НА УВЕ МУ СЕ Е ПОЛУЧИЛО 0_0 (POSTAL)
Сашко, изхвърлила съм се в първия си пост и в тоя ред на мисли Рольо е абсолютно прав. Не съм сложила "ми-тата и мен-тата" така че напълно търпя собствената си критика. 
Рольо, за разлика от другите двойки по форума, аз и Александър все пак имаме собствени мнения, които доста често се различават едно от друго и си ги казваме. Това че сме на една страна на "войната" не значи че мислим еднакво или че ще идваме да се защитаваме като рицари на бели коне всеки път, като някой ни атакува и честно казано онова изречение е доста обидно. Все едно аз да кажа, че Емо винаги възприема твоето мнение или нещо от сорта. Иначе спести си обясненията какво е куулнес. Лимитите, които си си поставил, ти пречат да намериш удоволствие в много неща и да видиш качеството и гениалността в други. Ти губиш от цялата работа, на мен ми е през центъра.

Рольо, за разлика от другите двойки по форума, аз и Александър все пак имаме собствени мнения, които доста често се различават едно от друго и си ги казваме. Това че сме на една страна на "войната" не значи че мислим еднакво или че ще идваме да се защитаваме като рицари на бели коне всеки път, като някой ни атакува и честно казано онова изречение е доста обидно. Все едно аз да кажа, че Емо винаги възприема твоето мнение или нещо от сорта. Иначе спести си обясненията какво е куулнес. Лимитите, които си си поставил, ти пречат да намериш удоволствие в много неща и да видиш качеството и гениалността в други. Ти губиш от цялата работа, на мен ми е през центъра.
Last edited by Amelia on Wed Oct 22, 2008 7:40 pm, edited 1 time in total.
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Първо трябва да знам какво ще е шампанското и чак тогава ще си кажа.AlDim wrote: Сега само кажи колко време си живяла в Америка и те черпим шампанско.

P.S. Съжалявам за оф-топикването. Плюс, че намирам за адски смешно, че подобен диспут може да се води за филм на Уве като цяло. Което малко или много означава, че филмът му е изпълнил една от бленуваните цели на филмово произведение -да породи задълбочена дискусия.

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Уф, не ща толкова евтино да се давам. Офертата отпада.AlDim wrote: Ако си живяла продължително в Америка - евтино българско. Ако не си - празно.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Съжалявам, че вероятно ще повторя доста хора. Става въпрос за филма. Като за филм на Уве - 7 по петобалната система. Като филм сред филми - 3 по десетобалната. Някъде след "Пич, къде ми е колата", но малко преди онуй нещо, чието име не помня, но в което инжектираха плъхове с препарат, произвеждащ гигантски домати, вследствие на което плъховете станаха ненужно огромни и ненужно агресивни, но пък изскачаха от обикновени тръби за пълнене на басеини и ядяха синхронни фигуристки. Тежък спомен, не ми обръщайте внимание... И е учудващо близо до "Остин Пауърс" в клозетния си хумор. Онуй с котката си беше опасно близко до клозетен хумор, макар в сцената клозет да нямаше. Та Уве действително е надскочил себе си, но това не му пречи с този си филм да гравитира около създателите на "Забранена любов". Явно толкоз може момчето. Туй то.
Това присъства и в играта бтв.Онуй с котката си беше опасно близко до клозетен хумор, макар в сцената клозет да нямаше.
http://video.google.com/videoplay?docid ... 2089194805
Кажи как се казваонуй нещо, чието име не помня, но в което инжектираха плъхове с препарат, произвеждащ гигантски домати, вследствие на което плъховете станаха ненужно огромни и ненужно агресивни, но пък изскачаха от обикновени тръби за пълнене на басеини и ядяха синхронни фигуристки

А аз в замяна ще препоръчам това:
http://www.imdb.com/title/tt0365478/
Last edited by AlDim on Sat Oct 25, 2008 9:16 pm, edited 1 time in total.
Е да де, лошо няма. И в играта е точно толкова забавно, както и във филма. Просто Увича наистина е надскочил себе си, но това не му пречи в момента да подскача някъде около глезените на режисьорите, заснемащи "Мерзост и грозота".
А оня филм наистина не знам как се казва, не му хванах началото, а после не съм попадала на него
Значи, поантата е следната. Една докторка лекуваше момченце с нисък ръст да не му е нисък ръста. Инжектира му лекарство, от което доматите ставаха гигантски. Туй лекарство обаче попадна в канала и някви плъхове го изядоха. Те порастнаха и станаха ужасно агресивни, при което взеха да тормозят града. Главният Герой™ имаше симпатично бяло женско плъхче, та се принуди да му инжектира от тая гнус, за да порасне и то, да намери Гигантските плъхове, та тоз и Приятелката му™ да ги изтребят. Междувременно лекарството попадна в Злия Доктор™, който експериментираше с животни. Искаше да бие инжекцията на едно куче, което собственоръчно разболя от рак, за да види дали лекарството за гигантски домати не лекува рака. Без да ще обаче се одраска с пълната спринцовка, поради което ракът се размножи върху него и за няколко минути го превърна в зелена и бълбукаща слуз. Той умря. В същото време в града се провеждаше състезание по синхронно плуване. Внезапно от тръбите, с които се пълни басейна, започнаха да изскачат Гигантските плъхове. Вероятно бяха Пластични Гигантски плъхове, но това не се разбра. Започнаха да ядат синхронни плувкини. Дойде и бялата плъхка и те хукнаха подир нея. Накрая Добрият ги изтреби с помощта на приятелката си, не помня ко стана с белия плъх.
Филмът завърши така... Вървеше докторката, която инжектира на момченцето препарата за гигантски домати, то се появи и се оказа, че е станало Агресивен гигант. Тя пищеше "Тими, не!", но то я пречука... Ужасно... Просто ужасно
А оня филм наистина не знам как се казва, не му хванах началото, а после не съм попадала на него

Филмът завърши така... Вървеше докторката, която инжектира на момченцето препарата за гигантски домати, то се появи и се оказа, че е станало Агресивен гигант. Тя пищеше "Тими, не!", но то я пречука... Ужасно... Просто ужасно

- RossTheBoss
- Adept
B-movie without Bruce Campbell is not a TRUE B movie.
И комиксите бтв са яки с него 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”