Случи ми се нещо интересно...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun May 04, 2008 11:59 am

Xellos wrote:Еххх, тука да беше Хилти, а не с малка бормашинка от тия зъболекарските някой наблизо да се оптива с нея да отвория прозорец към съседа. Чукането по парното пък от въпросния не подобрява Интонационната среда. Са мисла да зема се запиша за курсове по тромбон и да хода с него да тренирам на покрива на блока към 3-4 през нощта.
Хахахаха, бтв туба най-добре май ^^.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun May 04, 2008 11:59 am

А тромбон отде? :( Не бе, без майтап, не се трае вече! Какво толкова дупчат бе, какво изобщо остана, дето може да се пробие дупка в него?! Тоя блок вече само мазилката го държи, няма неодупчено място! Мониторът ми вибрира, дайба! :neutral:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun May 04, 2008 2:21 pm

Българинът може да ремонтира (с чудовищен шум) само в почивен ден до 10:00 сутринта и по време на обедната почивка. :wink:

Аз в такива случаи просто се качвам (или слизам) по стълбите, звъня и блъскам по вратата докато ми отворят и се позовавам на Жилищния закон, който точно тва ама изрично забранява. И ония спират мрачно, ма тва само шото раменете ми са колкото въпросната врата и изглеждам (и всъщност съм) адски зъл, когато са ме събудили и - по принцип - ми нарушават правата.

Така че пробвайте и вие.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun May 04, 2008 2:46 pm

Какво точно наричаш "Жилищен закон", душко? Защото закон с такова име няма.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun May 04, 2008 3:01 pm

Има и първата му алинея ми е дясната ръка, а втората - лявата. Има и за краците, ако се наложи. Първата обикновено е достатъчна. :)

Сериозно, ясно, че не е със статут на закон, но е общоприето жилищно правило. Нямаш право да вдигаш шум отвъд 10:00-22:00 периода и в обедната почивка 14:00-16:00. Нали точно въз основа на тва съседите докарват Ушати на купоните?

Кажете го така, както съм ви го написал, с възможно най-сериозния си тон - и най-вероятно ще сработи дори без физическа заплаха. Въпреки че е против навиците на дребната бг душица.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun May 04, 2008 3:31 pm

Не, не е. Аз и майка сме го правели стотици пъти, често и в комбинация, за да им стане съвсем благо. Най-вероятно го има в някои забравена от Бога наредба, ама все тая.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun May 04, 2008 3:47 pm

Със сигурност има някакви наредби за "съседството" да го кажем, защото наскоро обсъждаха промени в тях, но не знам в кой точно закон е и аз
This is it. Ground zero.

Tiaiel
E'lir

Post by Tiaiel » Sun May 04, 2008 11:56 pm

Някаква нова наредба май са приели, според който съседите могат да те принудят да се изнесеш от апартамента си,ако пречиш на всички.
Да си абитуриентка струва много,ама ужаааасно много. :?
Има нещо в съществуването на черна дупка в съседство,което води до безсънни нощи.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon May 05, 2008 12:09 am

Tiaiel wrote:Някаква нова наредба май са приели, според който съседите могат да те принудят да се изнесеш от апартамента си,ако пречиш на всички.
Това не може да е чак толкова лесно? :?
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon May 05, 2008 12:49 am

Хм, може би става дума за Правилника за управлението, реда и надзора в етажната собственост, в който май и преди е имало тази възможност (принудителното изселване), но въобще не е толкова лесно... Но дори да не е това, има елементарни парвила за обществен ред, които забраняват да се вдига шум през определени часове.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon May 05, 2008 11:39 am

А ушевите на какво основание идват? И как така имат право да ти напишат акт? :evil:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon May 05, 2008 11:48 am

"Нарушаване на обществения ред"
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon May 05, 2008 11:49 am

Гадове. :evil: Как ги мразим само. А катаджийте най-вече.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon May 05, 2008 4:15 pm

Случи ми се интересното събитие да има лека буря в събота която ми изпържи рутъра и в резултат нямам нет от 2 дена и добре че мога да си проверявам пощата от работа.
:( :( :(

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Tue May 06, 2008 11:02 am

Играх стар крафт. Загубих 2 игри. Станах хванах мишката за кабела и я разбих с всичка сила в бюрото. Стана на около 7 парчета. Хвърлих я в коша, изрових една стара мишка, сложих я, седнах и продължих да играя :roll:
Почувствах някаква странна смесица от вина и удовлетворение от изразходената негативна енергия. Дори не псувах! Беше почти катарзисно преживяване, никога не го бях правил.
:mrgreen:
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image