Обикновени след три-четири блъскания в масата просто спира да работи.
Но пък един приятел много ефектно си пръсна клавиатурата. Прасна я по средата с юмрук и копчетата изхвърчаха нагоре като от фонтанче. Много красиво беше.
Moderator: Moridin
Звучи доста яко.JaimeLannister wrote:Играх стар крафт. Загубих 2 игри. Станах хванах мишката за кабела и я разбих с всичка сила в бюрото. Стана на около 7 парчета. Хвърлих я в коша, изрових една стара мишка, сложих я, седнах и продължих да играя![]()
Почувствах някаква странна смесица от вина и удовлетворение от изразходената негативна енергия. Дори не псувах! Беше почти катарзисно преживяване, никога не го бях правил.
И аз съм си разбивала мишката в пода. Не помня на колко парчета стана обаче.JaimeLannister wrote:Играх стар крафт. Загубих 2 игри. Станах хванах мишката за кабела и я разбих с всичка сила в бюрото. Стана на около 7 парчета. Хвърлих я в коша, изрових една стара мишка, сложих я, седнах и продължих да играя![]()
Почувствах някаква странна смесица от вина и удовлетворение от изразходената негативна енергия. Дори не псувах! Беше почти катарзисно преживяване, никога не го бях правил.
DELgado wrote:Сигурно някой ти е взел епика под носа.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest