Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
- Maledictus
- Warmage
Бах мама му! (ше ме прощавате)
Няма такъв анекдот. Рядко ми се случват интересни и идиотски неща, но това беше предела на всичко. Дето вика Ники - КРАЯТ!
Куцукам си аз снощи от спирката на рейса към апартамента на родителите ми в "Младост", облечен съм си в униформичката, с бялата ризка отдолу, недоволно си мърморя, че ме наболява раната на крака, откъм строежите тишина, щурци свирукат в горичките на манастирчето, татко ми некъде отзад изостава и говори по телефона си..... Абе пасторална идилия направо.....
И не щеш ли от другата страна на пътчето някакви метълки вървят и нещо си говорят. Не щеш (пак) ли от тях се отдели една мома, горе долу хубавка, наклепана в бяло, с тениска на Dimmu Borgir и МНОГО сенки под очите, тръгна да върви до мене и диалогът беше уникум....
Тя (видимо пияна и намръщена): Абе, ти поп ли си?
Аз (намръщен): Ти как мислиш?
Тя (намръщена): Ми мисля че си.
Аз (хилещ се тъпо): Радвам се, че забеляза.
Тя (все още намръщена): Аз съм блек метълка. Не ме кефят поповете.
Аз (озадачен): Съжалявам за тебе.
Тя (презрително-не знам какво си): Ше си изпатиш.
Аз (мислейки си КАКВО точно могат да ми направят три метълки (и съответно какво би ми направила Аби после)): Не думай! И как....
Тя (не обърнах внимание, напуши ме смях): Ште вкарам в гората и ще изчукам, после щи откъсна патката.
Аз (много ухилен): Айде! Ма сама или и тричките ше ми се изредите?
Тя не се сети какво да отговори и леко се шашна. Можеше и да ми излезе късмета все пак, ама татко ни настигна, а и другите две почнаха много да подвикват "Айде стига, заеби го!"
Тя (пак намръщена): Пак ше се видим.
Аз (много ухилен): Прати поздрави на Нечестивия. (затананиках си "Mourning Palace" (само нея помня) и я вкарах в шок).
Тате (много адекватно): А?
Разбира се довечера като се прибирам ако пак си ходя към младост ще си взема големия чадър....... Че знам ли как ше се развият нещата

Няма такъв анекдот. Рядко ми се случват интересни и идиотски неща, но това беше предела на всичко. Дето вика Ники - КРАЯТ!
Куцукам си аз снощи от спирката на рейса към апартамента на родителите ми в "Младост", облечен съм си в униформичката, с бялата ризка отдолу, недоволно си мърморя, че ме наболява раната на крака, откъм строежите тишина, щурци свирукат в горичките на манастирчето, татко ми некъде отзад изостава и говори по телефона си..... Абе пасторална идилия направо.....
И не щеш ли от другата страна на пътчето някакви метълки вървят и нещо си говорят. Не щеш (пак) ли от тях се отдели една мома, горе долу хубавка, наклепана в бяло, с тениска на Dimmu Borgir и МНОГО сенки под очите, тръгна да върви до мене и диалогът беше уникум....
Тя (видимо пияна и намръщена): Абе, ти поп ли си?
Аз (намръщен): Ти как мислиш?
Тя (намръщена): Ми мисля че си.
Аз (хилещ се тъпо): Радвам се, че забеляза.
Тя (все още намръщена): Аз съм блек метълка. Не ме кефят поповете.
Аз (озадачен): Съжалявам за тебе.
Тя (презрително-не знам какво си): Ше си изпатиш.
Аз (мислейки си КАКВО точно могат да ми направят три метълки (и съответно какво би ми направила Аби после)): Не думай! И как....
Тя (не обърнах внимание, напуши ме смях): Ште вкарам в гората и ще изчукам, после щи откъсна патката.
Аз (много ухилен): Айде! Ма сама или и тричките ше ми се изредите?
Тя не се сети какво да отговори и леко се шашна. Можеше и да ми излезе късмета все пак, ама татко ни настигна, а и другите две почнаха много да подвикват "Айде стига, заеби го!"
Тя (пак намръщена): Пак ше се видим.
Аз (много ухилен): Прати поздрави на Нечестивия. (затананиках си "Mourning Palace" (само нея помня) и я вкарах в шок).
Тате (много адекватно): А?
Разбира се довечера като се прибирам ако пак си ходя към младост ще си взема големия чадър....... Че знам ли как ше се развият нещата

Ааа, не !
А големият чадър звучи сигурно средство за борба с разгонени метълки, дам

А големият чадър звучи сигурно средство за борба с разгонени метълки, дам

To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Я, я, я какво ни се материализира в офиса по никое време в събота наобяд 
http://gallery.ringlet.net/2008/05/i-come-in-peace/
(и за тези, които може би се досещат - всякакви прилики с действителни лица или Бояновци са случайни!
)

http://gallery.ringlet.net/2008/05/i-come-in-peace/
(и за тези, които може би се досещат - всякакви прилики с действителни лица или Бояновци са случайни!

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Daggerstab
- Arcanist
- Daggerstab
- Arcanist
Малко по-горе:Morwen wrote:Базил, а онази как те разконспирира, че си поп? В смисъл, все пак не ти го пише на челото...
Maledictus wrote:...облечен съм си в униформичката, с бялата ризка отдолу...

Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.