше някво такова, не мога да обясня колко точно абсурдно.
- herairness
- Jaghut Tyrant