Ноември '07
Очевидно не е за кино и не се е харесал особено дори на Минувача.DELgado wrote:Минувач явно ти е харесал филма. На мен ми се вижда доста интересен от това което си написал. Само че не знам дали ще намеря време за да го гледам на кино.
Last edited by shayhiri on Mon Nov 12, 2007 12:44 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Напротив, хареса ми. Но разбирам гледната ти точка - аз следя главно историята, а ти по-скоро визията, саундтрака и спецефектите. В този филм водещ определено е сюжетът. Поради което спокойно може да се гледа на малък екран. Но е хубаво да се види.shayhiri wrote:Очевидно не е за кино и не се е харесал особено дори на Минувача.
Добре, вземам го предвид това и при възможност ще го вкарам на компа.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
По-другата, де. Виж началния пост. Ей сега видях страхотен трейлър за Елизабет преди Буулфа, заедно с още няколко (чисто нов, ОГРОМЕН за Компаса!) - и изглежда страхотно. 

Вместо We Own the Night тая седмица пускат The Nanny Diaries. Който е гледал Нанито на Киноманията за 2 кинта е намазал. Който не е, нищо не е изпуснал, щот май за нищо не става.
А We Own the Night ми е все тая ше го пускат ли или не. Poor man's "Departed". Реших да го скипна в крайна сметка, както и Инвейжън. Направо съм горд със себе си как подбирам вече.
А We Own the Night ми е все тая ше го пускат ли или не. Poor man's "Departed". Реших да го скипна в крайна сметка, както и Инвейжън. Направо съм горд със себе си как подбирам вече.

Слаб ноември.
Така си и останаха само Буулфа, Гангстера, Зомбитата и Елизабет. Добре, че беше Киноманията малко да разведри.
Сигурно не разбирате що се тръшкам, но навън излизат много добри неща, които така и не стигат дотук. За разлика от поредната идиотска комедия, която дори и не се харчи толкова у нас.
А на бас, че с прекрасният 3:10 до Юма например, мога да направя по-голям БГ боксофис отколкото с произволен боклук от последните 2 месеца.
Ламерска работа.

Сигурно не разбирате що се тръшкам, но навън излизат много добри неща, които така и не стигат дотук. За разлика от поредната идиотска комедия, която дори и не се харчи толкова у нас.
А на бас, че с прекрасният 3:10 до Юма например, мога да направя по-голям БГ боксофис отколкото с произволен боклук от последните 2 месеца.

- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Добре, че си го казал този път това "май", та поне можеш да твърдиш, че си личи, че това е твое лично мнениеshayhiri wrote:Вместо We Own the Night тая седмица пускат The Nanny Diaries. Който е гледал Нанито на Киноманията за 2 кинта е намазал. Който не е, нищо не е изпуснал, щот май за нищо не става.

Това просто колкото да се знае, че има и други мнения за тоя филм, нищо повече

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Това ясно, но критическият консенсус е доста немилостив към филма. А "май" поставих, щото очевидно не съм го гледал (и не смятам).