НА УВЕ МУ СЕ Е ПОЛУЧИЛО 0_0 (POSTAL)

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Oct 22, 2008 12:39 pm

Добре де, имам чувството, че това става война на цитатите. Ся, ти цитираш парчета от изречения, които общо-взето противоречат на цели други такива (които обаче не коментираш - примерно първият пост на Амелия или този на Драгън).
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Oct 22, 2008 5:50 pm

Сашко, изхвърлила съм се в първия си пост и в тоя ред на мисли Рольо е абсолютно прав. Не съм сложила "ми-тата и мен-тата" така че напълно търпя собствената си критика. :lol:

Рольо, за разлика от другите двойки по форума, аз и Александър все пак имаме собствени мнения, които доста често се различават едно от друго и си ги казваме. Това че сме на една страна на "войната" не значи че мислим еднакво или че ще идваме да се защитаваме като рицари на бели коне всеки път, като някой ни атакува и честно казано онова изречение е доста обидно. Все едно аз да кажа, че Емо винаги възприема твоето мнение или нещо от сорта. Иначе спести си обясненията какво е куулнес. Лимитите, които си си поставил, ти пречат да намериш удоволствие в много неща и да видиш качеството и гениалността в други. Ти губиш от цялата работа, на мен ми е през центъра.
Last edited by Amelia on Wed Oct 22, 2008 7:40 pm, edited 1 time in total.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Oct 22, 2008 5:55 pm

за разлика от другите двойки по форума
Все едно аз да кажа, че Емо винаги възприема твоето мнение или нещо от сорта
:shock: WTF?

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Oct 22, 2008 6:31 pm

Опааа...
Ходи доказвай са, че нямаш сестра. :lol:

ПП. Без да искам беше...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Oct 22, 2008 6:36 pm

Аз чак сега схванах че за Емо репликата можела да се тълкува и така. Баси - мръсното ми подсъзнание е много зле ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Oct 22, 2008 6:36 pm

Стига
This is it. Ground zero.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Wed Oct 22, 2008 7:04 pm

AlDim wrote: Сега само кажи колко време си живяла в Америка и те черпим шампанско.

Първо трябва да знам какво ще е шампанското и чак тогава ще си кажа. :wink:

P.S. Съжалявам за оф-топикването. Плюс, че намирам за адски смешно, че подобен диспут може да се води за филм на Уве като цяло. Което малко или много означава, че филмът му е изпълнил една от бленуваните цели на филмово произведение -да породи задълбочена дискусия. :)
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Oct 22, 2008 11:38 pm

Не съм сложила "ми-тата и мен-тата" така че напълно търпя собствената си критика.
После обаче го направи. А "другата двойка" - не :lol:
Първо трябва да знам какво ще е шампанското и чак тогава ще си кажа.
Ако си живяла продължително в Америка - евтино българско. Ако не си - празно.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Fri Oct 24, 2008 10:06 pm

AlDim wrote: Ако си живяла продължително в Америка - евтино българско. Ако не си - празно.
Уф, не ща толкова евтино да се давам. Офертата отпада.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Oct 25, 2008 8:40 pm

Съжалявам, че вероятно ще повторя доста хора. Става въпрос за филма. Като за филм на Уве - 7 по петобалната система. Като филм сред филми - 3 по десетобалната. Някъде след "Пич, къде ми е колата", но малко преди онуй нещо, чието име не помня, но в което инжектираха плъхове с препарат, произвеждащ гигантски домати, вследствие на което плъховете станаха ненужно огромни и ненужно агресивни, но пък изскачаха от обикновени тръби за пълнене на басеини и ядяха синхронни фигуристки. Тежък спомен, не ми обръщайте внимание... И е учудващо близо до "Остин Пауърс" в клозетния си хумор. Онуй с котката си беше опасно близко до клозетен хумор, макар в сцената клозет да нямаше. Та Уве действително е надскочил себе си, но това не му пречи с този си филм да гравитира около създателите на "Забранена любов". Явно толкоз може момчето. Туй то.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Oct 25, 2008 9:05 pm

Онуй с котката си беше опасно близко до клозетен хумор, макар в сцената клозет да нямаше.
Това присъства и в играта бтв.

http://video.google.com/videoplay?docid ... 2089194805
онуй нещо, чието име не помня, но в което инжектираха плъхове с препарат, произвеждащ гигантски домати, вследствие на което плъховете станаха ненужно огромни и ненужно агресивни, но пък изскачаха от обикновени тръби за пълнене на басеини и ядяха синхронни фигуристки
Кажи как се казва :lol:

А аз в замяна ще препоръчам това:

http://www.imdb.com/title/tt0365478/
Last edited by AlDim on Sat Oct 25, 2008 9:16 pm, edited 1 time in total.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Oct 25, 2008 9:09 pm

Е да де, лошо няма. И в играта е точно толкова забавно, както и във филма. Просто Увича наистина е надскочил себе си, но това не му пречи в момента да подскача някъде около глезените на режисьорите, заснемащи "Мерзост и грозота".

А оня филм наистина не знам как се казва, не му хванах началото, а после не съм попадала на него :( Значи, поантата е следната. Една докторка лекуваше момченце с нисък ръст да не му е нисък ръста. Инжектира му лекарство, от което доматите ставаха гигантски. Туй лекарство обаче попадна в канала и някви плъхове го изядоха. Те порастнаха и станаха ужасно агресивни, при което взеха да тормозят града. Главният Герой™ имаше симпатично бяло женско плъхче, та се принуди да му инжектира от тая гнус, за да порасне и то, да намери Гигантските плъхове, та тоз и Приятелката му™ да ги изтребят. Междувременно лекарството попадна в Злия Доктор™, който експериментираше с животни. Искаше да бие инжекцията на едно куче, което собственоръчно разболя от рак, за да види дали лекарството за гигантски домати не лекува рака. Без да ще обаче се одраска с пълната спринцовка, поради което ракът се размножи върху него и за няколко минути го превърна в зелена и бълбукаща слуз. Той умря. В същото време в града се провеждаше състезание по синхронно плуване. Внезапно от тръбите, с които се пълни басейна, започнаха да изскачат Гигантските плъхове. Вероятно бяха Пластични Гигантски плъхове, но това не се разбра. Започнаха да ядат синхронни плувкини. Дойде и бялата плъхка и те хукнаха подир нея. Накрая Добрият ги изтреби с помощта на приятелката си, не помня ко стана с белия плъх.

Филмът завърши така... Вървеше докторката, която инжектира на момченцето препарата за гигантски домати, то се появи и се оказа, че е станало Агресивен гигант. Тя пищеше "Тими, не!", но то я пречука... Ужасно... Просто ужасно :(
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

RossTheBoss
Adept

Post by RossTheBoss » Sat Oct 25, 2008 10:37 pm

Хахахаха, 'Храна на боговете 2' се казва тоя филм. Food of the gods. Култова хорор боза от детските ни години, наред с 'Нападението на доматите убийци', 'Космически клоуни убийци' и един тон други малоумщини, дето ми сгряват сърцето като се появят. :D
1st rule - I RULE.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Oct 26, 2008 1:13 am

Б-филми фор тех вин! Ще се гледа!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Oct 26, 2008 8:40 am

B-movie without Bruce Campbell is not a TRUE B movie. :mrgreen: И комиксите бтв са яки с него :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”