3-те робота и котката...

https://www.youtube.com/watch?v=wUFwunMKa4E
MEMEME е било от антология?! Линк?трубадур wrote: ↑Sun Mar 17, 2019 1:26 amПреполових ги, и са много зле, предимно тек демота, с изключително калпав сторителинг. Някои са с доста впечатляваща анимация и солидна част от американския каймак на войс актинга взима участие, но сърцевината е лейм, а не малка част са адаптации на кратки разкази от кадърни автори. Зася трите роботчета на пост апокалиптичен сайт сийнг е класи над всичко останало. Но като цяло е бая щета, аниматрицата навремето или антологията анимета, откъдето се пръкна и МЕ!МЕ!МЕ! бяха по-добри (не че и в тия нямаше баналности до безобразие, но хубавите кратки филмета бяха лудница).
Много силен епизод. Силки трябваше да е на дъното, но резултатът щеше да е същият (и заслужено), така че реално нямам критики. Пластик беше hard second в този епизод, а на Иви третият лук беше ужас.Litz wrote: ↑Fri Mar 29, 2019 4:02 pmRPDR. Втф е да правиш Монстър Бол и да сложиш бившата на Сейнт Винсент вместо Шарън Ниидълс, която навремето промени тва риалити завинаги. И чиито аутфит все още е вселени над всичко , което видяхме тоя епизод.
Бруклин продължава да сцепва, но шести бял победител по ред ми е твърде грозно. Силки и топ три едита ми бъркат не знам къде. Отвратително много ме дразни. Иви ми е фаворитът за да, щото е супер талантлива и има супер як алтернативен драг, който е по-скоро Шарън отколкото pretentious white twinkle aka Sasha.
Аз не говоря за епизода, а за сезона като цяло.Roland wrote: ↑Fri Mar 29, 2019 5:59 pmМного силен епизод. Силки трябваше да е на дъното, но резултатът щеше да е същият (и заслужено), така че реално нямам критики. Пластик беше hard second в този епизод, а на Иви третият лук беше ужас.Litz wrote: ↑Fri Mar 29, 2019 4:02 pmRPDR. Втф е да правиш Монстър Бол и да сложиш бившата на Сейнт Винсент вместо Шарън Ниидълс, която навремето промени тва риалити завинаги. И чиито аутфит все още е вселени над всичко , което видяхме тоя епизод.
Бруклин продължава да сцепва, но шести бял победител по ред ми е твърде грозно. Силки и топ три едита ми бъркат не знам къде. Отвратително много ме дразни. Иви ми е фаворитът за да, щото е супер талантлива и има супер як алтернативен драг, който е по-скоро Шарън отколкото pretentious white twinkle aka Sasha.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests