Сериалчета за всички, част IV

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Post Reply
Xellos
Moderator

Re: Сериалчета за всички, част IV

Post by Xellos » Fri Mar 15, 2019 8:35 pm

нетфликското love, death and robots е меееега брутална (и буквално) сбирка от бизарни епизоди/клипчета... :heart:
3-те робота и котката... :heart: :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=wUFwunMKa4E
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sat Mar 16, 2019 12:51 am

Излезе ли? Трейлъра беше доста надъхващ
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Mar 16, 2019 9:10 am

Да, има един сезон с 18 нейде 10-20 минутни различни клипове. Много добро, ама прекалена бруталия са ми някои за преди лягане както установих. :ninja: :oops:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Sun Mar 17, 2019 1:26 am

Преполових ги, и са много зле, предимно тек демота, с изключително калпав сторителинг. Някои са с доста впечатляваща анимация и солидна част от американския каймак на войс актинга взима участие, но сърцевината е лейм, а не малка част са адаптации на кратки разкази от кадърни автори. Зася трите роботчета на пост апокалиптичен сайт сийнг е класи над всичко останало. Но като цяло е бая щета, аниматрицата навремето или антологията анимета, откъдето се пръкна и МЕ!МЕ!МЕ! бяха по-добри (не че и в тия нямаше баналности до безобразие, но хубавите кратки филмета бяха лудница).

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sun Mar 17, 2019 6:52 pm

трубадур wrote:
Sun Mar 17, 2019 1:26 am
Преполових ги, и са много зле, предимно тек демота, с изключително калпав сторителинг. Някои са с доста впечатляваща анимация и солидна част от американския каймак на войс актинга взима участие, но сърцевината е лейм, а не малка част са адаптации на кратки разкази от кадърни автори. Зася трите роботчета на пост апокалиптичен сайт сийнг е класи над всичко останало. Но като цяло е бая щета, аниматрицата навремето или антологията анимета, откъдето се пръкна и МЕ!МЕ!МЕ! бяха по-добри (не че и в тия нямаше баналности до безобразие, но хубавите кратки филмета бяха лудница).
MEMEME е било от антология?! Линк?
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Sun Mar 17, 2019 7:58 pm

То не е баш антология, но търси Japan Animator Expo, има страшни работи, както и пълни боклуци.

С това на ум, избозах всичките епизоди на love, death and robots и каквото казах за първата половина важи и за втората. Впечатляваща техническа работа похабена за изключително слаби истории. Освен трите робота и мачката, едва финалният филм наистина вдига нивото и е добро демо за пълнометражен хорър екшън с руснаци в тайгата. Това с фризера беше също яко. Което бе и режисирано от Тим Милър. Но освен хубави графики, пълно е с посредствени представления, клиширани сцени, предвидими финали и т.н. До едно крачат в познати води и единствено дето бутат напред технологията. Изненадващо в днешно време детайлните човеци са по-достоверни, отколкото камъни, скали и т.н.

penzata
Forsaken

Post by penzata » Mon Mar 18, 2019 12:07 am

Love, Death + Robots не е толкова зле и първата половина епизоди са значително по-гледаеми от втората, на база сторителинга, който наистина е адски калпав. Някои от историите са болка да ги гледаш. Изключително слабо писане.

Определено Three Robots е най-добрият епизод от всички (веднага ми се доцъка Nier Automata след като го изгледах :mrgreen: ). Първият и последният са хубави, но докато първият работи като късометражка, последният сякаш е сегмент от по-голямо нещо и ми куцаше. Харесаха ми и The Witness, и The Dump.

Най-любим ми стана Beyond the Aquila Rift, ама аз харесвам такива event horizon, sunshine, ала-бала шитни.
The hardest battles are fought in the mind.

Litz
Ascendent

Post by Litz » Wed Mar 20, 2019 3:11 am

Защо под ягодите ще правиш липсинк с 15372833 човека???? И как можаха да изберат Марая без да споменат бийфа с Еминем и тн. Аз бих избрала Тейлър Суифт , щото там има кво да гавриш. Ванджи беше гениална.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Wed Mar 20, 2019 10:15 am

Преполовихме третия сезон на Туийн Пийкс :vomit:
Тва не виждам как ще го спасят, отдавна минаха търпимата граница и просто сега гледаме колко точно може да ни обиди. Буквално на епизод има може по по 5-6 минути качествен материал, който няма начин да не е писан от Фрост, щото линч цялото му творчество е доказателство, че никъде го няма в диалозите и героите, останалото е уанк фест. Бахти потресаващата лайнарщина. Трябваше да е обратното, както беше в първия сезон. 50/50 със силна намеса от страна на продуценти и въобще регулации да държат тоя тъпанар линч под някаква карантина.
Хари е бил най-умен като е казал НЕ на това посмешище. Между другото като го почнах на времето се ядваше, щото е типичен линч. Ама като знам какво може този екип, когато Марк Фрост е по-ангажиран, направо е тъжно. Ще видим де, но надежда, че във втората половина на сезона ще го спасят няма. Досега всичко е толкова под нивото на дори скапаните епизоди от втория сезон, че ми е непонятно как е възможно.

Litz
Ascendent

Post by Litz » Thu Mar 21, 2019 10:00 pm

Чад Майкъл Мъри почна да играе баща на 16 годишни тийнейджърки. Чувствам се стара. А на създателите на Ривърдейл трябва да се каже, че тия деца не могат да пеят и тва не е Глии.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun Mar 24, 2019 9:01 pm

Гледах първите два епизода на "Miracle Workers":
https://www.imdb.com/title/tt7529770/
Ами, прекалено е тъпо за целите, които си поставя. Идеята е ОК, ама...

Ама.
И не е смешно.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Litz
Ascendent

Post by Litz » Fri Mar 29, 2019 4:02 pm

RPDR. Втф е да правиш Монстър Бол и да сложиш бившата на Сейнт Винсент вместо Шарън Ниидълс, която навремето промени тва риалити завинаги. И чиито аутфит все още е вселени над всичко , което видяхме тоя епизод.

Бруклин продължава да сцепва, но шести бял победител по ред ми е твърде грозно. Силки и топ три едита ми бъркат не знам къде. Отвратително много ме дразни. Иви ми е фаворитът за да, щото е супер талантлива и има супер як алтернативен драг, който е по-скоро Шарън отколкото pretentious white twinkle aka Sasha.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Mar 29, 2019 5:59 pm

Litz wrote:
Fri Mar 29, 2019 4:02 pm
RPDR. Втф е да правиш Монстър Бол и да сложиш бившата на Сейнт Винсент вместо Шарън Ниидълс, която навремето промени тва риалити завинаги. И чиито аутфит все още е вселени над всичко , което видяхме тоя епизод.

Бруклин продължава да сцепва, но шести бял победител по ред ми е твърде грозно. Силки и топ три едита ми бъркат не знам къде. Отвратително много ме дразни. Иви ми е фаворитът за да, щото е супер талантлива и има супер як алтернативен драг, който е по-скоро Шарън отколкото pretentious white twinkle aka Sasha.
Много силен епизод. Силки трябваше да е на дъното, но резултатът щеше да е същият (и заслужено), така че реално нямам критики. Пластик беше hard second в този епизод, а на Иви третият лук беше ужас.
And you can't dance with a devil on your back...

Litz
Ascendent

Post by Litz » Sat Mar 30, 2019 12:27 am

Roland wrote:
Fri Mar 29, 2019 5:59 pm
Litz wrote:
Fri Mar 29, 2019 4:02 pm

Много силен епизод. Силки трябваше да е на дъното, но резултатът щеше да е същият (и заслужено), така че реално нямам критики. Пластик беше hard second в този епизод, а на Иви третият лук беше ужас.
Аз не говоря за епизода, а за сезона като цяло.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Mar 30, 2019 6:45 am

Сезонът засега е супер. С изключение на Силки
And you can't dance with a devil on your back...