Случи ми се нещо интересно...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri May 02, 2008 8:39 pm

Ае, аман от тия анкети :roll: :mrgreen:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri May 02, 2008 8:46 pm

Жълто-розовите са добри. А и има доста гадни праскови (зелени), докато ябълките са си универсално средна работа (освен червените хлебни, които са неядивни).

Морв, така казани нещата, аз съм твърдо за ездата, but thats just me, а и няма да е толкова тръпка, колкото планера.

Мерси за съветите за врата!
This is it. Ground zero.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 02, 2008 8:50 pm

НПс, свиркай ако не се маха, ама трябва да се разкара 100% с тези нещица, питай преди това в аптеката задължително да не се окаже после, че ти никне трета ръка или нещо подобно.

Да, червените са наистина ужасни.

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Fri May 02, 2008 8:57 pm

thunder wrote: аз съм летял зимата (предполагам все още се предлага на Банско за туристите, както и по морето), не самостоятелно.
също и на витоша, което предполагам е по-близо за повечето пишещи тук. почти всички планер училища предлагат и двойни скокове.
бих казал, че е дори по-безопасно от ездата - вероятността от инцидент е нищожна, тъй като от пътника не зависи нищо (освен ако умишлено не пречи на пилота). а при неподходящо време полетът изобщо няма да се състои, т.е. това не е фактор.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 02, 2008 9:04 pm

Което ме подсеща, че ако ездата също се предлагаше "двойно", с привлекателен жокей-инструктор от противоположния пол в широкото удобно седло, би се харчила доста повече. :idea: Нали?

Не за друго, ми да се сведат физическите травми до минимум.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Fri May 02, 2008 9:06 pm

Шайх, не ти ли бяха казали да престанеш със сексуалните намеци?
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri May 02, 2008 9:43 pm

Мор, някак си мисля, че ездата все някога ще я пробвам и без това, а и ще е по-забавно с някой или няколко човека. Пенчев ми промотираше някаква езда около тях едно време...

Шайх, банален си.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 02, 2008 10:07 pm

Morwen wrote:Мор, някак си мисля, че ездата все някога ще я пробвам и без това, а и ще е по-забавно с някой или няколко човека. Пенчев ми промотираше някаква езда около тях едно време...

Шайх, банален си.
Доста вече, да... :roll:

Killua
Ascendent

Post by Killua » Sat May 03, 2008 8:03 pm

Днес се разходихме с колеги едно хубаво до Мрамор, на гости. Качихме се и малко из планината. Не ни наваля 8-)
После имаше готвене, ядене, игра на Филми и адски много смях :) Доволна ;р
shadow dance nikoga ne luje

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Sun May 04, 2008 1:11 am

Killua wrote:Днес се разходихме с колеги [...] до Мрамор,
Мрамор Трънско, Шопско или Хасковско?

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun May 04, 2008 4:27 am

Софийско предполагам. :wink:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sun May 04, 2008 9:01 am

Знам, че няма да ме разберете.

Преди известно време GpZ (кланът ми по стар крафт) играхме срещу изродите от [Media] (в общи линии най- силният американски клан). На мен ми се падна игра срещу ret[Media], може би най- добрия представител в този спорт на Холандия и двукратен представител на страната си на световно първенство. В общи линии като разбрах срещу кого играя се надявах на почетна загуба...
Реших да играя сериозно обаче. На Аркадия при игра звт опитах експанд + пуул + 3 хатчери, шунка на входа и speed ling. Пича изтърва скаута в базата ми и го изненадах много приятно за мен. Умря си както умират тераните, а аз много се изкефих...

После ме би 2 игри поред и ме върна на земята, но удоволствието от поредната победа срещу много силен играч си остана. Особено при положение, че съм inactive от доста време.

И така :)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun May 04, 2008 11:31 am

:P Честито. :mrgreen:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun May 04, 2008 11:52 am

Пак бръмчат с някакво Хилти :( Целият апартамент вибрира, сякаш гигантска зъболекарска машина дълбае кариеса в зъба на трол :( Ма не поносимо е вече това!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun May 04, 2008 11:57 am

Еххх, тука да беше Хилти, а не с малка бормашинка от тия зъболекарските някой наблизо да се оптива с нея да отвория прозорец към съседа. Чукането по парното пък от въпросния не подобрява Интонационната среда. Са мисла да зема се запиша за курсове по тромбон и да хода с него да тренирам на покрива на блока към 3-4 през нощта.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”